FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 23 avg 2012, 21:24

Svaka čast, fino ovo izgleda.
DRUG NEBI TI PUNCA

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 23 avg 2012, 21:59

"mustuluk" - Respekt i od mene! ;)

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 23 avg 2012, 23:10

Neko je napisao da je Nedzad K busio lopte kad bi mu uletile u bascu! Nije on nego njegov stari i to sjekirom:-)
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 23 avg 2012, 23:32

zeljocity je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Ovaj nas predsjednik nista ne radi ovo ono.. Titula titula kup kup-----nova Grbavica ;)
Gdje ti vidis novu Grbavicu :?: :!: .. I titule su Amarovih ruku djelo a ne predsjednikovih ;) .. I Zujo i Koldzo su supljatori dokazani.. Kada pocnu graditi bagerima a ne rijecima tada ce nam usta zacepiti.. Do tada su samo obicni demagozi i supljatori..
Braco draga molim vas manite se vise pljuvanja predsjednika jer boljeg od njega nemamo a covjek fino radi. Vi ako mislite da je Amar toliki mulac da pusti njemu da se sladi njegovom slavom onda ne znam sta da kazem. Amar kaze sam da ima fin i korektan odnos sa predsjednikom i sad ja treba da padam na pricu Amar = sve ostali=0.

Amaru svaka cast meni je drag do bola ali mi je krivo kada predsjdnika blatite ovako a prije ili kasnije ce doci neki novi [pa ce biti skroz druga prica.
Samo kazem da Zujo puno vise pametuje nego sto radi.. Svaka mu cast na svemu dobrom sto je uradio ali nista od toga nebi bilo moguce bez Amara i to je cinjenica.. I ne samo Zujo vec i svi ostali se kite Amarovim rezultatima.. Sve lafo neki direktori, menadzeri a na utakmicama se nemamo gdje vode napiti a da ne govorim sta drugo.. Oko juga dzungla prava.. Samo dok koga zmija ujede.. Po meni su neke stvari nedopustive ako zelimo postati kvalitetan brend koji Zujo pominje godinama.. Ja vidim neozbiljnost na svakom koraku sem Amarovog posla.. Jedino je on na visokom nivou..
BUDI ŽELJO !!!

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 24 avg 2012, 00:08

slika

Samo zbog njeg vjerujem da ce (mozda) nesto biti od ovog, izgurace, mnogo je toga ucinio i jos uvijek cini za Zelju i tesko, skoro nemoguce, da ce odustati dok se ne zavrsi prica oko Grbavice! ;)

EDIT: OSIM ARENA :!: :D
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 avg 2012, 00:38

Ako se ostvari ova "Telecom Arena" tek onda ima da budemo trn u oku dusmanima, ionako su im puna usta nas i zlih namjera ali ovo bi ih dotuklo. Sto je mngo vaznije za nas to bi bili bolji uslovi za igrace a pogotov za nas navijace koji gledamo voljeni tim. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 24 avg 2012, 00:44

@champions

"Samo kazem da Zujo puno vise pametuje nego sto radi.. Svaka mu cast na svemu dobrom sto je uradio ali nista od toga nebi bilo moguce bez Amara i to je cinjenica.. I ne samo Zujo vec i svi ostali se kite Amarovim rezultatima.. Sve lafo neki direktori, menadzeri a na utakmicama se nemamo gdje vode napiti a da ne govorim sta drugo.. Oko juga dzungla prava.. Samo dok koga zmija ujede.. Po meni su neke stvari nedopustive ako zelimo postati kvalitetan brend koji Zujo pominje godinama.. Ja vidim neozbiljnost na svakom koraku sem Amarovog posla.. Jedino je on na visokom nivou.."

Jarane Zujo je objasnio fino u intervju gdje je problem a evo vidi opet ide to naprijed polako ali opet barem ide naprijed.

Jedan prijedlog ako dodze do gradnje stadiona je da se po jedna tribina nazove po Ivici i Amaru, nesto poput Traforda po Alexu??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 avg 2012, 00:47

Ma čitav stadion ako Bog da treba da se zove Ivica Osim.Ali neka nama Švabe među nama još duuuuuuuuugo godina.
DRUG NEBI TI PUNCA

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 24 avg 2012, 01:15

Da Aco.Ali otkud Ivica u svemu ovome, zar ti ti ne uliva povjerenje, bar ono sitno da nesto moze biti.
Ja mislim da Ivica ne prosipa suplju pricu, ti??
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 24 avg 2012, 01:18

justFlowFKZ je napisao/la:Da Aco.Ali otkud Ivica u svemu ovome, zar ti ti ne uliva povjerenje, bar ono sitno da nesto moze biti.
Mozda oni ivici prosipaju suplju :P

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 24 avg 2012, 01:21

@Aco

Posteno, pa ko koga za.ebe.
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 24 avg 2012, 01:47

hljeba i igara

Mislim da bi jedino možda upalilo snimit neki dokumentarac o Grbavici, a ovo sve ostalo...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 24 avg 2012, 06:24

ja rekoh da je šuplja :D

da je januar 2013. možda bih i povjerov'o, ovako sam znao od početka šta se sprema, i na kraju, za koga će glasati navijači iz Novog Sarajeva ? :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 24 avg 2012, 09:24

anonimni je napisao/la:ja rekoh da je šuplja :D

da je januar 2013. možda bih i povjerov'o, ovako sam znao od početka šta se sprema, i na kraju, za koga će glasati navijači iz Novog Sarajeva ? :mrgreen:
Za Stranku Kokuza.. Prije ce nam Batko skupiti lovu za stadion nego sto ce ga napraviti ovi iz "velikih" stranaka :D
BUDI ŽELJO !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 avg 2012, 09:44

dragi ljudi, u ovoj priči je apsolutno svejedno za koga ćete glasati. jer država više ni samoj sebi ne može pomoći, a ne da gradi stadion koji je u vlasništvu privatnog udruženja građana. ne dajte da vas hvataju na foru želje da kupe vaše glasove (a očito je da će se dobar dio kampanje u novom sarajevu bazirati na tome...)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 24 avg 2012, 09:50

aleksandar_veliki je napisao/la:
justFlowFKZ je napisao/la:Da Aco.Ali otkud Ivica u svemu ovome, zar ti ti ne uliva povjerenje, bar ono sitno da nesto moze biti.
Ni najmanje, problem lopovima Ivicu u pricu uvuci. Za ovo sam znao prije sedam dana, a pored mene i celni ljudi zeljeznicara ce ti onako mimo javnosti reci, jojjj sto ne mozemo suplje. Ovo je toliko offirno, ovo toliko sve ljude koji vole Zelju pravi majmunima, ma ovo je dno dna, ali do izbora ces imati jos ovakvih stvari. U svakom slucaju, ovdje cu zavrsiti sto se tice ovoga, a moj vam je savjet, ne ocekujte nista jer nista nece ni biti, bar s ove strane, a s druge, o tome cemo neki drugi put.
Fakat ne kontam, koji je interes Zuje, pa na kraju i Amara da ovako reklamira predizbornu kampanju, hajde lako uvuci Ivicu, ali sto ti celnici idu na ove ''kvazisastanke''.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 24 avg 2012, 10:01

Slacinovic sada trenira sa čelikom.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 24 avg 2012, 10:35

Na R a d i o s a r a j e v o . b a ima galerija slika stadiona Grbavica, užasno to sve izgleda. Fakat zaslužujemo bolje...

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 24 avg 2012, 10:45

Koliko Zeljo dobija do Dzekinog transfera ???

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 avg 2012, 10:45

Prelijepo izgleda... :oops: :oops: :oops:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kontra i 23 gosta.