Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

pile87
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la pile87 » 20 avg 2012, 11:03

Kevin je napisao/la:ima li igdje video jučerašnjeg bht sporta?
Nemam video al sam sinoc gledao trener radnika spominjao neke nepravlinosti neke zute kartone koje su trebali dobiti vasi igraci mislim da je cak rekao da je bio nedosudjeni penal nisam bas najsigurni jer nisam nesto posebno ni obracao paznju al uglavnom se nasro ko foka ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 avg 2012, 11:13

pile87 je napisao/la:
Nemam video al sam sinoc gledao trener radnika spominjao neke nepravlinosti neke zute kartone koje su trebali dobiti vasi igraci mislim da je cak rekao da je bio nedosudjeni penal nisam bas najsigurni jer nisam nesto posebno ni obracao paznju al uglavnom se nasro ko foka ?
U vezi tog izvjestaja : ja gori i pristraniji izvjestaj jos na BHT sportu nisam vidio. Presmijesno.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 avg 2012, 11:19

pile87 je napisao/la:
ja taj penal nisam skuzio...a neznam o kakvim zutim prica, mislim da je široki dobio jedno 10tak zutih kartona..ovaj sudac neki iz Stoca je usrao utakmicu totalno..bilo sve fer i korektno..a njihov dobio crveni jer je prvo s leđa,ni blizu lopte, skrsio zlomislica (mislim da je vec tada morao dobiti crveni), i kasnije na sredini terena, ivankovic uklizava gura loptu a ovaj uklizava njemu u zadnju lozu..gadno je izgledalo skroz i tada je dobio drugi zuti..pa ne kontam o cem taj prica..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 avg 2012, 11:26

ŠB_Fidelis je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
U vezi tog izvjestaja : ja gori i pristraniji izvjestaj jos na BHT sportu nisam vidio. Presmijesno.
Pa jako veliki broj izvjestaja u odnosu na utakmicu koju sam vidio ne bude ni blizu.Sad procitah u novinama da se i borac zalio na sudjenje protiv slavije :lol: nevjerovatno ali jeste i oni se zale na sudiju i da im nisu svirani penali.Tako kad zbrojis 1 i 1 skontas koliko sati. I onda te njihove zalbe pomnozis sa 0 jer i corav vidi da se preseravaju.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 20 avg 2012, 12:51

zeljo bas opasan,svaka cast za ovu pobjedu...!

ali utisak kola su oni svatovi iz sirokog brijega! :D :D :D :D

svaka cast mladencima,i sve najbolje u buducem zajednickom zivotu! 8-)
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 avg 2012, 13:21

Armageddon2012 je napisao/la:zeljo bas opasan,svaka cast za ovu pobjedu...!

ali utisak kola su oni svatovi iz sirokog brijega! :D :D :D :D

svaka cast mladencima,i sve najbolje u buducem zajednickom zivotu! 8-)
8-)
slika
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 avg 2012, 18:17

Luka Đorđević,18 godina,iz crnogorskog Mogrena prešao u ruski Zenit i odma se izborio za minutažu,jučer u prvoj postavi protiv Anzhia,dok naši premijerligaši svoje talente prodaju po Teplicama i Lechu a obično i tamo zavše grijeći klupu ili na posudbi u drugoj ligi :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 20 avg 2012, 18:36

pa kakve to veze ima, i Hodzic je iz Zelje otisao u Liverpool sa 18, to je stvar igraca i njegovog talenta hoce li se on izboriti u novom klubu a ne nase lige

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 avg 2012, 18:43

Pa jeste ali kod njih to sve išlo normalno

-igrač je nastupao za prvi tim Mogrena
-prešao u veliku ekipu
-odma se nametnuo

A kod nas il kao taj Hodžić ode iz kluba a da nije nikada nije bio u seniorskoj ekipi,il klubovi ne uspiju igrača prodati direktno u veliki tim već ode za male pare u Češku ili Poljsku pa ako se dokaže ide dalje a pare idu tom klubu dok domaći klubovi dobiju mrvice,nemaš kod nas pozitivnih primjera u vezi transfera igrača,mada je i do njih samih,eto nije crnogorska liga jača od naše pa igrač može otići iz nje i nametnuti se u ruskome prvaku,kod nas se obično vrate iz inostranstva brže nego što su otišli :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 22 avg 2012, 13:19

trenutni bilans klubova premijer lige...

prvo sto pada u oci jeste da sarajevski klubovi nemaju poraza i da zauzimaju visoke pozicije. sarajevo je prvo, zeljo drugi, slavija treca i olimpik sesti. pitanje je da li ce doci do prvog poraza jednog od ovih timova, s obzirom da olimpik i sarajevo igraju medjusobno. zeljo ne bi trebao izgubiti u gabeli a slavija ce imati vjerovatno najlaksi zadatak da pobjedi.

iznenadjenje prvenstva za sada je leotar koji nakon veoma lose sezone sada zauzima visoko 4. mjesto, takodjer bez poraza. medjutim, niko ne vjeruje da ce trebinjci nastaviti u ovom tempu i dalje pa ce im vjerovatno slijediti donja trecina tablice.

najnegativnije iznenadjenje su favoriti na titulu siroki brijeg i borac koji su na veoma losim pozicijama, 8. i 11. jedni su promjenili trenera pa sigurno da ce igrati efikasnije dok drugi, nakon sto su se zalili svaki put na sudije i majorizaciju, ne mislim da bi mogli se popeti iznad 6. mjesta.

zvijezda je mozda na prvi pogled negativno iznenadjenje, ali oni su vec jednom imali situaciju takvu da lose krenu i da se onda trznu i na kraju sigurno obezbjede opstanak. vjerujem da ce biti i sada tako.

ostali timovi su manje vise ocekivano ostvarili uspjehe, s tim da b zrinjski nakon visegodisnjeg posta mogao ponovo do evrope.

na vjecnoj tabeli premijer lige se za sad nije mnogo promjenilo, sarajevo i dalje ima prednost od 12 bodova nad zeljom, dok su jedine promjene za sada te da je je borac prestigao orasje i popeo se na 11. mjesto, i da su timovi goska (42.), radnika (36.) i rudara (29.) se popeli za jedno mjesto.
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 23 avg 2012, 08:38

tm84 je napisao/la:trenutni bilans klubova premijer lige...

prvo sto pada u oci jeste da sarajevski klubovi nemaju poraza i da zauzimaju visoke pozicije. sarajevo je prvo, zeljo drugi, slavija treca i olimpik sesti. pitanje je da li ce doci do prvog poraza jednog od ovih timova, s obzirom da olimpik i sarajevo igraju medjusobno. zeljo ne bi trebao izgubiti u gabeli a slavija ce imati vjerovatno najlaksi zadatak da pobjedi.

iznenadjenje prvenstva za sada je leotar koji nakon veoma lose sezone sada zauzima visoko 4. mjesto, takodjer bez poraza. medjutim, niko ne vjeruje da ce trebinjci nastaviti u ovom tempu i dalje pa ce im vjerovatno slijediti donja trecina tablice.

najnegativnije iznenadjenje su favoriti na titulu siroki brijeg i borac koji su na veoma losim pozicijama, 8. i 11. jedni su promjenili trenera pa sigurno da ce igrati efikasnije dok drugi, nakon sto su se zalili svaki put na sudije i majorizaciju, ne mislim da bi mogli se popeti iznad 6. mjesta.

zvijezda je mozda na prvi pogled negativno iznenadjenje, ali oni su vec jednom imali situaciju takvu da lose krenu i da se onda trznu i na kraju sigurno obezbjede opstanak. vjerujem da ce biti i sada tako.

ostali timovi su manje vise ocekivano ostvarili uspjehe, s tim da b zrinjski nakon visegodisnjeg posta mogao ponovo do evrope.

na vjecnoj tabeli premijer lige se za sad nije mnogo promjenilo, sarajevo i dalje ima prednost od 12 bodova nad zeljom, dok su jedine promjene za sada te da je je borac prestigao orasje i popeo se na 11. mjesto, i da su timovi goska (42.), radnika (36.) i rudara (29.) se popeli za jedno mjesto.
odlično

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 avg 2012, 17:45

Lakrdija se nastavlja u režiji komiteta za ublehe!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 25 avg 2012, 17:48

zbog ovog sto se upravo dogajda na utakmici Olimpic-Sarajevo nas i guze amateri iz svih vukojebina europe

Mancini
Kontakt:

Premijer liga BiH

Post Postao/la Mancini » 25 avg 2012, 19:00

Neka i dalje brane one ublehe iz komiteta!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Premijer liga BiH

Post Postao/la Mancini » 25 avg 2012, 19:08

Kako je danas bez ustezanja svirao penal,kao da je to neki klasični bio,vidi se da ih je trut delegirao!

Rios

Re: Premijer liga BiH

Post Postao/la Rios » 25 avg 2012, 19:11

Mancini je napisao/la:Kako je danas bez ustezanja svirao penal,kao da je to neki klasični bio,vidi se da ih je trut delegirao!
Nisam u toku..Jel to neki sumnjiv penal bio na Otoci?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 avg 2012, 19:20

Ono je trebao biti čisti žuti karton za Husejinovića i kraj priče, a ovako je Olimpic oštećen debelo.
DRUG NEBI TI PUNCA

Rios

Re: Premijer liga BiH

Post Postao/la Rios » 25 avg 2012, 19:21

aleksandar_veliki je napisao/la:
Rios je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Kako je danas bez ustezanja svirao penal,kao da je to neki klasični bio,vidi se da ih je trut delegirao!
Nisam u toku..Jel to neki sumnjiv penal bio na Otoci?
Tu nije bilo nista sumnjivo, penala nije bilo, odnosno nigdje ga ne bi bilo osim u Premijer Telecom ligi
Aaa bas mi je zao Vukova onda.. :(
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 avg 2012, 19:23

bagrcavi je napisao/la:Ono je trebao biti čisti žuti karton za Husejinovića i kraj priče, a ovako je Olimpic oštećen debelo.
Znaš kako ono ide?Olimpic je mali klub za Sarajevo pa ga možeš oštetiti šta ima veze! :(

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 25 avg 2012, 19:26

Iz kola u kolo mi se cini da su oni iz RS u pravu.Ovaj komitet isto alijansa za promjene,jedna stvar dobra onda 10 losih.Iako da se razumijemo i kad je bio stari savez nije nista bolje bilo.UGL. Želju i Sarajevo od sudaca nitko ne smije ostetiti ni za aut,jedni imaju Starog,drugi Debelog.Sve jasno ko dan!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.