Dinama je bilo i prije Mamića, biće ga i poslije. Kao što sad uzimaju lovu na Ćorluki, Modriću, Da Silvi(neki kažu da je Mamić zaslužan za to, ja ne mislim tako) tako su i prije uzimali na Bišćanu, Šimiću, Balabanu,Mariću, Cvitanoviću i ostalim. sada igraju ponekad Ligu prvaka, igrali su je i prije Mamića s puno više uspjeha.da skratim priču, Dinamo će biti glavni dok god bude Dinamove omladinske škole koja je sigurno jedna od boljih u Europi. pobuna protiv Mamića nema veze sa rezultatima nego sa njegovim konstantnim kršenjem zakona. Mamić je strašan biznismen, ali to ne znači da za njega ne važe zakoni koji važe za ostale.Tabija je napisao/la:Care ti navijaj za Troglav manje ces se sekiratibadblueboylivno je napisao/la:Pa i to ubije navijača - tortura pri kupnji karata, tortura na ulazu, tortura na tribini. I sve je super, sve je za pet, ima se sedam naslova i igra se Europa i napravio je novi stadion, što ti Boysi hoće.
Sta hocete vi????Mamic da ode,ok otici ce a milsite li da c edoci netko bolji?Varate se eeeeeeeeeeeee
sve što si napisao je točno....ajvardedo je napisao/la:Dinama je bilo i prije Mamića, biće ga i poslije. Kao što sad uzimaju lovu na Ćorluki, Modriću, Da Silvi(neki kažu da je Mamić zaslužan za to, ja ne mislim tako) tako su i prije uzimali na Bišćanu, Šimiću, Balabanu,Mariću, Cvitanoviću i ostalim. sada igraju ponekad Ligu prvaka, igrali su je i prije Mamića s puno više uspjeha.da skratim priču, Dinamo će biti glavni dok god bude Dinamove omladinske škole koja je sigurno jedna od boljih u Europi. pobuna protiv Mamića nema veze sa rezultatima nego sa njegovim konstantnim kršenjem zakona. Mamić je strašan biznismen, ali to ne znači da za njega ne važe zakoni koji važe za ostale.Tabija je napisao/la:Care ti navijaj za Troglav manje ces se sekiratibadblueboylivno je napisao/la:Pa i to ubije navijača - tortura pri kupnji karata, tortura na ulazu, tortura na tribini. I sve je super, sve je za pet, ima se sedam naslova i igra se Europa i napravio je novi stadion, što ti Boysi hoće.
Sta hocete vi????Mamic da ode,ok otici ce a milsite li da c edoci netko bolji?Varate se eeeeeeeeeeeee
Mnogo je takvih kao on u klubu,ali ljudi imaju rezultate,zašto bi njih dirali,neka njih tamo,kbk što su kažnjavani,u sukobu interesa,vodi se sudski postupak protiv njih ili nešto deseto.Pomoćnik direktora Hrvatske lutrije i bivši odvjetnik ubijenog nogometnog menadžera Dine Pokrovca Tomislav Svetina jučer je na Općinskom kaznenom sudu nepravomoćno osuđen zbog prijevare svojih bivših klijenata za 50.000 eura.
Sutkinja Božica Barlović osudila je Svetinu na uvjetnu kaznu od jedne godine zatvora uz trogodišnji rok kušnje. Svetina je, naime, zastupao Mariju K., Borivoja i Jaroslava K. pri prodaji nekretnine u Petrinjskoj ulici, a njegovi su klijenti tvrdili da ih je 17. listopada 2003. uvjerio da kod javnog bilježnika potpišu potvrdu da su šest mjeseci ranije od njega primili 50.000 eura.
Svetina je osim zbog prijevare osuđen i jer je kao odvjetnik, zastupajući interese stranke, zloupotrijebio njihovo povjerenje i zakon.
Radilo se o novcu, koji su kupci nekretnine ostavili kao depozit u banci, a taj novac je klijentima Pokrovčeva odvjetnika trebao biti isplaćen nakon što riješe još neku dokumentaciju vezanu uz zgradu u Petrinjskoj ulici.
Kada su Marija K., Borivoj i Jaroslav K. od kupaca zatražili ostatak kupoprodajne cijene, kupci su im objasnili da je taj novac već isplaćen njihovu odvjetniku. Međutim, odvjetnik im ga nije dao.
Kada su potpisivali potvrdu kod javnog bilježnika, Svetina im je rekao da mu treba potvrda da je od njih primio odvjetnički honorar i to radi porezne prijave. - Svetina je tvrdio da je kupoprodajna cijena nekretnine bila 325.000 eura, dok su oštećeni tvrdili da je riječ o iznosu od 275.000 eura.
Mora vratili novac
Međutim, dokumetacija potvrđuje da je prava cijena bila 275.000 eura, a iznos o kojem govori Svetina, nigdje se ne spominje. Pedeset tisuća eura bilo je zadržano kao depozit i to im je trebalo biti predano, no taj novac oštećenici nisu vidjeli. Taj polog potvrdio je i kupac nekretnine - objasnila je svoju odluku sutkinja Barlović. Svetina treba svojim bivšim klijentima vratiti 50.000 eura.
Svetina je osim zbog prijevare osuđen i jer je kao odvjetnik, zastupajući interese stranke, zloupotrijebio njihovo povjerenje i zakon.
Da to traje samo koji mjesec,pa čak i godinu-dvije..složio bi se s tobom. Ali ovo uništavanje kluba i otuđivanje od njegovih najvjernijih pratitelja i navijača traje već godinama. Ljudima su zgadili hrvatski nogomet i Dinamo i jednostavno nemaju više volje za to sve. Čak i ljudi koji su proputovali tisuće i tisuće kilometara s klubom. A kamoli neće obični simpatizeri sa zapada ili istoka.
Najmučnija atmosfera ikad u najbolesnijem klubu na svijetu. Eto, to je danas Dinamo.
[youtube][/youtube]Po meni,ovako neutralno,svaki pravi navijač mora biti tužan nakon onog sinoć.
Nagledao sam se utakmica na Maksimiru,i u Jugi,i u počecima HNL-a,pa i do prije koju godinu.
Ono sinoć je poraz nogometa,poraz svega što nogomet nudi.
Mene osobno podsjeća na Sjevernu koreju.
Koji zavrsetak postaTabija je napisao/la:Pa naravno da se trebaju skidati do gaca kada unistavaju svoj klub s bacanjem baklji i razne glupostI.Fakat sve gledam sa strane, i evo jel vi imate nekoga umjesto Mamica?Neko je napisao prehodni post pa zar mislite da u Hajduku nisu lopine a uspjeha nigdje a gledaj navijace?Ja ne shvatam sta vi zelite,da vodite vi klub,da imate nekoga u vrhu kluba ko odlucuje sta hocete?Pa prvaci ste, igrate ligu prvaka sta hocete vise?Eto i da ode Mamic,jel ima netko ko ce isto ulagati a biti vama po mjeri?sta mislite da ce vam doci seik i istresati milione a vi da se pitatae,meni kao navijacu FKS je najvaznije da mi klub bude prvak da igra ligu prvaka ili ligu uefa a tko ga vodi pa apsolutno me ne interesira.Sta sada treba zeljo npr.Osim lopov uzima od igraca bla bla..al oni su prvaci i to je za njih najvaznije sto i treba da bude dok vi...i treba vam strozije mjere uvesti kad ste takvi unistavate vlastiti klub ne Mamica.Kada vama ode Mamic vi cete gledati u leđa ne Hajduku nego Rijeci,Osijeku..i da ispadate od Maribora,jer realno sem Sammira i Badelja vi nemate igraca ono je sve mrtvi prosjek!!!Pa i FKS i zeljo bi se pohrvao s vama..
Kako itko normalan može preko toga prijeći?Prodaju se glavni igrači godinama,a dovode se kvazi pojačanja tipa Papadopoulos,Balaban i slični na kojima se pere lova.APOEL sa proračunom od cca.8m eura prolazi skupinu LP bez problema,Braga sa sličnim proračunom igra finale EL.Ima još primjera da ne nabrajam sad sve.Klub mu služi samo za njegove mutne poslove,a godinama prodaje priču kako on živi za Dinamo,kako bez njega kluba nebi bilo...daj molim te...retro je napisao/la:Niko ne spori da je Dinamo trenutno najmocniji klub na Balkanu.
Prvo Mamicu svaka cast sto je uspio prodati sve one silne igrace, za nase prostore nevjerovatne cifre. Druga stvar je sto od transfera uzima "dio" sebi, a vjerujem da ljudi iz Zagreba i preko toga bi mogli nekako preci.
Ali sve ostalo sto cini od kluba, kao da ga je on licno sam osnovao je fuj i potpuno razumijem BBB i sve one sto navijaju za Dinamo sto zele da se rijese ovog obicnog papka.
Malverzacije prilikom dovodjenja igraca, sumnjivi ugovori sa igracima, sramocenje kluba u nemalom broju situacija, izgredi na nacionalnoj televiziji, sramotno ponasanje prema svima koji nisu uz njega. Proslave pred 500 ljudi, navlacenje policije na vrat navijacima koji su uvijek tu i koji ce uvijek biti tu i kada jednog dana on ode, ovakav nacin kupovine karte za utakmicu kada moras ponijeti sve dokumente koji postoje...
Ja kao navijac Sarajeva, kluba koji je u nevjerovatnim problemima i koji je prije godinu dana zamalo ugasen nikada ne bi zelio ovakvog covjeka na celu, pa makar ispali i nikad trofeja ne vidjeli.
Sve to stoji,ali realno,kada bi on napustio Dinamo,tko bi preuzeo klubSiamoNoi je napisao/la:Sa proračun koji je Dinamo imao zadnjih godinase moralo više napraviti,moralo se konačno doživiti to "proljeće u Europi",ali s ovakvom politikom i ovakvim kvazi trenerima to se neće napraviti tako skoro.
Jedini trener koji je mogao nešto napraviti bio je Vaha koji je strašan stručnjak,ali on je protjeran jer naravno nije dao da mu se Mamić miješa u posao.
Ovo je samo onaj dio priče da Mamić i nije toliko uspješan koliko se to prikazuje u medijima i naravno to nije glavni razlog zašto mora otići iz kluba.Glavni razlog je ono drugo o čemu sam pisao par postova iznad.
Na Balkanu? Olimpijakos, PAOK, PAO, pa istanbulski klubovi... I Rumuni bi bili ispred ali nisu Balkan...retro je napisao/la:Niko ne spori da je Dinamo trenutno najmocniji klub na Balkanu.
Prvo Mamicu svaka cast sto je uspio prodati sve one silne igrace, za nase prostore nevjerovatne cifre. Druga stvar je sto od transfera uzima "dio" sebi, a vjerujem da ljudi iz Zagreba i preko toga bi mogli nekako preci.
Ali sve ostalo sto cini od kluba, kao da ga je on licno sam osnovao je fuj i potpuno razumijem BBB i sve one sto navijaju za Dinamo sto zele da se rijese ovog obicnog papka.
Malverzacije prilikom dovodjenja igraca, sumnjivi ugovori sa igracima, sramocenje kluba u nemalom broju situacija, izgredi na nacionalnoj televiziji, sramotno ponasanje prema svima koji nisu uz njega. Proslave pred 500 ljudi, navlacenje policije na vrat navijacima koji su uvijek tu i koji ce uvijek biti tu i kada jednog dana on ode, ovakav nacin kupovine karte za utakmicu kada moras ponijeti sve dokumente koji postoje...
Ja kao navijac Sarajeva, kluba koji je u nevjerovatnim problemima i koji je prije godinu dana zamalo ugasen nikada ne bi zelio ovakvog covjeka na celu, pa makar ispali i nikad trofeja ne vidjeli.
Jeste vi glupi? Čitale li vi, educirate li se ili samo ulijećete bezveze ovdje? Ova stoka pod imenom Zdravko Mamić NIJE, dakle NIJE vlasnik. Vlasnik kluba je grad Zagreb, odnosno to je građanska udruga koja krši desetine zakona.DevilMan je napisao/la:Sve to stoji,ali realno,kada bi on napustio Dinamo,tko bi preuzeo klubSiamoNoi je napisao/la:Sa proračun koji je Dinamo imao zadnjih godinase moralo više napraviti,moralo se konačno doživiti to "proljeće u Europi",ali s ovakvom politikom i ovakvim kvazi trenerima to se neće napraviti tako skoro.
Jedini trener koji je mogao nešto napraviti bio je Vaha koji je strašan stručnjak,ali on je protjeran jer naravno nije dao da mu se Mamić miješa u posao.
Ovo je samo onaj dio priče da Mamić i nije toliko uspješan koliko se to prikazuje u medijima i naravno to nije glavni razlog zašto mora otići iz kluba.Glavni razlog je ono drugo o čemu sam pisao par postova iznad.Kakav bi bio vlasnik
Još gori
Klub bi propao
![]()
U ne tako davnoj proslosti klub je takodjer bio talac jednog covjeka - Franje Tudjmana. On je promjenio ime u Croatia, a ime se vratilo nakon njegove smrti. Zanimljivo da je tadasnji predsjednik Dinama, Zlatko Canjuga, rekao kako je Tudjamn na samrti rekao 'vrati djeci Dinamo'. Nagadjalo se da je Canjuga to slagao samo kako bi pokojnog predsjednika malo digao u ocima navijaca. Dakle, da ne duzim, tad je smrt Tudjmana donijela pobjedu navijacima i njihovoj borbi, a Mamic je jos mlad da bi okoncao i nedaj Boze da prizivam njegovu smrt, to ne zelim nikome. Ime je vraceno na valentinovo 2000. Ja se sad sjecam kako sam kao mali drzao primjerak nekih novina i na naslovnoj je bio naslov 'Izasli iz maksimirskih suma'. Mozda nije tako od rijeci do rijeci, al nesto u tom smislu. Tad su Boysi dosli pod zapadnu tribinu, odrzana je sjednica, a Zajec je izasao pred navijace rukuma podignutih u zrak i uzviknuo 'imamo Dinamo'. http://www.youtube.com/watch?v=So8KhbbIrVY Pogledaj taj video, ima i drugi dio, bas je da se najezis. I u ne tako davnoj proslosti navijaci su bili ujedinjeni i svi su zeljeli da se vrati Dinamo. Na stadion se nije smjelo s grbovima i natpisima Dinama. Zanimljivo da su se tad Boysi borili na sve nacine, osim na onaj nacin da stete Dinamu. U utakmici Dinama i Grasshoppersa u Zurichu su Boysi neprestano ubacivali baklje u teren, a kad je spiker najavio prekidanje utakmice do kraja u teren nije pala ni jedna baklja, jer nisu zeljeli da Dinamo bude izbacen dok se danas pokusava i to, pokusava se izbacit Dinamo. Istina, jedini pokusaj je bio protiv Sheriffa na Maksimiru, al brzo je rijeseno, a svakodnevno slusam najave kako ce se Dinama izbacit namjerno, jer je to kao udarac Mamicu. Navijaci navijaju protiv Dinama i to je uzes i zbog tih neki razloga nikad nece uspjet u borbi iz prostog razloga sto obicni navijaci zele Dinamo u Europi, ne zele baklje, nerede i slicno i zato ih nece ni podrzat. Nitko ne zeli slusat psovke sa tribina. Nisam miljenik Mamica, al meni je ljepse slusat navijanje ZA Dinamo, nego PROTIV Mamica. Tih 90 minuta se treba posvetit Dinamu, a ostatak vremena nek se bori s Mamicem, al nek se bori na civiliziran nacin, jer s ispadima Boysi pokazuju da nisu bolji od njega i to je jos jedan od razloga zasto nemaju podrsku. Mamic il novi kriminalci, isto je, a Mamic za sad ima uspjehe, pa onda bolje da on vodi klub. Ja bi sve dao kad bi ovi momci od prije 10 godina dosli medju Boyse, uveli reda, objasnili im neke stvari i izveli ih na pravi put. Tad bi sa odusevljenjem podrzao borbu protiv Mamica i njegovih suradnika. Zbog tih ispada Boysi gube i clanove i sve ih je manje, a kao razlog navode da ih je Mamic sje*ao, sto ne moze bit opravdanje. Tudjman nije bio sposoban razjedinit sve navijace prije 15 godina, a da je Mamic sad. To se moze objesit macku o rep, nije on ni blizu Tudjamana i njegovog piuna Canjuge.TRUST je napisao/la:Zar nebi mogli navijaci kako na drugacij nacin rijesit to sa Mamicem, da ne bacaju baklje da nerade nista na stetu Dinama.Sto ko udruga ne podneseta kakvu tuzbu ako ste uvjereni da radi protu zakona,ili peticiju u gradu ili neznam nesto sto nece biti lose i stetit ugled BB.Jer sa svojim postupcima sve su vam manje sanse da se rijesite Mamica.Jer ce vas gleati ko divljake koji niste i rade protu svog kluba. A mamic ce se uvijek vadit na rezultate i evropu tako da ce uvijek on imat podrsku neutralnih i obicnih ljudi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.