Na oficijalnom sajtu Liverpoola ne pise da Sahin dolazi 100% nego da se Rodzers nada da ce doci u narednih 48 sati.
Sa druge strane i volio bih da ne dodje u Arsenal ako ona klauzula o odkupu nije moguca. Mislim, sta ce nam bez toga? Treba Wenger da ga nafiluje u formu pa nazad da greje klupicu... Nema od toga nista, i bravo za Wengera sto je odustao, pokazao je da smo i dalje ozbiljan klub (kolko tolko)... I ako bi nam Nuri dosao ko budali samar

Jack se vraca iduceg mjeseca. Znam da nije igrao cijelu godinu, trebace mu jedno mjesec jos da se povrati u formu... Samo da ga zaobidju nove povrede koje se znaju desavati nakon duge pauze. Ipak mislim da ce on biti onaj stari posto nije bio nista slomio... Igraci koji slome nogu kao Edu, Ramsey,Diaby ili Sise prije ne mogu u potpunosti da se povrate. Stvori se neka psihicka barijera, dok na srecu Jack nije slomio nista i ako povrede koljena znaju biti duge.
Znaci i ako bi dobro dosao Nuri nije toliko ni potreban, Wilshere, Rosicky koji prozivljava novu mladost, Cazorla i od Ramseya ocekujem da ove godine bude bolji, njegova sansa treba biti sa klupe.
Ono sto me brine jeste taj DM koji nam je preko potreban. Nadam se da Wenger nece dovesti onoga Bilgiju iz Anderlehta posto momak nije bolji od flopova Diabya i Denilsona... Jako je jeftin i toga me je strah!!! Takodje i to krilo sto se spominje... Dali to znaci da Walcott ide, ili ce biti prekomandovan konacno u napad gdje silno zeli? A i taj njegov ugovor!!! Navas jeste super ali ima da se rokne u vugla treci dan zbog nostalgije...