A Ćutuk ?damirfile je napisao/la:Cisto sumnjam da ce otici dzaba.Ode vasilic ,kerla povrijedjen nemamo zamjene u zadnjoj liniji reba nam jedan igrac.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Cutuk i bogi a gdje je zamjena ?DooVe je napisao/la:A Ćutuk ?damirfile je napisao/la:Cisto sumnjam da ce otici dzaba.Ode vasilic ,kerla povrijedjen nemamo zamjene u zadnjoj liniji reba nam jedan igrac.
To što jest jest nemamo, izvini mislio sam da govoriš da nemamo više nijednog odbrambenog pa sam zato Ćutuka spomenuodamirfile je napisao/la:Cutuk i bogi a gdje je zamjena ?DooVe je napisao/la:A Ćutuk ?damirfile je napisao/la:Cisto sumnjam da ce otici dzaba.Ode vasilic ,kerla povrijedjen nemamo zamjene u zadnjoj liniji reba nam jedan igrac.

-
- Kontakt:
Vasilić je zaslužio ovakav "tretman" kod Amara i zaista se nadam da će se taj transfer realizirati.
Možeš li meni vratiti privatne poruke sa banovanog profila?aleksandar_veliki je napisao/la:hahahhahha, tooooo, gooooo, ljozeeeeee, pa kakvi su to postovi. Nastimat cu vam ja ako hocete da imate veci broj postova, ali nemojte ovo molim vas.

Da ne bude ot, još par šupljaka iz avazovog sporta:
Amarov karakter hvali i Samira Hurem, trener(ica) ženskog tima SFK 2000, koji se plasirao među 32 u ženksoj LP. Ona veli da im Amar Osim često izađe u susret i besplatno ustupi pomoćni stadion Grbavice kao i svlačionice. Amar često dođe i na trening ovog tima, te dovede igrače Želje. Inače, cure su znale trenirati po parkovima itd...
Ne znam jeste li pisali, ali Jamak ja kažnjen od Amara s po 1000 KM za svaku od 4 utakmice suspenzije. To je to, otpilike, uz info o trećem sastanku povodom rekonstrukcije stadiona, o tome ste već pisali čini mi se..
NAPRIJED NARODE!
Ouu, nista labavo, zapamtit će datum kad je htio bit mangup. Samo oštro, ono ne priliči Želji kao najvećem klubu i takve stvari se moraju naoštrije kažnjavati.Zeman je napisao/la: Ne znam jeste li pisali, ali Jamak ja kažnjen od Amara s po 1000 KM za svaku od 4 utakmice suspenzije. To je to, otpilike, uz info o trećem sastanku povodom rekonstrukcije stadiona, o tome ste već pisali čini mi se..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Čitam na onom klitorisu
jedan dobar članak u vezi ovih utakmica narednog kola koje se igraju od 17 h. Stvarno, nije mi jasno, zar nikome nije moglo sinuti da nije humano i ljudski da se te utakmice igraju na 40 stepeni??? Pa da su nam igrači milioneri opet ne bi trebalo rizikovati ljudski život na ovoj vrelini, a kamoli za ove novce što igraju. Mislim da su klubovi trebali reagovati na Komitet da se utakmice odgode bar iza vikenda, jer će temperature pasti.

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Bravo za post. Valisije neka je sa srecom, samo naprijed majstoreipetm je napisao/la:Vasilić je zaslužio da ode ako treba i bez para. Nek' čovjek sebi i porodici osigura egzistenciju.

- SarajlijaTM
Svaka cast Amaru,ako ga pusti da ode dzabe i osigura sebi i porodici egzistenciju,Vasa je dobar,prvenstveno covjek i igrac. Sve najbolje i da uzme kojih stotinjak hiljada da se osiguraDzoleZeljo je napisao/la:Bravo za post. Valisije neka je sa srecom, samo naprijed majstoreipetm je napisao/la:Vasilić je zaslužio da ode ako treba i bez para. Nek' čovjek sebi i porodici osigura egzistenciju.
Sretno Velibore!!!
Ako sada ne ode ,kada će onda.Zasluzio je to.U Zvijezdi je bio borac,a i kod vas je davao maksimum.Na kraju krajeva zbog te borbenosti je bio jedan od rijetkih igrača iz PL.koji je zaigrao za repku.SarajlijaTM je napisao/la:Svaka cast Amaru,ako ga pusti da ode dzabe i osigura sebi i porodici egzistenciju,Vasa je dobar,prvenstveno covjek i igrac. Sve najbolje i da uzme kojih stotinjak hiljada da se osiguraDzoleZeljo je napisao/la:Bravo za post. Valisije neka je sa srecom, samo naprijed majstoreipetm je napisao/la:Vasilić je zaslužio da ode ako treba i bez para. Nek' čovjek sebi i porodici osigura egzistenciju.
Sretno Velibore!!!
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Da se hoće Džeko udati u Juventus ove godine...,a za dvije godine u Milan, bilo bi extra
Amar je ljudina i već je jednom Veci izlazio u susret, kad je Velibor išao na probu u Iran.
Međutim, kad neko tjera inat, kao npr.Cocalić, koji nije htio produžiti ugovor, pa je presjedio ostatak ugovora na klupi/tribini, ili Savić, koji je samo pola godine kasnije završio u Zvijezdi, a nije htio da sluša prave ljude.
A Bekrić je otišao vani, zaradio novac, uvijek je dobrodošao u Želju i opet se može prodati i hoće čim dođe prava ponuda.Slično je i sa Šehićem.Ili pitajte Alena Mešanovića ko je Amar.
Eto Goška iza ćoška!

Amar je ljudina i već je jednom Veci izlazio u susret, kad je Velibor išao na probu u Iran.
Međutim, kad neko tjera inat, kao npr.Cocalić, koji nije htio produžiti ugovor, pa je presjedio ostatak ugovora na klupi/tribini, ili Savić, koji je samo pola godine kasnije završio u Zvijezdi, a nije htio da sluša prave ljude.
A Bekrić je otišao vani, zaradio novac, uvijek je dobrodošao u Želju i opet se može prodati i hoće čim dođe prava ponuda.Slično je i sa Šehićem.Ili pitajte Alena Mešanovića ko je Amar.
Eto Goška iza ćoška!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- storm_raider
- Kontakt:
Dok je Manijaka i pravih navijaca Zelje ( a ne takvih ko ti ) ne mora se nikad bojat za svoje mjesto na klupi F.K Željeznicara!TeaM87 je napisao/la:Amar se pravo prepo da ne odleti iz Želje...
Razumijes ti mene burazere moj 

TeaM87 je napisao/la:Amar se pravo prepo da ne odleti iz Želje...

DRUG NEBI TI PUNCA
- champions1921
Bas bih volio vidjeti ko to moze Amara otjerati iz Zelje.. Ima vecu zastitu od sibirskog tigra od armije navijaca koja mu cuva ledja.. Mislim da nikada nismo a niti cemo u buducnosti nekoga zvati "GOSPODAROM FAMILIJE" i da je Amar Osim jedini covjek kome bi 90% navijaca potpisalo da dozivotno ostane u Zelji..TeaM87 je napisao/la:Amar se pravo prepo da ne odleti iz Želje...
Mene je strah da njemu ne pukne film zbog neozbiljnosti odredjenih likova u administraciji i da ne napusti sve ovo..
BUDI ŽELJO !!!
ma neće valjda, kad je 3 godine mog'o ostat', valjda može još (bar ovu), ali stvarno treba poraditi na mjestima u klubu koja škripe (Litex, Zrinjski, Gnojer)
p.s. kol'ko znam, u ovom mandatu je Buki bio neki vijećnik, kako može obnašati dvije funkcije istovremeno, a onda bi trebalo ispraviti Statut kluba da osoba koja je u politici u skupštini/vijeću itd. ne može biti vodeća na bilo kojoj poziciji u klubu...
p.s. kol'ko znam, u ovom mandatu je Buki bio neki vijećnik, kako može obnašati dvije funkcije istovremeno, a onda bi trebalo ispraviti Statut kluba da osoba koja je u politici u skupštini/vijeću itd. ne može biti vodeća na bilo kojoj poziciji u klubu...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Ultras1921
- Kontakt:
Ma i ja bi se prepo da sam na njegovom mjestu. Samo lik obara rekorde, donosi trofeje. Do kad vise??TeaM87 je napisao/la:Amar se pravo prepo da ne odleti iz Želje...
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Buki je koliko znam ove godine kandidat za općinsko vijeće od strane sdaanonimni je napisao/la:ma neće valjda, kad je 3 godine mog'o ostat', valjda može još (bar ovu), ali stvarno treba poraditi na mjestima u klubu koja škripe (Litex, Zrinjski, Gnojer)
jest kandidat, al' čini mi se da je i ranije bio neki vijećnik ili tako nešto 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, kontra i 29 gostiju.