Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

youngredcomps
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la youngredcomps » 24 avg 2012, 01:04

AllGunsBlazing je napisao/la:Covjek dolazi na posudbu ide tamo gdje ce vise igrati, gdje je konkurencija slabija...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zato je bio na vasem medicinskom.hoce covjek da igra sa gerrardom ,suletom,aggerom,jedva cekam intervju pa da kaze zasto je izabrao bolji tim
nedim1993 je napisao/la:Arsenal svake godine u plusu 20 mil + bolan bolan xD. štedi se zbog stadiona, i opet su stalno u LP, iako su ograničeni samo što to niko ne konta.
a vi sve što radie je kupujete flopove žešće i iza nas ste sezona sezona.
I Sahin je želio u Arsenal, al vjerovatno je Murinjo presudio jer će tamo više igrati, jer nema konkurencije
pa jedan ApoEL dogura vise od arsenala u LP,a liverpool kad igra ode 1/2F.i ti se ponosis sto igras u LP i ispadate redovno u 1/8F.a apoel dodje do 1/4.st areci a ne nasmijati se :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: youngredcomps, dana/u 24 avg 2012, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 24 avg 2012, 01:06

ovaj il nije normalan il trola xD

edit , ko je sule :D
Vođa zna.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 24 avg 2012, 01:07

nedim1993 je napisao/la:Arsenal svake godine u plusu 20 mil + bolan bolan xD. štedi se zbog stadiona, i opet su stalno u LP, iako su ograničeni samo što to niko ne konta.
I u minusu svake godine za poziciju u PL te se zato milioni broje kao uspjeh kluba, a ne trofeji kojih nema vec zadugo... Boli ? Vjeurjem :) Ali vjerujem da vise boli kada najbolji igraci odlaze iz kluba....
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 avg 2012, 01:08

nedim1993 je napisao/la: edit , ko je sule :D
Sulejmen sa brda. :mrgreen:

A i vi bi mogli malo ohladit. Džaba @monologu posla pravite. :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 24 avg 2012, 01:08

neo je napisao/la:
I u minusu svake godine za poziciju u PL te se zato milioni broje kao uspjeh kluba, a ne trofeji kojih nema vec zadugo... Boli ? Vjeurjem :) Ali vjerujem da vise boli kada najbolji igraci odlaze iz kluba....
Šta si ti danas jeo ?? :roll:
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 24 avg 2012, 01:09

neo je napisao/la:
nemoj im na muku pristajat.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 24 avg 2012, 01:09

neo je napisao/la:
Bgm pretprošle sezone bili 4. a ove protekle 3. pa ti sad skontaj kakav je to minus :mrgreen: .
Van persi jest bio najbolji u Arsenalu, ali on je u mančesteru druga priča. vidjećeš :mrgreen:
Vođa zna.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 24 avg 2012, 02:00

neo je napisao/la:
Prosle godine niste uzeli ni jedan trofej a po svemu sudeci ni ove (ako Ferguson ne sredi neki kikiriki kup sa FA)... Ekipa kojoj su kljucni igraci imaju 38 i 39 godina. BRAVOOO... tek ce da se nauzimaju trofeja. :D :D :D :D :D
INACE MANCHESTER UNITED OVE GODINE ZAVRSAVA CETVRTI!!! Ozbiljno kazem, vidjecete na kraju.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 24 avg 2012, 02:02

Ne bih da provociram, ali fakat ja ne bih imao obraza govoriti nekom da nije osvojio nijedan trofej, a da moj klub nije osvojio ništa u posljednjih 7 godina. :roll:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 24 avg 2012, 02:02

Kako se navodi Liverpool nudi veci procenat od njegove plate ali i oko 5M. Arsenalova ponuda je oko 2M.
Pored toga Murinjo je prijatelj sa Rodgersom + inicjativa xabia idu u korist redsima. Nurieva zelja jeste bio arsenal. Vidjet' cemo da li je to gotovo. Ne smatram ovo Bog zna kakvim gubitkom. Kao sto vec rekoh bez mogucnosti otkupa nam ne treba, a i za posudbu je po meni previse ponuditi tih 5M funti.

Vidjet' cemo sta ce biti, nadam se jednom DMu, ostalo je sve iznad ocekivanja...

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 24 avg 2012, 02:17

ima se moze se.a vi te pare i nemate,jer cim se proda igrac pare se izgube.a sta onda imate protiv RVP dobili ste pare za njega,kao sto vam je i city platio za poolla tima
A mi zato imamo ogromni, tehnicki najmoderniji stadion na ostrvu sa cijelih 60 hiljada mijesta. A sta imate vi? Rupu Enfild od 35... :D :D

Ne volim da se raspravljam sa bilo kim a pogotovo sa navijacima Liverpoola koji su u jos gorem bedaku... :lol:

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 24 avg 2012, 02:36

imam 28 godina,navijaci juventusa to dozivljaju ko trideseti ^^

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 24 avg 2012, 02:41

Na oficijalnom sajtu Liverpoola ne pise da Sahin dolazi 100% nego da se Rodzers nada da ce doci u narednih 48 sati.

Sa druge strane i volio bih da ne dodje u Arsenal ako ona klauzula o odkupu nije moguca. Mislim, sta ce nam bez toga? Treba Wenger da ga nafiluje u formu pa nazad da greje klupicu... Nema od toga nista, i bravo za Wengera sto je odustao, pokazao je da smo i dalje ozbiljan klub (kolko tolko)... I ako bi nam Nuri dosao ko budali samar :lol: Jack se vraca iduceg mjeseca. Znam da nije igrao cijelu godinu, trebace mu jedno mjesec jos da se povrati u formu... Samo da ga zaobidju nove povrede koje se znaju desavati nakon duge pauze. Ipak mislim da ce on biti onaj stari posto nije bio nista slomio... Igraci koji slome nogu kao Edu, Ramsey,Diaby ili Sise prije ne mogu u potpunosti da se povrate. Stvori se neka psihicka barijera, dok na srecu Jack nije slomio nista i ako povrede koljena znaju biti duge.

Znaci i ako bi dobro dosao Nuri nije toliko ni potreban, Wilshere, Rosicky koji prozivljava novu mladost, Cazorla i od Ramseya ocekujem da ove godine bude bolji, njegova sansa treba biti sa klupe.
Ono sto me brine jeste taj DM koji nam je preko potreban. Nadam se da Wenger nece dovesti onoga Bilgiju iz Anderlehta posto momak nije bolji od flopova Diabya i Denilsona... Jako je jeftin i toga me je strah!!! Takodje i to krilo sto se spominje... Dali to znaci da Walcott ide, ili ce biti prekomandovan konacno u napad gdje silno zeli? A i taj njegov ugovor!!! Navas jeste super ali ima da se rokne u vugla treci dan zbog nostalgije...

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 24 avg 2012, 02:48

Rosicky je napisao/la:imam 28 godina,navijaci juventusa to dozivljaju ko trideseti ^^
7 and counting...
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 24 avg 2012, 02:58

znaci ne mogu da vjerujem,nije mi stvarno jasno kako tako lahko nasjednete na provokacije,nije valjda da ste toliko zeljni te glupe ****.e rasprave,@AGB i @nedim su me posebno iznenadili,sto se ba raspravljate sa idiotima,znate i sami da dolaze podjebava.t,nema potrebe da im odgovarate,samo preskocite post,ignorisite,to takve najvise boli
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 24 avg 2012, 03:13

bega_afc je napisao/la:znaci ne mogu da vjerujem,nije mi stvarno jasno kako tako lahko nasjednete na provokacije,nije valjda da ste toliko zeljni te glupe ****.e rasprave,@AGB i @nedim su me posebno iznenadili,sto se ba raspravljate sa idiotima,znate i sami da dolaze podjebava.t,nema potrebe da im odgovarate,samo preskocite post,ignorisite,to takve najvise boli
dobro si im rekao :!:
prvo sto je papcima dosadno na domacim temama pa onda dolaze vamo podjebavat jer ovo je izgleda postala tema za ispuhat se a drugo sto vas dosta nasjeda na provokacije :x

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 24 avg 2012, 03:25

hoću da se raspravam, jer ovamo dolaze da trolaju a ovi umjetni moderatori znali su banovat vedu kad je trolo. al jok na našoj temi može pisat ko šta hoće. Monolog trenutno radi finansijsku statistiku Newcastla za sezonu 2013/2014.
a i nije provokacija napisat da je liverpool bolji tim od arsenala, to je glupost.

i evo vam novost , Koscielnog opet nema, vraća se sljedeć sedmice :evil: :evil: :evil: .
Yebem ja mater našim retardiranim doktorima, al stvarno ovo nema smisla više kod nas

Sad očekujem Pravog DM igrača i možda nekog u odbrani, al DM 99% !
Vođa zna.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 24 avg 2012, 06:21

Rosicky je napisao/la:imam 28 godina,navijaci juventusa to dozivljaju ko trideseti ^^
:lol: :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 24 avg 2012, 09:36

http://www.jutarnji.hr/zaradili-200-mil ... -/1049201/" onclick="window.open(this.href);return false;
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 24 avg 2012, 10:33

Izgleda da se ovo oko Sahina zakuhalo pravo. Prije par dana se cinilo da je sve rijeseno, ali Liverpool se ukljucio u utrku i razvukao sve. Ocekivati je da Wenger uspije ugovoriti ono sto zeli, tj. posudbu sa mogucnosti otkupa na kraju sezone. Takodjer, trebalo bi dati rok Realu i Nuriu da se odluce, jer moramo dovesti nekog drugog igraca, ako ovaj ne dodje. Necemo valjda cekati Sahina do kraja prijelaznog roka i da nas onda izlevati. Ako za 2 dana nista ne bude od ovoga, okrenuti se dovodjenju Yanna i zavrsiti ovaj cirkus.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.