Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

neo
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la neo » 24 avg 2012, 00:38

Neko vec godinama nije vido titulu :lol:
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

siromah
Kontakt:

Post Postao/la siromah » 24 avg 2012, 00:40

joj eno Liverpool pobjedio jest da je 1:0, i da je autogol i da je u 78min, i da je protiv Heartsa u gostima ipak pobijedi se ne gleda u zubee :D :D :D

Jel ko gledo Barcu nema Songe, Cesc usao tek u 83 min, Valdez je kralj, kakvu glupost napravi, vidjet ces kad nam Barca slijedece godine pokupi i golmana

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 24 avg 2012, 00:40

neo je napisao/la:Neko vec godinama nije vido titulu :lol:
samo mogu reci LIVERPOOL.a ostalo cu vam reci kad se sahin odluci gdje ce igrati
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 avg 2012, 00:41

Idealna karijera za navijace Liverpoola: nastavnici Historije, to im odlicno ide.
Celik!3,2,2.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 24 avg 2012, 00:42

youngredcomps je napisao/la:
neo je napisao/la:Neko vec godinama nije vido titulu :lol:
samo mogu reci LIVERPOOL.a ostalo cu vam reci kad se sahin odluci gdje ce igrati
Sahin se tu najmanje pita ;) .

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 24 avg 2012, 00:43

Kad se poolov navijac lozi na kvazi provokacije, na racun Arsenala :lol:
Idi brate na Liverpoolovu temu i velicaj England dream team svih vremena na celu sa Carollom...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 24 avg 2012, 00:45

Oprastajte se sa najboljim golmanom kojeg imate. Za godinu seli na Camp Nou.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 24 avg 2012, 00:47

AllGunsBlazing je napisao/la:Idealna karijera za navijace Liverpoola: nastavnici Historije, to im odlicno ide.
a navijaci arsenala jedu zivce dok im predsjednik omiljenog kluba kupi lovu,jer samo prodaje igrace i prave jace ekipe drugim timovima,a sebi ostavljaju polovnjake.hajd sto prodaju barceloni,realu al cityu i unitedu.i to najbolje igrace.samp tako nastavite pojacavajte konkurenciju.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 24 avg 2012, 00:47

Donnie Darko je napisao/la:Oprastajte se sa najboljim golmanom kojeg imate. Za godinu seli na Camp Nou.
25 miliona eura, ispod ne ide :mrgreen:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 avg 2012, 00:51

Arsenal da proda citav tim opet bi bolje odigrao nego Liverpool, jer ljudi znaju dovesti dobre igrace, za jednog Carrolla Arsenal dovede Girouda,Podolskog i Cazorlu.
Celik!3,2,2.

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 24 avg 2012, 00:51

Arnelinho je napisao/la:Da nam hoće doći defanzivni vezni i jedan igrač pozadi, idealno lijevi bek ili štoper, jbo ofanzivce. Kako napisah imamo 4-5 riješenja na svakoj poziciji, gdje bi Nuri eventualno mogao igrati. Najmanje 2 riješenja su odlična, a ostala tri da kriju. Nuri je kvalitetan igrač, al' momenat nije baš najbolji.

Što se tiče ofanzive, a da ne brojimo napadače, jedina želja mi je Jesus Navas, mada ne vjerujem kako od toga ima išta.

Ajde nadam se odlascima i da ću se obradovati u naredna 2-3 dana: Squillaci-Olympiacos, Arshavin-Zenit, Park-negdje u Španiju, a komotno bi mogli i Djuro, Walcott, Aaron i još pokoji potražiti nove sredine. No neka, za početak dosta ova tri.
Kad to prestade velicati Aarona prosle sezone ti je bio fantastican u prvom dijelu naravno,mada i ja se slazem sa tobom,meni nije los igrac on nikako izgubio je malo samopouzdanja ali i dalje moze pomoci Arsenalu i za par godina zajedno sa Jackom biti glavni igraci naseg veznog reda ?!
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 24 avg 2012, 00:53

AllGunsBlazing je napisao/la:Arsenal da proda citav tim opet bi bolje odigrao nego Liverpool, jer ljudi znaju dovesti dobre igrace, za jednog Carrolla Arsenal dovede Girouda,Podolskog i Cazorlu.
ne kazem ja da je wenger los ,to je najbolji trener u PL.al prodavat igrace najvecim rivalima i konkurentima za titulu. :lol:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 24 avg 2012, 00:55

AllGunsBlazing je napisao/la:Arsenal da proda citav tim opet bi bolje odigrao nego Liverpool, jer ljudi znaju dovesti dobre igrace, za jednog Carrolla Arsenal dovede Girouda,Podolskog i Cazorlu.
ne kazem ja da je wenger los ,to je najbolji trener u PL.al prodavat igrace najvecim rivalima i konkurentima za titulu. :lol:
pa samo sebe sramotiš, pored toga opet su miljama ispred liverpoola bolan bolan :)
Vođa zna.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 avg 2012, 00:56

A zamisli da tek Liverpool prodaje svojim konkurentima, Evertonu i slicnim.
Celik!3,2,2.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 24 avg 2012, 00:57

A vi to ne radite ? dajete 35 M necastlu ,20 M aston vili ?

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 24 avg 2012, 00:57

nedim1993 je napisao/la:
pa samo sebe sramotiš, pored toga opet su miljama ispred liverpoola bolan bolan :)
igracima nisu sigurno al treba priznati kad je neko bolji trener.a da ste bolji tim dosao bi sahin kod vas,ili je mozda dosao jer je sve gotovo cak su se pojavile i slike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rosicky je napisao/la:

A vi to ne radite ? dajete 35 M necastlu ,20 M aston vili ?
ima se moze se.a vi te pare i nemate,jer cim se proda igrac pare se izgube.a sta onda imate protiv RVP dobili ste pare za njega,kao sto vam je i city platio za poolla tima
Zadnja izmjena: youngredcomps, dana/u 24 avg 2012, 01:00, ukupno mijenjano 2 puta.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 avg 2012, 00:58

Covjek dolazi na posudbu ide tamo gdje ce vise igrati, gdje je konkurencija slabija...
Celik!3,2,2.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 24 avg 2012, 00:58

JEL TO LIVERPOOL BOLJI TIM, JEL MOLIM TE?

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 24 avg 2012, 01:02

Arsenal svake godine u plusu 20 mil + bolan bolan xD. štedi se zbog stadiona, i opet su stalno u LP, iako su ograničeni samo što to niko ne konta.
a vi sve što radie je kupujete flopove žešće i iza nas ste sezona sezona.
I Sahin je želio u Arsenal, al vjerovatno je Murinjo presudio jer će tamo više igrati, jer nema konkurencije
Vođa zna.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 avg 2012, 01:03

Orion87 je napisao/la: Kad to prestade velicati Aarona prosle sezone ti je bio fantastican u prvom dijelu naravno,mada i ja se slazem sa tobom,meni nije los igrac on nikako izgubio je malo samopouzdanja ali i dalje moze pomoci Arsenalu i za par godina zajedno sa Jackom biti glavni igraci naseg veznog reda ?!
Nemam milosti više prema nikom. :mrgreen:

Meni je Aaron jedan od najdražih igrača, al' stagnira puno. Ako je Wenger u stanju pojačati ovu ekipu i na toj poziciji, kupovinom, promocijom, onda samo neka udera. Na kraju krajeva bitan je samo Arsenal, a tih "par godina", što spominješ, igrači brzo zaboravljaju.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.