FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hypnose
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hypnose » 24 avg 2012, 13:17

Nikica je napisao/la:Ovaj Salčinović će ispasti pravi lažov ako potpiše za čelik **** njegov post i vjeru ako to uradi onako realno.
Pa potpisace za Celik onako kako je htio potpisati za Zelju tj. do Januara eventualno ljeta samo sto ce imati mogucnost da se ispali u zimu bez odstete....
Naravno nije Amar sisao veslo da to uradi.... Minimalno ono sto moze kod njega je 1+1.....
I stoga ako nece ovako onda nije ni dobrodosao....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Nikica

Post Postao/la Nikica » 24 avg 2012, 13:19

Hypnose je napisao/la:
Nikica je napisao/la:Ovaj Salčinović će ispasti pravi lažov ako potpiše za čelik **** njegov post i vjeru ako to uradi onako realno.
Pa potpisace za Celik onako kako je htio potpisati za Zelju tj. do Januara eventualno ljeta samo sto ce imati mogucnost da se ispali u zimu bez odstete....
Naravno nije Amar sisao veslo da to uradi.... Minimalno ono sto moze kod njega je 1+1.....
I stoga ako nece ovako onda nije ni dobrodosao....
E to nam tako ne treba, e to može u čeliku, slobodi i tako tim manjim klubovima ispod 2 godine ništa.
Majstor Karatea

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 24 avg 2012, 13:25

Odakle vam za ovog Hodžića?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 24 avg 2012, 13:30

exbabilon je napisao/la:Odakle vam za ovog Hodžića?
Jos jedan supljak avazovog sporta...
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 24 avg 2012, 13:35

MinjonKocka je napisao/la:
Vidim nema kod borovine, nema na ss.ba, pa kontam šta je u pitanju. Očigledno nema ništa od toga..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 24 avg 2012, 13:57

hamzaTM87 je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:
LG97DM je napisao/la:Koliko vas dolazi u nedjelju na Podavalu?
147!

krecemo ujutro u 10h i idemo preko konjica,jablanice,mostara i capljine...idemo sa 2 busa,4 kombija i 17 privatnih auta.
Molio bi te da ne iznosis pogresne informacije,kad nas krece 151,zaboravio si jedno auto!
Ice kod mene amidzic, to je 152

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 24 avg 2012, 14:49

Mislim da Ara ima jos godinu pravo da nastupa za juniore a posle toga bi mogao doci kod nas na posudbu.. Ima neki fazon kod Engleza u vezi radne dozvole.. Cini mi se da mora imati odredjen broj nastupa za maticni klub da bi stranac tamo mogao dobiti radnu dovolu.. Ja ga ocekujem sledece sezone a za one koji ne znaju radi se mozda o najvecem talentu kojeg je izrbacila Zeljina skola i redovno je zabijao pedesetak golova po sezoni u omladinskim ligama dok je nosio Zeljin dres..

[youtube][/youtube]
BUDI ŽELJO !!!

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 24 avg 2012, 15:08

inacefindecko je napisao/la:jel istina da se Hodžić vraća?
i ja sam davno čuo to da se vraća, generacija smo, a kruže priče od ovih što ga bolje znaju :D
tako da ne znam..

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 avg 2012, 15:12

treba i Gerrard da dođe na posudbu, ali problem je u tome što traži broj 8, a Zola neda. 100 % provjerena info ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Oprahnoge
Kontakt:

Post Postao/la Oprahnoge » 24 avg 2012, 15:17

Prošle subote su igrali naši juniori protiv Famosa.Dobili 5:0 ,Hodžić strijelac tri gola,lasom ga nisu mogli nafatati!!Provest će ovu godinu kod nas u juniorima i neće moći nastupati za prvi tim!
Da riješimo dilemu ;)
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 avg 2012, 15:17

bagrcavi je napisao/la:treba i Gerrard da dođe na posudbu, ali problem je u tome što traži broj 8, a Zola neda. 100 % provjerena info ;)
Ja sam zato da se sansa da mladjim igracima Gerrard bjazi, bjazi :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 24 avg 2012, 15:17

Sarkazam je ponekad deplasiran i suvisan ;)
BUDI ŽELJO !!!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 24 avg 2012, 16:30

bagrcavi je napisao/la:treba i Gerrard da dođe na posudbu, ali problem je u tome što traži broj 8, a Zola neda. 100 % provjerena info ;)
ja ne znam sta ti stalno glumis sa nekim fol furanjem,sta pokusavas biti ultras ili nesto lijevo jel,izvini navijac i ubuduce molim vas pazite sta pisete jer ovaj momak svakom loncu poklopac mora biti,smijesno
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 24 avg 2012, 16:35

old school je napisao/la:
ja ne znam sta ti stalno glumis sa nekim fol furanjem,sta pokusavas biti ultras ili nesto lijevo jel,izvini navijac i ubuduce molim vas pazite sta pisete jer ovaj momak svakom loncu poklopac mora biti,smijesno
old school +1 :)

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 24 avg 2012, 16:39

champions1921 je napisao/la:
Mislim da Ara ima jos godinu pravo da nastupa za juniore a posle toga bi mogao doci kod nas na posudbu.. Ima neki fazon kod Engleza u vezi radne dozvole.. Cini mi se da mora imati odredjen broj nastupa za maticni klub da bi stranac tamo mogao dobiti radnu dovolu.. Ja ga ocekujem sledece sezone a za one koji ne znaju radi se mozda o najvecem talentu kojeg je izrbacila Zeljina skola i redovno je zabijao pedesetak golova po sezoni u omladinskim ligama dok je nosio Zeljin dres..

[youtube][/youtube]
Treba imati 70% nastupa za reprezentaciju u proteklih 12 mjeseci, za radnu dozvolu.
Englezi samo reprezentativnim igračima izdaju radne dozvole.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 24 avg 2012, 17:00

Trening pocinje
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 avg 2012, 17:04

BlingBling je napisao/la:Trening pocinje
Imal ko novi na treningu ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 avg 2012, 17:09

Izvini ako sam povrijedio tvoje osjećaje.Nemoj čitati, ima opcija ignore i završeno.
DRUG NEBI TI PUNCA

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 24 avg 2012, 18:10

Plus i od mene! Comp ultras, satro ovo ono.. Poklopac nek mu bude drugo ime ! ;) Bjaž..
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 24 avg 2012, 19:11

Sto obrisaste one postove o Vasilicu :?: To opet neke stvari obavijene velom tajne :lol:
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL i 43 gosta.