Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Desole
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Desole » 24 avg 2012, 12:28

treba se okrenuti sada utakmici sa Stoke-om. Koscielny ce biti spreman tek za Liverpool, dok se Ox vraca. Ne smijemo gubiti bodove i ovdje ako imamo neke vise ambicije. Moj sastav za nedelju

slika

naravno veca je mogucnost da opet gledamo flopa Jenkinsona na beku i Walcotta desno. U tom slucaju bi Ox-a stavio na poziciju Coquelina, lijevo gervinho...

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 24 avg 2012, 13:11

Sretno mu bilo u Liverpoolu, 5 miliona dat za njega bez option to buy, pa to mogu samo uradit skauzeri. :lol:

Sad stvarno off do daljnjeg.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 24 avg 2012, 15:11

Marsal je napisao/la:Sretno mu bilo u Liverpoolu, 5 miliona dat za njega bez option to buy, pa to mogu samo uradit skauzeri. :lol:

Takodjer moje misljenje kad sam cuo da je 5mil posudba. Nije ni cudo sto su se toliko dogovarali. 5mil + placati njegovu platu + otkupna klauza da bude 14mil funti. Previse, previse. Za te pare se moze uzeti jedno konkretno pojacanje za DM pozicije.

Ocekujmo do kraja sezone bar dva pojacanja, ako je vjerovati Wengeru. DM i odbrana/lijevi bek.
Victoria Concordia Crescit.

Magiiic
Kontakt:

Post Postao/la Magiiic » 24 avg 2012, 15:34

Tačno volim sto nije došao jer je sada 101% da ce doci klasicni DM .

A to nam najvise fali :D I kada bi se vjerovalo wengeru da ce biti jos pojacanja..znaci nimimalno jos 2 onda to znaci da ce neka odbrana doći.

Čini mi se da štoperi i nisu tako losi. Sa dobrim DM odbrana bi funkcionisala. Ali ldesni bek -.- -.-
Eno čelzi je doveo sjanog beka. A mislim da su oni i najveci kandidati za titulu, ili konkurenti, kako god :D haha

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 24 avg 2012, 15:48

Jos ce Sahin na kraju krajeva debitovat upravo protiv Arsenala,haha cirkus

Magiiic
Kontakt:

Post Postao/la Magiiic » 24 avg 2012, 16:08

arminarsenal je napisao/la:Jos ce Sahin na kraju krajeva debitovat upravo protiv Arsenala,haha cirkus
Ma ja bih njemu odmah onog ping-ponga pust`o s lanca :D Jbg... i to je neki vid prodaje haha :D

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 24 avg 2012, 16:23

[youtube][/youtube]

Ja se fakat pitam kako se ova zvijer mogla povrijedit' :lol:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 24 avg 2012, 16:26

Nema veze za Sahina, došao bi nam ko kec na desetku ali šta je tu je. budimo realni, ne vrijedi uigravat igrača za Real a da mi od toga nemamo novčane koriste. Još platit 5 miliona funti. Volio bih da je došao, ali apsolutno ne vrijedi ovih para, plus njegova plata i nemaš option to buy... Da nam je Real dozvolio option to buy onda bih kudio i upravu i Wengera, ovako se slažem sa njihovom odlukom da ga prepustimo Liverpoolu.

Ima još 7 dana do kraja prijelaznog roka. Sigurno ćemo se još pojačat. A ako i ne pojačamo imamo ekipu koja će bez puno problema izborit Top 4 a to treba da nam bude prioritet dok ne otplatimo dugove.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 avg 2012, 16:27

Al' kad se sjetim da su svi govorili kako ce Arsenal od Udinesea ispasti. :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 24 avg 2012, 16:31

Liverpool is the expected destination for Sahin, who has been on the edges of the Madrid side, with Brendan Rodgers claiming a deal is close.

When asked about whether Arsenal would push a move through, Wenger said: "At the moment, it is not alive. Can you be not alive and not dead? It is possible."
Jest nam ovaj Wenger namazan majke mi :lol:

http://www1.skysports.com/football/news ... midfielder" onclick="window.open(this.href);return false; TOOO AHHAHAHHA :lol:

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 24 avg 2012, 23:53

Young Cameroon defender Yaya Banana strongly linked with English side Arsenal. Star at Esperance. Flourished at Sochaux. Solid player. #afc
Krenuli smo po 'banane'. Stoper/desni bek a i kako pise moze igrati i DM. Univerzalac neki. Mozda je to taj defender sto se pricalo. Ne znam mnogo detalja o njemu pa ne mogu suditi kakav je igrac. Znam samo da govore da je dobar iz prekida tipa kornera i slicnih.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 25 avg 2012, 00:35

HighburyHigh je napisao/la:
Young Cameroon defender Yaya Banana strongly linked with English side Arsenal. Star at Esperance. Flourished at Sochaux. Solid player. #afc
Krenuli smo po 'banane'. Stoper/desni bek a i kako pise moze igrati i DM. Univerzalac neki. Mozda je to taj defender sto se pricalo. Ne znam mnogo detalja o njemu pa ne mogu suditi kakav je igrac. Znam samo da govore da je dobar iz prekida tipa kornera i slicnih.
Vjeruj mi da takvih imate u rezervnom timu. Onaj sto ste ga prodali Swansi je bolji od njega.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 25 avg 2012, 00:55

tacno sam se nasmijao na ime :)

koliko mi vidoviti google kaze tek' je presao u Sochaux pa se nadam da nece doci do tog transfera, ipak mi draze gledati Coquelina i Frimponga na DMu (ako vec necemo nekoga dobrog dovesti)...

a znamo svi kako je pong prosle godine lijepo docekao Nasria, takvu vatrenos sumnjam da ovaj ima :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 avg 2012, 01:19

Marsal je napisao/la:Sretno mu bilo u Liverpoolu, 5 miliona dat za njega bez option to buy, pa to mogu samo uradit skauzeri. :lol:

posudba 2m + 2,5m plata. youngunnerblog je u rangu caughtoffsidea vjerovatno. pa nije niko lud dati 5m za posudbu, za te pare se moze igrac dovesti.
ti sebi u glavi stavi da je LFC platio 10 miliona posudbu pa ces mozda lakse preboliti sahina. pozdrav
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 25 avg 2012, 02:37

Henderson je napisao/la: Vjeruj mi da takvih imate u rezervnom timu. Onaj sto ste ga prodali Swansi je bolji od njega.
Bartley, razbijac, ogroman prospekt, stopera i DM moze igrati olako. Steta sto je momak otisao. Mozda se u buducnosti kad vrati, mislim da postoji ownership klauza. Da je ostao bio bi cetvrti izbor a cekati na dobijenu sansu treba dosta u nekim slucajevima. Zasluzuje on redovnog fudbala.

Desole je napisao/la:tacno sam se nasmijao na ime :)

koliko mi vidoviti google kaze tek' je presao u Sochaux pa se nadam da nece doci do tog transfera, ipak mi draze gledati Coquelina i Frimponga na DMu (ako vec necemo nekoga dobrog dovesti)...

a znamo svi kako je pong prosle godine lijepo docekao Nasria, takvu vatrenos sumnjam da ovaj ima :D
Nije on DM, on je vise stoper/desni bek, DM je samo alternativna pozicija koju moze igrati. I ja sam za Coquelina i Frimponga da im se da sansa. Bit ce sigurno veliki igraci. Ali trenutno se i Wenger sam predomislja za kupovinu DM-a. Konkretna zamjena za Songa u vidu M'vile/Capoue ili neko iz nase akademije.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 25 avg 2012, 03:01

Carlo je napisao/la:

posudba 2m + 2,5m plata. youngunnerblog je u rangu caughtoffsidea vjerovatno. pa nije niko lud dati 5m za posudbu, za te pare se moze igrac dovesti.
ti sebi u glavi stavi da je LFC platio 10 miliona posudbu pa ces mozda lakse preboliti sahina. pozdrav
Znaš kako to ide, kad su se pojavljivale slike on sa njihovim dresom ovdje su svi svrsavali po temi, dolazili na nasu i govorili kako je izabrao bolje bla bla itd, a sad kad se ispostavilo da dolazi nama odma je najgori i ne treba im :roll:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 avg 2012, 10:32

neurofunk je napisao/la:
Carlo je napisao/la:

Znaš kako to ide, kad su se pojavljivale slike on sa njihovim dresom ovdje su svi svrsavali po temi, dolazili na nasu i govorili kako je izabrao bolje bla bla itd, a sad kad se ispostavilo da dolazi nama odma je najgori i ne treba im :roll:
a dobro, takvi su ljudi. kada je trebao potpisati za arsenal i neki s nase teme su tako pricali, al haj. vazno je da je dosao :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Damir05
Kontakt:

Post Postao/la Damir05 » 25 avg 2012, 10:42

Ljudi zaboravite na Sahina,to je svakako igrac koji je sklon povredama,nama treba jedan kvalitetan DM,jer je trenutno ta pozicija neophodna,a i misljenja sam da bi nam jos jedan napadac extra dosao,samo me interesuje kako Wenger ne skonta da onaj Jenkinskom ne moze igrati,one je katastorfa,nek stavi malog Yenarisa decko je perspektivan i duplo bolji od Jenkinsona.Ja i dalje mislim da mi mozemo u prve tri ekipe u ligu,svi hvale Chelsea,slazem se igracki su fenomenalni,ali isto to su bili i prosle godine,sa duplo jacim napadom,ove godine su jaci za Hazarda,ali nisu nepobjedljivi to su dokazali protiv Readinga,za Utd i City gotovo pa ista prica kao i prosle godine,nemojte ocajavati sa jos jednim ili eventualno dva pojacanja uz povratak Wilshera,Rosickog,Sagne,mozemo dosta dosta...

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 25 avg 2012, 11:08

Da vas obradujem, Makoun dolazi na posudbu u Rennes. Tako da sada Mvilla može ići. E sad treba djelovati brzo.
Mislim ne ovdje na forumu, nego Wenger. :)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 25 avg 2012, 11:09

Carlo je napisao/la:
neurofunk je napisao/la:
a dobro, takvi su ljudi. kada je trebao potpisati za arsenal i neki s nase teme su tako pricali, al haj. vazno je da je dosao :D
Nikad nisam rekao da je loš, dapače smatram da je fenomenalan igrač ali platiti ga toliko bez option to buy :o Hvala, ali ne hvala...

Yaya Banana? Šta reći? Yebo ti on mater Wengeru, eto šta reći.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.