Nemam video al sam sinoc gledao trener radnika spominjao neke nepravlinosti neke zute kartone koje su trebali dobiti vasi igraci mislim da je cak rekao da je bio nedosudjeni penal nisam bas najsigurni jer nisam nesto posebno ni obracao paznju al uglavnom se nasro ko foka ?Kevin je napisao/la:ima li igdje video jučerašnjeg bht sporta?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
U vezi tog izvjestaja : ja gori i pristraniji izvjestaj jos na BHT sportu nisam vidio. Presmijesno.pile87 je napisao/la:Nemam video al sam sinoc gledao trener radnika spominjao neke nepravlinosti neke zute kartone koje su trebali dobiti vasi igraci mislim da je cak rekao da je bio nedosudjeni penal nisam bas najsigurni jer nisam nesto posebno ni obracao paznju al uglavnom se nasro ko foka ?Kevin je napisao/la:ima li igdje video jučerašnjeg bht sporta?
...Život za Široki...
ja taj penal nisam skuzio...a neznam o kakvim zutim prica, mislim da je široki dobio jedno 10tak zutih kartona..ovaj sudac neki iz Stoca je usrao utakmicu totalno..bilo sve fer i korektno..a njihov dobio crveni jer je prvo s leđa,ni blizu lopte, skrsio zlomislica (mislim da je vec tada morao dobiti crveni), i kasnije na sredini terena, ivankovic uklizava gura loptu a ovaj uklizava njemu u zadnju lozu..gadno je izgledalo skroz i tada je dobio drugi zuti..pa ne kontam o cem taj prica..pile87 je napisao/la:Nemam video al sam sinoc gledao trener radnika spominjao neke nepravlinosti neke zute kartone koje su trebali dobiti vasi igraci mislim da je cak rekao da je bio nedosudjeni penal nisam bas najsigurni jer nisam nesto posebno ni obracao paznju al uglavnom se nasro ko foka ?Kevin je napisao/la:ima li igdje video jučerašnjeg bht sporta?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Pa jako veliki broj izvjestaja u odnosu na utakmicu koju sam vidio ne bude ni blizu.Sad procitah u novinama da se i borac zalio na sudjenje protiv slavijeŠB_Fidelis je napisao/la:U vezi tog izvjestaja : ja gori i pristraniji izvjestaj jos na BHT sportu nisam vidio. Presmijesno.pile87 je napisao/la:Nemam video al sam sinoc gledao trener radnika spominjao neke nepravlinosti neke zute kartone koje su trebali dobiti vasi igraci mislim da je cak rekao da je bio nedosudjeni penal nisam bas najsigurni jer nisam nesto posebno ni obracao paznju al uglavnom se nasro ko foka ?Kevin je napisao/la:ima li igdje video jučerašnjeg bht sporta?

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Armageddon2012
- Kontakt:
zeljo bas opasan,svaka cast za ovu pobjedu...!
ali utisak kola su oni svatovi iz sirokog brijega!
svaka cast mladencima,i sve najbolje u buducem zajednickom zivotu!
ali utisak kola su oni svatovi iz sirokog brijega!

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Armageddon2012 je napisao/la:zeljo bas opasan,svaka cast za ovu pobjedu...!
ali utisak kola su oni svatovi iz sirokog brijega!![]()
![]()
![]()
![]()

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Luka Đorđević,18 godina,iz crnogorskog Mogrena prešao u ruski Zenit i odma se izborio za minutažu,jučer u prvoj postavi protiv Anzhia,dok naši premijerligaši svoje talente prodaju po Teplicama i Lechu a obično i tamo zavše grijeći klupu ili na posudbi u drugoj ligi 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
pa kakve to veze ima, i Hodzic je iz Zelje otisao u Liverpool sa 18, to je stvar igraca i njegovog talenta hoce li se on izboriti u novom klubu a ne nase lige
Pa jeste ali kod njih to sve išlo normalno
-igrač je nastupao za prvi tim Mogrena
-prešao u veliku ekipu
-odma se nametnuo
A kod nas il kao taj Hodžić ode iz kluba a da nije nikada nije bio u seniorskoj ekipi,il klubovi ne uspiju igrača prodati direktno u veliki tim već ode za male pare u Češku ili Poljsku pa ako se dokaže ide dalje a pare idu tom klubu dok domaći klubovi dobiju mrvice,nemaš kod nas pozitivnih primjera u vezi transfera igrača,mada je i do njih samih,eto nije crnogorska liga jača od naše pa igrač može otići iz nje i nametnuti se u ruskome prvaku,kod nas se obično vrate iz inostranstva brže nego što su otišli
-igrač je nastupao za prvi tim Mogrena
-prešao u veliku ekipu
-odma se nametnuo
A kod nas il kao taj Hodžić ode iz kluba a da nije nikada nije bio u seniorskoj ekipi,il klubovi ne uspiju igrača prodati direktno u veliki tim već ode za male pare u Češku ili Poljsku pa ako se dokaže ide dalje a pare idu tom klubu dok domaći klubovi dobiju mrvice,nemaš kod nas pozitivnih primjera u vezi transfera igrača,mada je i do njih samih,eto nije crnogorska liga jača od naše pa igrač može otići iz nje i nametnuti se u ruskome prvaku,kod nas se obično vrate iz inostranstva brže nego što su otišli

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
trenutni bilans klubova premijer lige...
prvo sto pada u oci jeste da sarajevski klubovi nemaju poraza i da zauzimaju visoke pozicije. sarajevo je prvo, zeljo drugi, slavija treca i olimpik sesti. pitanje je da li ce doci do prvog poraza jednog od ovih timova, s obzirom da olimpik i sarajevo igraju medjusobno. zeljo ne bi trebao izgubiti u gabeli a slavija ce imati vjerovatno najlaksi zadatak da pobjedi.
iznenadjenje prvenstva za sada je leotar koji nakon veoma lose sezone sada zauzima visoko 4. mjesto, takodjer bez poraza. medjutim, niko ne vjeruje da ce trebinjci nastaviti u ovom tempu i dalje pa ce im vjerovatno slijediti donja trecina tablice.
najnegativnije iznenadjenje su favoriti na titulu siroki brijeg i borac koji su na veoma losim pozicijama, 8. i 11. jedni su promjenili trenera pa sigurno da ce igrati efikasnije dok drugi, nakon sto su se zalili svaki put na sudije i majorizaciju, ne mislim da bi mogli se popeti iznad 6. mjesta.
zvijezda je mozda na prvi pogled negativno iznenadjenje, ali oni su vec jednom imali situaciju takvu da lose krenu i da se onda trznu i na kraju sigurno obezbjede opstanak. vjerujem da ce biti i sada tako.
ostali timovi su manje vise ocekivano ostvarili uspjehe, s tim da b zrinjski nakon visegodisnjeg posta mogao ponovo do evrope.
na vjecnoj tabeli premijer lige se za sad nije mnogo promjenilo, sarajevo i dalje ima prednost od 12 bodova nad zeljom, dok su jedine promjene za sada te da je je borac prestigao orasje i popeo se na 11. mjesto, i da su timovi goska (42.), radnika (36.) i rudara (29.) se popeli za jedno mjesto.
prvo sto pada u oci jeste da sarajevski klubovi nemaju poraza i da zauzimaju visoke pozicije. sarajevo je prvo, zeljo drugi, slavija treca i olimpik sesti. pitanje je da li ce doci do prvog poraza jednog od ovih timova, s obzirom da olimpik i sarajevo igraju medjusobno. zeljo ne bi trebao izgubiti u gabeli a slavija ce imati vjerovatno najlaksi zadatak da pobjedi.
iznenadjenje prvenstva za sada je leotar koji nakon veoma lose sezone sada zauzima visoko 4. mjesto, takodjer bez poraza. medjutim, niko ne vjeruje da ce trebinjci nastaviti u ovom tempu i dalje pa ce im vjerovatno slijediti donja trecina tablice.
najnegativnije iznenadjenje su favoriti na titulu siroki brijeg i borac koji su na veoma losim pozicijama, 8. i 11. jedni su promjenili trenera pa sigurno da ce igrati efikasnije dok drugi, nakon sto su se zalili svaki put na sudije i majorizaciju, ne mislim da bi mogli se popeti iznad 6. mjesta.
zvijezda je mozda na prvi pogled negativno iznenadjenje, ali oni su vec jednom imali situaciju takvu da lose krenu i da se onda trznu i na kraju sigurno obezbjede opstanak. vjerujem da ce biti i sada tako.
ostali timovi su manje vise ocekivano ostvarili uspjehe, s tim da b zrinjski nakon visegodisnjeg posta mogao ponovo do evrope.
na vjecnoj tabeli premijer lige se za sad nije mnogo promjenilo, sarajevo i dalje ima prednost od 12 bodova nad zeljom, dok su jedine promjene za sada te da je je borac prestigao orasje i popeo se na 11. mjesto, i da su timovi goska (42.), radnika (36.) i rudara (29.) se popeli za jedno mjesto.
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
odličnotm84 je napisao/la:trenutni bilans klubova premijer lige...
zbog ovog sto se upravo dogajda na utakmici Olimpic-Sarajevo nas i guze amateri iz svih vukojebina europe
Premijer liga BiH
Neka i dalje brane one ublehe iz komiteta!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Premijer liga BiH
Kako je danas bez ustezanja svirao penal,kao da je to neki klasični bio,vidi se da ih je trut delegirao!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Re: Premijer liga BiH
Nisam u toku..Jel to neki sumnjiv penal bio na Otoci?Mancini je napisao/la:Kako je danas bez ustezanja svirao penal,kao da je to neki klasični bio,vidi se da ih je trut delegirao!
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ono je trebao biti čisti žuti karton za Husejinovića i kraj priče, a ovako je Olimpic oštećen debelo.
DRUG NEBI TI PUNCA
Re: Premijer liga BiH
Aaa bas mi je zao Vukova onda..aleksandar_veliki je napisao/la:Tu nije bilo nista sumnjivo, penala nije bilo, odnosno nigdje ga ne bi bilo osim u Premijer Telecom ligiRios je napisao/la:Nisam u toku..Jel to neki sumnjiv penal bio na Otoci?Mancini je napisao/la:Kako je danas bez ustezanja svirao penal,kao da je to neki klasični bio,vidi se da ih je trut delegirao!

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Znaš kako ono ide?Olimpic je mali klub za Sarajevo pa ga možeš oštetiti šta ima veze!bagrcavi je napisao/la:Ono je trebao biti čisti žuti karton za Husejinovića i kraj priče, a ovako je Olimpic oštećen debelo.

Iz kola u kolo mi se cini da su oni iz RS u pravu.Ovaj komitet isto alijansa za promjene,jedna stvar dobra onda 10 losih.Iako da se razumijemo i kad je bio stari savez nije nista bolje bilo.UGL. Želju i Sarajevo od sudaca nitko ne smije ostetiti ni za aut,jedni imaju Starog,drugi Debelog.Sve jasno ko dan!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.