Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

gaston
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gaston » 24 avg 2012, 17:57

pa kako ovaj Allen ima njuh za loptu to je fenomenalno, savrseno cita igru 8-)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 avg 2012, 18:22

Carlo je napisao/la:povezuje s klubom i navijači govore kako je to ekstra igrač i kada propadne transfer priča se kako je on čisti prosjek.
Uh, što se ovoga tiče nisu ni Liverpoolovi navijači nevinašcad.
OTNYS_YNWA je napisao/la:Realno, Arsenal ima lošiji tim od Liverpoola! Prošle sezone sa Robinom u napadu i Songom u vezi, Arsenal je izgledao odlično. Ne kontam zašto ne biti realan :?
Budi realan,Jimmy, Liverpool je dvije klase iznad Arsenala. Borini je vice-kapiten srebrenih na zadnjem Euru, a Allen je plaćen koliko i Cazorlla i Kagawa, zato su po kvalitetu tu negdje.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 24 avg 2012, 18:23

OTNYS_YNWA je napisao/la:Realno, Arsenal ima lošiji tim od Liverpoola! Prošle sezone sa Robinom u napadu i Songom u vezi, Arsenal je izgledao odlično. Ne kontam zašto ne biti realan :?
:lol: :lol: :lol:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Sve je jasno kao dan.

slika
:roll: Šta li je ovdje smiješno? :roll:
gaston je napisao/la:slika :lol: :lol: :lol:
Pa normala da je Wilshere bolji od Sahina.

Napravili ste od Sahina boljeg igrača od Messija. :?

I jel se sada borite za titulu ili čekate da vas spusti Sunderland ili neko drugi. Dalek je put pred vama a zanosite se bez razloga. :roll:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

AllenLFC
Kontakt:

Post Postao/la AllenLFC » 24 avg 2012, 18:30

Pa jel Sahin sad na medicinskom ili ce tek sutra doci :roll:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 24 avg 2012, 18:31

ma gdje je bolji svega ti :? :? pff
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 avg 2012, 19:19

Vidal je napisao/la: Pa normala da je Wilshere bolji od Sahina.

I jel se sada borite za titulu ili čekate da vas spusti Sunderland ili neko drugi. Dalek je put pred vama a zanosite se bez razloga. :roll:
ko je rekao da je bolji od messija? i da je neko rekao da je bolji od messija to je njegovo mišljenje i kraj.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 24 avg 2012, 19:24

Carlo je napisao/la:
Klaas-Jan Huntelaar kan op korte termijn in de Premier League spelen. De spits van Schalke 04 heeft nog geen akkoord bereikt over een nieuw contract bij de Duitse club en Liverpool is van plan een bod uit de brengen op de Oranje-international.

The Reds kochten begin 2011 Andy Carroll van Newcastle United, maar de 23-jarige Engelsman heeft niet kunnen overtuigen en staat op de transferlijst. Bij Liverpool zou Huntelaar zijn voormalige Ajax-collega Luis Suárez tegenkomen, met wie hij ruim twee seizoenen succesvol samenspeelde. The Hunter kost 20 miljoen euro.
http://www.****.nl/nieuws/38775-hunte ... pelen.html" onclick="window.open(this.href);return false;

koliko skontah huntelaar bi nas koštao 20m eura, ekstra bi bilo kad bi ga doveli samo sumnjam da će do toga doći. mislim da će ovo ostati samo na špekulaciji.
20 miliona :o :o :o plus neka astronomska plata daj bogati netreba nam jos jedna vucibatina po terenu poput Carrola.....Bolje dovesti nekog od 20-22 godine....Neznam zasto nismo isti za Nianga iz Caena to mi nikako nije jasno....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 24 avg 2012, 19:28

Kao naprimjer one da je posudba Joe Colea dio transfera Edena Hazarda u Liverpool.
Tačnije od twitteraša prijatelju, nisam rekao da ne griješim. ;)
Nego, što se svađate sa gunnersima? Svako svoje muke muči, neka pričekaju ovu sedmicu, naredne ćemo da ratujemo. :)

Kasnite sa informacijama da će Sahin nositi broj 15. :P
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

jonjo33
Kontakt:

Post Postao/la jonjo33 » 24 avg 2012, 19:49

Vidal je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Sve je jasno kao dan.

slika
:roll: Šta li je ovdje smiješno? :roll:
gaston je napisao/la:slika :lol: :lol: :lol:
Pa normala da je Wilshere bolji od Sahina.

da povucete vi neke veze pa da nam namjestite par tekmi da igramo i mi sljedece godine ligu prvaka onako samo da se nemoramo sekirati

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 24 avg 2012, 19:56

Ja ozbiljan a ti podyebavas. Nisi vrijedan rasprave. ;)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 24 avg 2012, 20:45

Marsal je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Ja kažem da će Sahin nositi broj 15 a ti gledaj kada će to bilo ko objaviti. ;)
I da, Mariner sudi utakmicu Liverpool-City, vidi i to kada će bilo ko objaviti.
Pa napravi Twitter account, ja ću te malo shout out i tako... Postat ćeš popularan.

5 miliona funti moj Hendersone a nemate option to buy, plus dio njegove plaće. Jest da je paklen igrač koji može donijeti razliku ali po meni to je previše...
Učinjeno. Fudbalska marseljeza nalazi se na twitteru. 8-)
Dok se snađem proće vremena, ali valjda uspijem. :D
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 24 avg 2012, 21:04

Henderson je napisao/la:
Marsal je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Ja kažem da će Sahin nositi broj 15 a ti gledaj kada će to bilo ko objaviti. ;)
I da, Mariner sudi utakmicu Liverpool-City, vidi i to kada će bilo ko objaviti.
Pa napravi Twitter account, ja ću te malo shout out i tako... Postat ćeš popularan.

5 miliona funti moj Hendersone a nemate option to buy, plus dio njegove plaće. Jest da je paklen igrač koji može donijeti razliku ali po meni to je previše...
Učinjeno. Fudbalska marseljeza nalazi se na twitteru. 8-)
Dok se snađem proće vremena, ali valjda uspijem. :D
ma kakvog vremena,imas mjesto za twiitowe i to je to
nego daj link od twittera da te fallowujem
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 24 avg 2012, 21:11

fanatic je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa što, kada dođe Sahin imamo respektabilan tim. Tim koji sasvim sigurno može u top 4. Samo to treba fino posložiti.
S ovim se ne slazem . Ako nam ne dodje jos jedan napadac, sanse za top 4 su minimalne . Djaba sto veza i Suarez mogu stvorit' x prilika kad nemamo nijednog igraca koji je rutiner pred golom..ako takvom nabavimo onda je top 4 i vise nego realno..
Apsolutno tako. I prošle sezone Liverpool je stvarao mnogo šansi, al' ih nisu znali iskoristiti što je uzrokovalo očajnom sezonom. Džaba Suarezu svi potezi, driblinzi i ostalo kad on ne zabija golove.
Ti navedi sve argumente zbog kojih je Liverpool bolji od Arsenala, a ja skoro da mogu garantovati da ću ih nabrojati duplo više zbog čega nije.
FK Pjetlovi

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 24 avg 2012, 21:32

Eh Johnson podapiso za Sunderland, znači ništa od njega hvala Bogu.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 24 avg 2012, 21:33

zato će walcott doći :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

mauricio
Kontakt:

Post Postao/la mauricio » 24 avg 2012, 21:38

Hvala Bogu pa Johnoson ode u Sunderland, sreća nije došao ovamo jer bi to bio još jedan transfer promašaj :r

Nego, mozete li me malo bolje upoznati sa situacijom kod Nurija, pošto sam bio inactive 2-3 dana nisam ništa pratio, pa sad ne kontam jel otišao u Arsenal ili ipak se još predomišlja za Liverpool? 8-)
1921

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 24 avg 2012, 21:40

mauricio je napisao/la:Hvala Bogu pa Johnoson ode u Sunderland, sreća nije došao ovamo jer bi to bio još jedan transfer promašaj :r

Nego, mozete li me malo bolje upoznati sa situacijom kod Nurija, pošto sam bio inactive 2-3 dana nisam ništa pratio, pa sad ne kontam jel otišao u Arsenal ili ipak se još predomišlja za Liverpool? 8-)
Trenutno je dosta blizu Liverpoolu, ali nije to još gotovo, iako se na temi već slavi.Dok ne bude zvanično, ništa ne vjerujem.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 24 avg 2012, 21:43

mauricio je napisao/la:Hvala Bogu pa Johnoson ode u Sunderland, sreća nije došao ovamo jer bi to bio još jedan transfer promašaj :r

That is Šmicer,shot.Šmiceeeeeeeeeeeer gooool.Liverpool's back.

Ma Sahin je 99% gotova stvar,al ovim nasima ne vjerujem vise,dok ne bude na ofiicijalnoj
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

mauricio
Kontakt:

Post Postao/la mauricio » 24 avg 2012, 21:45

Shanks je napisao/la:

Trenutno je dosta blizu Liverpoolu, ali nije to još gotovo, iako se na temi već slavi.Dok ne bude zvanično, ništa ne vjerujem.
euforija "ubije" svakoga, samo se mozemo nadati da će doci u Liverpool, ali eto kada bi on došao fin tim bi imali, još kad bi se doveo neki hladnokrvni napadač bilo bi šanse čak i za top4, zašto ne.

@senaid dobra stara vremena :')
1921

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 24 avg 2012, 21:50

Ma teško da mi možemo u top 4 ove sezone.Trebaće vremena dok se u potpunosti usvoji Brendanov sistem rada, bez obzira na to kakva pojačanja doveli do kraja prelaznog roka.Al' nikad se ne zna, možda Liverpool jednom i pozitivno iznenadi za promjenu. :D
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.