Ako su tacne stare informacije da ce biti 3,5% onda je lahko preracunati da se radi o cifri od 700 000 evrica... Dzeko hvala tisamozeljo1987 je napisao/la:Koliko Zeljo dobija do Dzekinog transfera ???

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ako su tacne stare informacije da ce biti 3,5% onda je lahko preracunati da se radi o cifri od 700 000 evrica... Dzeko hvala tisamozeljo1987 je napisao/la:Koliko Zeljo dobija do Dzekinog transfera ???
Svugdje susa sve unisti samo nasa Grbavica kao botanicki vrtpartibrejker1921 je napisao/la:Na R a d i o s a r a j e v o . b a ima galerija slika stadiona Grbavica, užasno to sve izgleda. Fakat zaslužujemo bolje...
ma kakav Batko, pitar je onchampions1921 je napisao/la:Za Stranku Kokuza.. Prije ce nam Batko skupiti lovu za stadion nego sto ce ga napraviti ovi iz "velikih" stranakaanonimni je napisao/la:ja rekoh da je šuplja![]()
da je januar 2013. možda bih i povjerov'o, ovako sam znao od početka šta se sprema, i na kraju, za koga će glasati navijači iz Novog Sarajeva ?
nemoj mi rodju dirati... veliki je on zeljovac kao i cijela nasa familija!!!anonimni je napisao/la:ma kakav Batko, pitar je onchampions1921 je napisao/la:Za Stranku Kokuza.. Prije ce nam Batko skupiti lovu za stadion nego sto ce ga napraviti ovi iz "velikih" stranakaanonimni je napisao/la:ja rekoh da je šuplja![]()
da je januar 2013. možda bih i povjerov'o, ovako sam znao od početka šta se sprema, i na kraju, za koga će glasati navijači iz Novog Sarajeva ?
Ovako to kaže Peđa Mijatović, što jest jeste ništa nije slagao.Logično, najprijatnije sam se osjećao na stadionu JNA. A kada je Sarajeo u pitanju, sjećam se Grbavice. Sve je bilo blizu, pravi ambijent. Željezničar je u to vrijeme imao dosta dobrih igrača. Gušt je bilo igrati.
147!LG97DM je napisao/la:Koliko vas dolazi u nedjelju na Podavalu?
jbt, sve sam kont'o da je on pitartm84 je napisao/la: nemoj mi rodju dirati... veliki je on zeljovac kao i cijela nasa familija!!!
Pa zar ne rekoše 148?Armageddon2012 je napisao/la:147!LG97DM je napisao/la:Koliko vas dolazi u nedjelju na Podavalu?
krecemo ujutro u 10h i idemo preko konjica,jablanice,mostara i capljine...idemo sa 2 busa,4 kombija i 17 privatnih auta.
Molio bi te da ne iznosis pogresne informacije,kad nas krece 151,zaboravio si jedno auto!Armageddon2012 je napisao/la:147!LG97DM je napisao/la:Koliko vas dolazi u nedjelju na Podavalu?
krecemo ujutro u 10h i idemo preko konjica,jablanice,mostara i capljine...idemo sa 2 busa,4 kombija i 17 privatnih auta.
Malo je jos zapelo oko Gerarda-ali rijesit ce se i to.heheArmageddon2012 je napisao/la:ta ce liverpool...!
Napadac.Inace je bivsi junior Zelje.Redovno zabija za mladje selekcije LiverpoolaArmageddon2012 je napisao/la:na kojoj poziciji igra taj hodzic i ko ce mu biti direktni konkurent za mjesto u timu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.