naravno veca je mogucnost da opet gledamo flopa Jenkinsona na beku i Walcotta desno. U tom slucaju bi Ox-a stavio na poziciju Coquelina, lijevo gervinho...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Takodjer moje misljenje kad sam cuo da je 5mil posudba. Nije ni cudo sto su se toliko dogovarali. 5mil + placati njegovu platu + otkupna klauza da bude 14mil funti. Previse, previse. Za te pare se moze uzeti jedno konkretno pojacanje za DM pozicije.Marsal je napisao/la:Sretno mu bilo u Liverpoolu, 5 miliona dat za njega bez option to buy, pa to mogu samo uradit skauzeri.![]()
Sad stvarno off do daljnjeg.
Ma ja bih njemu odmah onog ping-ponga pust`o s lancaarminarsenal je napisao/la:Jos ce Sahin na kraju krajeva debitovat upravo protiv Arsenala,haha cirkus
Jest nam ovaj Wenger namazan majke miLiverpool is the expected destination for Sahin, who has been on the edges of the Madrid side, with Brendan Rodgers claiming a deal is close.
When asked about whether Arsenal would push a move through, Wenger said: "At the moment, it is not alive. Can you be not alive and not dead? It is possible."
Krenuli smo po 'banane'. Stoper/desni bek a i kako pise moze igrati i DM. Univerzalac neki. Mozda je to taj defender sto se pricalo. Ne znam mnogo detalja o njemu pa ne mogu suditi kakav je igrac. Znam samo da govore da je dobar iz prekida tipa kornera i slicnih.Young Cameroon defender Yaya Banana strongly linked with English side Arsenal. Star at Esperance. Flourished at Sochaux. Solid player. #afc
Vjeruj mi da takvih imate u rezervnom timu. Onaj sto ste ga prodali Swansi je bolji od njega.HighburyHigh je napisao/la:Krenuli smo po 'banane'. Stoper/desni bek a i kako pise moze igrati i DM. Univerzalac neki. Mozda je to taj defender sto se pricalo. Ne znam mnogo detalja o njemu pa ne mogu suditi kakav je igrac. Znam samo da govore da je dobar iz prekida tipa kornera i slicnih.Young Cameroon defender Yaya Banana strongly linked with English side Arsenal. Star at Esperance. Flourished at Sochaux. Solid player. #afc
posudba 2m + 2,5m plata. youngunnerblog je u rangu caughtoffsidea vjerovatno. pa nije niko lud dati 5m za posudbu, za te pare se moze igrac dovesti.Marsal je napisao/la:Sretno mu bilo u Liverpoolu, 5 miliona dat za njega bez option to buy, pa to mogu samo uradit skauzeri.![]()
Bartley, razbijac, ogroman prospekt, stopera i DM moze igrati olako. Steta sto je momak otisao. Mozda se u buducnosti kad vrati, mislim da postoji ownership klauza. Da je ostao bio bi cetvrti izbor a cekati na dobijenu sansu treba dosta u nekim slucajevima. Zasluzuje on redovnog fudbala.Henderson je napisao/la: Vjeruj mi da takvih imate u rezervnom timu. Onaj sto ste ga prodali Swansi je bolji od njega.
Nije on DM, on je vise stoper/desni bek, DM je samo alternativna pozicija koju moze igrati. I ja sam za Coquelina i Frimponga da im se da sansa. Bit ce sigurno veliki igraci. Ali trenutno se i Wenger sam predomislja za kupovinu DM-a. Konkretna zamjena za Songa u vidu M'vile/Capoue ili neko iz nase akademije.Desole je napisao/la:tacno sam se nasmijao na ime
koliko mi vidoviti google kaze tek' je presao u Sochaux pa se nadam da nece doci do tog transfera, ipak mi draze gledati Coquelina i Frimponga na DMu (ako vec necemo nekoga dobrog dovesti)...
a znamo svi kako je pong prosle godine lijepo docekao Nasria, takvu vatrenos sumnjam da ovaj ima
Znaš kako to ide, kad su se pojavljivale slike on sa njihovim dresom ovdje su svi svrsavali po temi, dolazili na nasu i govorili kako je izabrao bolje bla bla itd, a sad kad se ispostavilo da dolazi nama odma je najgori i ne treba imCarlo je napisao/la:posudba 2m + 2,5m plata. youngunnerblog je u rangu caughtoffsidea vjerovatno. pa nije niko lud dati 5m za posudbu, za te pare se moze igrac dovesti.Marsal je napisao/la:Sretno mu bilo u Liverpoolu, 5 miliona dat za njega bez option to buy, pa to mogu samo uradit skauzeri.![]()
ti sebi u glavi stavi da je LFC platio 10 miliona posudbu pa ces mozda lakse preboliti sahina. pozdrav
a dobro, takvi su ljudi. kada je trebao potpisati za arsenal i neki s nase teme su tako pricali, al haj. vazno je da je dosaoneurofunk je napisao/la:Znaš kako to ide, kad su se pojavljivale slike on sa njihovim dresom ovdje su svi svrsavali po temi, dolazili na nasu i govorili kako je izabrao bolje bla bla itd, a sad kad se ispostavilo da dolazi nama odma je najgori i ne treba imCarlo je napisao/la:posudba 2m + 2,5m plata. youngunnerblog je u rangu caughtoffsidea vjerovatno. pa nije niko lud dati 5m za posudbu, za te pare se moze igrac dovesti.Marsal je napisao/la:Sretno mu bilo u Liverpoolu, 5 miliona dat za njega bez option to buy, pa to mogu samo uradit skauzeri.![]()
ti sebi u glavi stavi da je LFC platio 10 miliona posudbu pa ces mozda lakse preboliti sahina. pozdrav
Nikad nisam rekao da je loš, dapače smatram da je fenomenalan igrač ali platiti ga toliko bez option to buyCarlo je napisao/la:a dobro, takvi su ljudi. kada je trebao potpisati za arsenal i neki s nase teme su tako pricali, al haj. vazno je da je dosaoneurofunk je napisao/la:
Znaš kako to ide, kad su se pojavljivale slike on sa njihovim dresom ovdje su svi svrsavali po temi, dolazili na nasu i govorili kako je izabrao bolje bla bla itd, a sad kad se ispostavilo da dolazi nama odma je najgori i ne treba im
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.