Nikica je napisao/la:Ovaj Salčinović će ispasti pravi lažov ako potpiše za čelik **** njegov post i vjeru ako to uradi onako realno.
Pa potpisace za Celik onako kako je htio potpisati za Zelju tj. do Januara eventualno ljeta samo sto ce imati mogucnost da se ispali u zimu bez odstete....
Naravno nije Amar sisao veslo da to uradi.... Minimalno ono sto moze kod njega je 1+1.....
I stoga ako nece ovako onda nije ni dobrodosao....
Nikica je napisao/la:Ovaj Salčinović će ispasti pravi lažov ako potpiše za čelik **** njegov post i vjeru ako to uradi onako realno.
Pa potpisace za Celik onako kako je htio potpisati za Zelju tj. do Januara eventualno ljeta samo sto ce imati mogucnost da se ispali u zimu bez odstete....
Naravno nije Amar sisao veslo da to uradi.... Minimalno ono sto moze kod njega je 1+1.....
I stoga ako nece ovako onda nije ni dobrodosao....
E to nam tako ne treba, e to može u čeliku, slobodi i tako tim manjim klubovima ispod 2 godine ništa.
exbabilon je napisao/la:Odakle vam za ovog Hodžića?
Jos jedan supljak avazovog sporta...
Mislim da Ara ima jos godinu pravo da nastupa za juniore a posle toga bi mogao doci kod nas na posudbu.. Ima neki fazon kod Engleza u vezi radne dozvole.. Cini mi se da mora imati odredjen broj nastupa za maticni klub da bi stranac tamo mogao dobiti radnu dovolu.. Ja ga ocekujem sledece sezone a za one koji ne znaju radi se mozda o najvecem talentu kojeg je izrbacila Zeljina skola i redovno je zabijao pedesetak golova po sezoni u omladinskim ligama dok je nosio Zeljin dres..
Prošle subote su igrali naši juniori protiv Famosa.Dobili 5:0 ,Hodžić strijelac tri gola,lasom ga nisu mogli nafatati!!Provest će ovu godinu kod nas u juniorima i neće moći nastupati za prvi tim!
Da riješimo dilemu
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------
bagrcavi je napisao/la:treba i Gerrard da dođe na posudbu, ali problem je u tome što traži broj 8, a Zola neda. 100 % provjerena info
ja ne znam sta ti stalno glumis sa nekim fol furanjem,sta pokusavas biti ultras ili nesto lijevo jel,izvini navijac i ubuduce molim vas pazite sta pisete jer ovaj momak svakom loncu poklopac mora biti,smijesno
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
bagrcavi je napisao/la:treba i Gerrard da dođe na posudbu, ali problem je u tome što traži broj 8, a Zola neda. 100 % provjerena info
ja ne znam sta ti stalno glumis sa nekim fol furanjem,sta pokusavas biti ultras ili nesto lijevo jel,izvini navijac i ubuduce molim vas pazite sta pisete jer ovaj momak svakom loncu poklopac mora biti,smijesno
exbabilon je napisao/la:Odakle vam za ovog Hodžića?
Jos jedan supljak avazovog sporta...
Mislim da Ara ima jos godinu pravo da nastupa za juniore a posle toga bi mogao doci kod nas na posudbu.. Ima neki fazon kod Engleza u vezi radne dozvole.. Cini mi se da mora imati odredjen broj nastupa za maticni klub da bi stranac tamo mogao dobiti radnu dovolu.. Ja ga ocekujem sledece sezone a za one koji ne znaju radi se mozda o najvecem talentu kojeg je izrbacila Zeljina skola i redovno je zabijao pedesetak golova po sezoni u omladinskim ligama dok je nosio Zeljin dres..
[youtube][/youtube]
Treba imati 70% nastupa za reprezentaciju u proteklih 12 mjeseci, za radnu dozvolu.
Englezi samo reprezentativnim igračima izdaju radne dozvole.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Izvini ako sam povrijedio tvoje osjećaje.Nemoj čitati, ima opcija ignore i završeno.
Plus i od mene! Comp ultras, satro ovo ono.. Poklopac nek mu bude drugo ime ! Bjaž..
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..