+1starigrad je napisao/la:najlakse sad pricat kako nije do vas... kad su drugi u pitanju, sve je stvar uroteAlfa_Muzijak je napisao/la:Nije bilo ni penala ni crvenog, makar smo bili bolji pa se moze progutat![]()
Ne volim ni ja ovaj nacin al jbga nije ni do nas...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
nadam se da vise nece jest **** oko sudjenja i da ce se poklopit duzi period.zanima me hocel na temi olimpica pricat kako su osteceni ,kao sto su po temi borca kakili.i pruzali podrsku.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Dosad je trebalo biti makar 0-2. Bolji smo za klasu.
Hocel ko napisati kako napraviti stream da gledate drugo poluvrijeme.
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
U komitetu nema nasih navijaca pa se vodim tom logikom.starigrad je napisao/la:najlakse sad pricat kako nije do vas... kad su drugi u pitanju, sve je stvar uroteAlfa_Muzijak je napisao/la:Nije bilo ni penala ni crvenog, makar smo bili bolji pa se moze progutat![]()
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
Dajte link! 

E pa izgleda da ste ih dobiliAlfa_Muzijak je napisao/la:U komitetu nema nasih navijaca pa se vodim tom logikom.starigrad je napisao/la:najlakse sad pricat kako nije do vas... kad su drugi u pitanju, sve je stvar uroteAlfa_Muzijak je napisao/la:Nije bilo ni penala ni crvenog, makar smo bili bolji pa se moze progutat![]()

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Hajde javite se covjeku.HZ_ilidzaa je napisao/la:Dosad je trebalo biti makar 0-2. Bolji smo za klasu.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
Go ne bi bio i da je proso, jer kad je vidjeo debeli da ce prije olimpicov do lopte, pao je!
ne bih ulazio u daljnju raspravu, jer ocito guras jednosmjerno. ne kazem da ste kupili sudiju, da vas komitet gura, da vam se stima sampionska... ali, hocu da kazem, sudijske greske se desavaju i ne treba svaku kometarisati kao urotu i stimanje rezultata. sarajevo jeste bolje danas, zasluzilo je vodstvo... da li na ovaj nacin? mislim da neAlfa_Muzijak je napisao/la:U komitetu nema nasih navijaca pa se vodim tom logikom.starigrad je napisao/la:najlakse sad pricat kako nije do vas... kad su drugi u pitanju, sve je stvar uroteAlfa_Muzijak je napisao/la:Nije bilo ni penala ni crvenog, makar smo bili bolji pa se moze progutat![]()
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
+barbarez je napisao/la:nadam se da vise nece jest **** oko sudjenja i da ce se poklopit duzi period.zanima me hocel na temi olimpica pricat kako su osteceni ,kao sto su po temi borca kakili.i pruzali podrsku.

FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
ako si inteligentan koliko si duhovit,blago tebi. sta bolan jedes **** .disat se nije moglo od vas nakon utakmice sa borcem.serete kako vam je drago ,nemojte nikom popovat vise o komitetu i uroti.mireRN je napisao/la:Svrake vratite se na svoju temu, i ne prelazite ovamo mi cemo vam pikat ko da ste presli ionako ste na to navikli
VOLIM TE ZELJO
Sta je pisac htio reci ?mireRN je napisao/la:Svrake vratite se na svoju temu, i ne prelazite ovamo mi cemo vam pikat ko da ste presli ionako ste na to navikli
ZELJEZNICAR 1921!
-
- Kontakt:
pa ovo je cist penal ljudi ba sta vam je vidi se kako je fejzic debelog lijevim kroseom zakacio i ovaj pao...
pa pitari sramite se 

kako mozete reci da nije bio penal??? kad je bio gol protiv Borca, i ovo je penal k'o suza ...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
-
- Kontakt:
Ove godine ste u borbi za titulu, poslije ovakog penala je sve jasno. Sad ste ravnopravni sa Zeljeznicarom. Bice ovo bas neizvjesna sezona. Sretno.
"JOŠ OD 1926"
Cist, jedino crveni nije trebao bitiTeaM87 je napisao/la:Kakav je ovo penal
Na Otoci vas je 1500,protiv Gradine slicna brojka,protiv Celika slicna brojka,ti si zadnji koji bi trebao nesto govoriti :smajli koji se udara sakom u glavu:mireRN je napisao/la:jao vidi sta ih je, majku **** da vas je na utakmicama Bogdo kolko vas je na nasoj temi kad vodimo, lijepo lijepo, sisajteee ga usput kad ste vec tu
ZELJEZNICAR 1921!
sisat ces ga ti kad ti aco dodje.haj da se odmorimo od tvojih dubokoumni postova sto nisi na otoci,nemoj rec da si dijasporamireRN je napisao/la:jao vidi sta ih je, majku **** da vas je na utakmicama Bogdo kolko vas je na nasoj temi kad vodimo, lijepo lijepo, sisajteee ga usput kad ste vec tu
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 25 avg 2012, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO