FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DooVe
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DooVe » 24 avg 2012, 21:23

damirfile je napisao/la:Cisto sumnjam da ce otici dzaba.Ode vasilic ,kerla povrijedjen nemamo zamjene u zadnjoj liniji reba nam jedan igrac.
A Ćutuk ?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 24 avg 2012, 21:24

DooVe je napisao/la:
damirfile je napisao/la:Cisto sumnjam da ce otici dzaba.Ode vasilic ,kerla povrijedjen nemamo zamjene u zadnjoj liniji reba nam jedan igrac.
A Ćutuk ?
Cutuk i bogi a gdje je zamjena ?

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 24 avg 2012, 21:27

damirfile je napisao/la:
DooVe je napisao/la:
A Ćutuk ?
Cutuk i bogi a gdje je zamjena ?
To što jest jest nemamo, izvini mislio sam da govoriš da nemamo više nijednog odbrambenog pa sam zato Ćutuka spomenuo ;)

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 24 avg 2012, 22:04

Vasilić je zaslužio ovakav "tretman" kod Amara i zaista se nadam da će se taj transfer realizirati.

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 24 avg 2012, 22:47

aleksandar_veliki je napisao/la:hahahhahha, tooooo, gooooo, ljozeeeeee, pa kakvi su to postovi. Nastimat cu vam ja ako hocete da imate veci broj postova, ali nemojte ovo molim vas.
Možeš li meni vratiti privatne poruke sa banovanog profila? :mrgreen: Imao sam dobrih prepiski, a i kontakte nekih cura sa foruma... :roll:

Da ne bude ot, još par šupljaka iz avazovog sporta:
Amarov karakter hvali i Samira Hurem, trener(ica) ženskog tima SFK 2000, koji se plasirao među 32 u ženksoj LP. Ona veli da im Amar Osim često izađe u susret i besplatno ustupi pomoćni stadion Grbavice kao i svlačionice. Amar često dođe i na trening ovog tima, te dovede igrače Želje. Inače, cure su znale trenirati po parkovima itd...

Ne znam jeste li pisali, ali Jamak ja kažnjen od Amara s po 1000 KM za svaku od 4 utakmice suspenzije. To je to, otpilike, uz info o trećem sastanku povodom rekonstrukcije stadiona, o tome ste već pisali čini mi se..
NAPRIJED NARODE!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 24 avg 2012, 22:52

Zeman je napisao/la: Ne znam jeste li pisali, ali Jamak ja kažnjen od Amara s po 1000 KM za svaku od 4 utakmice suspenzije. To je to, otpilike, uz info o trećem sastanku povodom rekonstrukcije stadiona, o tome ste već pisali čini mi se..
Ouu, nista labavo, zapamtit će datum kad je htio bit mangup. Samo oštro, ono ne priliči Želji kao najvećem klubu i takve stvari se moraju naoštrije kažnjavati.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 24 avg 2012, 23:30

Čitam na onom klitorisu :D jedan dobar članak u vezi ovih utakmica narednog kola koje se igraju od 17 h. Stvarno, nije mi jasno, zar nikome nije moglo sinuti da nije humano i ljudski da se te utakmice igraju na 40 stepeni??? Pa da su nam igrači milioneri opet ne bi trebalo rizikovati ljudski život na ovoj vrelini, a kamoli za ove novce što igraju. Mislim da su klubovi trebali reagovati na Komitet da se utakmice odgode bar iza vikenda, jer će temperature pasti.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 25 avg 2012, 00:44

ipetm je napisao/la:Vasilić je zaslužio da ode ako treba i bez para. Nek' čovjek sebi i porodici osigura egzistenciju.
Bravo za post. Valisije neka je sa srecom, samo naprijed majstore :D

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 25 avg 2012, 09:23

DzoleZeljo je napisao/la:
ipetm je napisao/la:Vasilić je zaslužio da ode ako treba i bez para. Nek' čovjek sebi i porodici osigura egzistenciju.
Svaka cast Amaru,ako ga pusti da ode dzabe i osigura sebi i porodici egzistenciju,Vasa je dobar,prvenstveno covjek i igrac. Sve najbolje i da uzme kojih stotinjak hiljada da se osigura
Sretno Velibore!!!

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 avg 2012, 09:48

SarajlijaTM je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:
Svaka cast Amaru,ako ga pusti da ode dzabe i osigura sebi i porodici egzistenciju,Vasa je dobar,prvenstveno covjek i igrac. Sve najbolje i da uzme kojih stotinjak hiljada da se osigura
Sretno Velibore!!!
Ako sada ne ode ,kada će onda.Zasluzio je to.U Zvijezdi je bio borac,a i kod vas je davao maksimum.Na kraju krajeva zbog te borbenosti je bio jedan od rijetkih igrača iz PL.koji je zaigrao za repku.

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 25 avg 2012, 09:54

Da se hoće Džeko udati u Juventus ove godine...,a za dvije godine u Milan, bilo bi extra :mrgreen: :P

Amar je ljudina i već je jednom Veci izlazio u susret, kad je Velibor išao na probu u Iran.
Međutim, kad neko tjera inat, kao npr.Cocalić, koji nije htio produžiti ugovor, pa je presjedio ostatak ugovora na klupi/tribini, ili Savić, koji je samo pola godine kasnije završio u Zvijezdi, a nije htio da sluša prave ljude.
A Bekrić je otišao vani, zaradio novac, uvijek je dobrodošao u Želju i opet se može prodati i hoće čim dođe prava ponuda.Slično je i sa Šehićem.Ili pitajte Alena Mešanovića ko je Amar.

Eto Goška iza ćoška!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 25 avg 2012, 09:55

Sretno Vasilije. I da odes dzaba halal bilo.
Sport je lijek za tijelo i duh.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 25 avg 2012, 10:03

Amar se pravo prepo da ne odleti iz Želje...
FKŽ !

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 25 avg 2012, 10:44

TeaM87 je napisao/la:Amar se pravo prepo da ne odleti iz Želje...
Dok je Manijaka i pravih navijaca Zelje ( a ne takvih ko ti ) ne mora se nikad bojat za svoje mjesto na klupi F.K Željeznicara!
Razumijes ti mene burazere moj :)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 25 avg 2012, 10:58

:lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 25 avg 2012, 11:16

Bas bih volio vidjeti ko to moze Amara otjerati iz Zelje.. Ima vecu zastitu od sibirskog tigra od armije navijaca koja mu cuva ledja.. Mislim da nikada nismo a niti cemo u buducnosti nekoga zvati "GOSPODAROM FAMILIJE" i da je Amar Osim jedini covjek kome bi 90% navijaca potpisalo da dozivotno ostane u Zelji..

Mene je strah da njemu ne pukne film zbog neozbiljnosti odredjenih likova u administraciji i da ne napusti sve ovo..
BUDI ŽELJO !!!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 25 avg 2012, 12:17

ma neće valjda, kad je 3 godine mog'o ostat', valjda može još (bar ovu), ali stvarno treba poraditi na mjestima u klubu koja škripe (Litex, Zrinjski, Gnojer)

p.s. kol'ko znam, u ovom mandatu je Buki bio neki vijećnik, kako može obnašati dvije funkcije istovremeno, a onda bi trebalo ispraviti Statut kluba da osoba koja je u politici u skupštini/vijeću itd. ne može biti vodeća na bilo kojoj poziciji u klubu...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 25 avg 2012, 12:24

Ma i ja bi se prepo da sam na njegovom mjestu. Samo lik obara rekorde, donosi trofeje. Do kad vise??
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 25 avg 2012, 12:30

anonimni je napisao/la:ma neće valjda, kad je 3 godine mog'o ostat', valjda može još (bar ovu), ali stvarno treba poraditi na mjestima u klubu koja škripe (Litex, Zrinjski, Gnojer)

p.s. kol'ko znam, u ovom mandatu je Buki bio neki vijećnik, kako može obnašati dvije funkcije istovremeno, a onda bi trebalo ispraviti Statut kluba da osoba koja je u politici u skupštini/vijeću itd. ne može biti vodeća na bilo kojoj poziciji u klubu...
Buki je koliko znam ove godine kandidat za općinsko vijeće od strane sda

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 25 avg 2012, 12:33

jest kandidat, al' čini mi se da je i ranije bio neki vijećnik ili tako nešto :?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, kontra i 29 gostiju.