hvala ti druze..ovo je super!Sad su mi jos drazi.Prava ultra grupa s tradicijom.Puno postovanje!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Koji su glupani ovi RapidoviSTEVIE je napisao/la:opa..
+1SiggySinatra je napisao/la:Pa dobro rapidovi su pokazali da imaju muda, nije mala stvar napast paokaru ...
Momci jesu iz Srebrenice nemoj ti da lupas gluposti kada ne znas.Sa mnom su stajali negde oko 18:00 ispred Marakane i tada mi i dali majicu.19Tuzla87 je napisao/la:Delije Srebrenica,majko moja do kad će ova gamad provocirat
Pusti to, reci koliki je sjever na Marakani?Devil je napisao/la:Momci jesu iz Srebrenice nemoj ti da lupas gluposti kada ne znas.Sa mnom su stajali negde oko 18:00 ispred Marakane i tada mi i dali majicu.19Tuzla87 je napisao/la:Delije Srebrenica,majko moja do kad će ova gamad provocirat![]()
![]()
Morao sam da ti odgovorim,ostalo neka mod nadlezan za ovo brise jer nema price o navijacima sa ovih prostora.
Devil je napisao/la:Momci jesu iz Srebrenice nemoj ti da lupas gluposti kada ne znas.Sa mnom su stajali negde oko 18:00 ispred Marakane i tada mi i dali majicu.19Tuzla87 je napisao/la:Delije Srebrenica,majko moja do kad će ova gamad provocirat![]()
![]()
Morao sam da ti odgovorim,ostalo neka mod nadlezan za ovo brise jer nema price o navijacima sa ovih prostora.
@SiggySinatra Na sever moze stati nekih 13200,par desetina gore dole.
@Devil hljeb te *ebo19Tuzla87 je napisao/la:Devil je napisao/la:Momci jesu iz Srebrenice nemoj ti da lupas gluposti kada ne znas.Sa mnom su stajali negde oko 18:00 ispred Marakane i tada mi i dali majicu.19Tuzla87 je napisao/la:Delije Srebrenica,majko moja do kad će ova gamad provocirat![]()
![]()
@SiggySinatra Na sever moze stati nekih 13200,par desetina gore dole.
Znam da jesu,nego njih par napravilo trans..znaš već na šta mislim![]()
PAOK-Rapid
Paokare sa suvenirima![]()
Inače parola upućena Spartakovim navijačima,koja glasi: "vi ste samo blijeda kopija Delija sa sjevera"ASUS je napisao/la:
i poruka Zenitovih![]()
Ne moze nigde.SiggySinatra je napisao/la:Pa cekaj gdje onda moze ako ne moze ovdje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.