Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
pa kako ovaj Allen ima njuh za loptu to je fenomenalno, savrseno cita igru 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Uh, što se ovoga tiče nisu ni Liverpoolovi navijači nevinašcad.Carlo je napisao/la:povezuje s klubom i navijači govore kako je to ekstra igrač i kada propadne transfer priča se kako je on čisti prosjek.
Budi realan,Jimmy, Liverpool je dvije klase iznad Arsenala. Borini je vice-kapiten srebrenih na zadnjem Euru, a Allen je plaćen koliko i Cazorlla i Kagawa, zato su po kvalitetu tu negdje.OTNYS_YNWA je napisao/la:Realno, Arsenal ima lošiji tim od Liverpoola! Prošle sezone sa Robinom u napadu i Songom u vezi, Arsenal je izgledao odlično. Ne kontam zašto ne biti realan
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
OTNYS_YNWA je napisao/la:Realno, Arsenal ima lošiji tim od Liverpoola! Prošle sezone sa Robinom u napadu i Songom u vezi, Arsenal je izgledao odlično. Ne kontam zašto ne biti realan

OTNYS_YNWA je napisao/la:Sve je jasno kao dan.

Pa normala da je Wilshere bolji od Sahina.gaston je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Napravili ste od Sahina boljeg igrača od Messija.

I jel se sada borite za titulu ili čekate da vas spusti Sunderland ili neko drugi. Dalek je put pred vama a zanosite se bez razloga.

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Pa jel Sahin sad na medicinskom ili ce tek sutra doci 

ma gdje je bolji svega ti
pff

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
ko je rekao da je bolji od messija? i da je neko rekao da je bolji od messija to je njegovo mišljenje i kraj.Vidal je napisao/la: Pa normala da je Wilshere bolji od Sahina.
I jel se sada borite za titulu ili čekate da vas spusti Sunderland ili neko drugi. Dalek je put pred vama a zanosite se bez razloga.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Ponos Torina
- Kontakt:
20 milionaCarlo je napisao/la:http://www.****.nl/nieuws/38775-hunte ... pelen.html" onclick="window.open(this.href);return false;Klaas-Jan Huntelaar kan op korte termijn in de Premier League spelen. De spits van Schalke 04 heeft nog geen akkoord bereikt over een nieuw contract bij de Duitse club en Liverpool is van plan een bod uit de brengen op de Oranje-international.
The Reds kochten begin 2011 Andy Carroll van Newcastle United, maar de 23-jarige Engelsman heeft niet kunnen overtuigen en staat op de transferlijst. Bij Liverpool zou Huntelaar zijn voormalige Ajax-collega Luis Suárez tegenkomen, met wie hij ruim twee seizoenen succesvol samenspeelde. The Hunter kost 20 miljoen euro.
koliko skontah huntelaar bi nas koštao 20m eura, ekstra bi bilo kad bi ga doveli samo sumnjam da će do toga doći. mislim da će ovo ostati samo na špekulaciji.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Tačnije od twitteraša prijatelju, nisam rekao da ne griješim.Kao naprimjer one da je posudba Joe Colea dio transfera Edena Hazarda u Liverpool.

Nego, što se svađate sa gunnersima? Svako svoje muke muči, neka pričekaju ovu sedmicu, naredne ćemo da ratujemo.

Kasnite sa informacijama da će Sahin nositi broj 15.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
da povucete vi neke veze pa da nam namjestite par tekmi da igramo i mi sljedece godine ligu prvaka onako samo da se nemoramo sekiratiVidal je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Realno, Arsenal ima lošiji tim od Liverpoola! Prošle sezone sa Robinom u napadu i Songom u vezi, Arsenal je izgledao odlično. Ne kontam zašto ne biti realan![]()
![]()
![]()
OTNYS_YNWA je napisao/la:Sve je jasno kao dan.
Šta li je ovdje smiješno?
![]()
Pa normala da je Wilshere bolji od Sahina.gaston je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ja ozbiljan a ti podyebavas. Nisi vrijedan rasprave. 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Učinjeno. Fudbalska marseljeza nalazi se na twitteru.Marsal je napisao/la:Pa napravi Twitter account, ja ću te malo shout out i tako... Postat ćeš popularan.Henderson je napisao/la:Ja kažem da će Sahin nositi broj 15 a ti gledaj kada će to bilo ko objaviti.![]()
I da, Mariner sudi utakmicu Liverpool-City, vidi i to kada će bilo ko objaviti.
5 miliona funti moj Hendersone a nemate option to buy, plus dio njegove plaće. Jest da je paklen igrač koji može donijeti razliku ali po meni to je previše...

Dok se snađem proće vremena, ali valjda uspijem.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ma kakvog vremena,imas mjesto za twiitowe i to je toHenderson je napisao/la:Učinjeno. Fudbalska marseljeza nalazi se na twitteru.Marsal je napisao/la:Pa napravi Twitter account, ja ću te malo shout out i tako... Postat ćeš popularan.Henderson je napisao/la:Ja kažem da će Sahin nositi broj 15 a ti gledaj kada će to bilo ko objaviti.![]()
I da, Mariner sudi utakmicu Liverpool-City, vidi i to kada će bilo ko objaviti.
5 miliona funti moj Hendersone a nemate option to buy, plus dio njegove plaće. Jest da je paklen igrač koji može donijeti razliku ali po meni to je previše...![]()
Dok se snađem proće vremena, ali valjda uspijem.
nego daj link od twittera da te fallowujem
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Apsolutno tako. I prošle sezone Liverpool je stvarao mnogo šansi, al' ih nisu znali iskoristiti što je uzrokovalo očajnom sezonom. Džaba Suarezu svi potezi, driblinzi i ostalo kad on ne zabija golove.fanatic je napisao/la:S ovim se ne slazem . Ako nam ne dodje jos jedan napadac, sanse za top 4 su minimalne . Djaba sto veza i Suarez mogu stvorit' x prilika kad nemamo nijednog igraca koji je rutiner pred golom..ako takvom nabavimo onda je top 4 i vise nego realno..OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa što, kada dođe Sahin imamo respektabilan tim. Tim koji sasvim sigurno može u top 4. Samo to treba fino posložiti.
Ti navedi sve argumente zbog kojih je Liverpool bolji od Arsenala, a ja skoro da mogu garantovati da ću ih nabrojati duplo više zbog čega nije.OTNYS_YNWA je napisao/la:Realno, Arsenal ima lošiji tim od Liverpoola! Prošle sezone sa Robinom u napadu i Songom u vezi, Arsenal je izgledao odlično. Ne kontam zašto ne biti realan
FK Pjetlovi
Eh Johnson podapiso za Sunderland, znači ništa od njega hvala Bogu.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Hvala Bogu pa Johnoson ode u Sunderland, sreća nije došao ovamo jer bi to bio još jedan transfer promašaj :r
Nego, mozete li me malo bolje upoznati sa situacijom kod Nurija, pošto sam bio inactive 2-3 dana nisam ništa pratio, pa sad ne kontam jel otišao u Arsenal ili ipak se još predomišlja za Liverpool?
Nego, mozete li me malo bolje upoznati sa situacijom kod Nurija, pošto sam bio inactive 2-3 dana nisam ništa pratio, pa sad ne kontam jel otišao u Arsenal ili ipak se još predomišlja za Liverpool?

1921
Trenutno je dosta blizu Liverpoolu, ali nije to još gotovo, iako se na temi već slavi.Dok ne bude zvanično, ništa ne vjerujem.mauricio je napisao/la:Hvala Bogu pa Johnoson ode u Sunderland, sreća nije došao ovamo jer bi to bio još jedan transfer promašaj :r
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
That is Šmicer,shot.Šmiceeeeeeeeeeeer gooool.Liverpool's back.mauricio je napisao/la:Hvala Bogu pa Johnoson ode u Sunderland, sreća nije došao ovamo jer bi to bio još jedan transfer promašaj :r
Ma Sahin je 99% gotova stvar,al ovim nasima ne vjerujem vise,dok ne bude na ofiicijalnoj
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
euforija "ubije" svakoga, samo se mozemo nadati da će doci u Liverpool, ali eto kada bi on došao fin tim bi imali, još kad bi se doveo neki hladnokrvni napadač bilo bi šanse čak i za top4, zašto ne.Shanks je napisao/la:Trenutno je dosta blizu Liverpoolu, ali nije to još gotovo, iako se na temi već slavi.Dok ne bude zvanično, ništa ne vjerujem.mauricio je napisao/la:Hvala Bogu pa Johnoson ode u Sunderland, sreća nije došao ovamo jer bi to bio još jedan transfer promašaj :r
@senaid dobra stara vremena :')
1921
Ma teško da mi možemo u top 4 ove sezone.Trebaće vremena dok se u potpunosti usvoji Brendanov sistem rada, bez obzira na to kakva pojačanja doveli do kraja prelaznog roka.Al' nikad se ne zna, možda Liverpool jednom i pozitivno iznenadi za promjenu. 

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.