Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

nedim1993
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la nedim1993 » 23 avg 2012, 23:45

soe je napisao/la:Nazalost po svemu sudeci Sahin ide u Liverpool.
ma nije to brate nažalost, doći će neko 100%. nego bi nam trenutno sahin lego dobro.
A povratak wilsherea se očekuje za mjesec dana, pa onda i rosicky :)
Vođa zna.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 23 avg 2012, 23:58

Henderson je napisao/la:Ja ne čitam twitter, samo BBC, Guardian, Sky sport i ESPN.
Uđi na zvaničnu stranicu Liverpoola pa se uvjeri šta je noćas Rodgers izjavio.
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... hin-latest" onclick="window.open(this.href);return false;
ako ces realno, svi transferi se uvijek prvo objave na twitteru pa tek onda na off stranicama :lol:
tuzno

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 24 avg 2012, 00:01

nedim1993 je napisao/la:
ma nije to brate nažalost, doći će neko 100%. nego bi nam trenutno sahin lego dobro.
Ma pitanje je kakav ce Wilshere biti kad se vrati ,a neke nade polagat u Rosickog zaista nema smisla.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 24 avg 2012, 00:08

Marsal je napisao/la:Nek ide u Liverpol, siguran sam da će uživat u tika-taki sa Borinijem, allenom, Shelveyem, Lucasom, downingom, Hendersonom i rasistom.
zna on sta ce odabrati.................BOLJI TIM..................................
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 24 avg 2012, 00:09

youngredcomps je napisao/la:
Marsal je napisao/la:Nek ide u Liverpol, siguran sam da će uživat u tika-taki sa Borinijem, allenom, Shelveyem, Lucasom, downingom, Hendersonom i rasistom.
zna on sta ce odabrati.................BOLJI TIM..................................
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 24 avg 2012, 00:10

Pozdrav raja, iskljucujem se... Nervira me ovaj transfer rok i ovoliki broj dezinformacija.

Javim se opet kad završi ovo ludilo... to jest prvog septembra.

dotad pokušajte nekako bez mene, znam da ću vam nedostajat. 8-)
Hvala što si me lijepo nasmijao za kraj. :lol: :lol: :lol:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 24 avg 2012, 00:11

po čemu bolji brate mili xD.
Vođa zna.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 avg 2012, 00:12

nedim1993 je napisao/la:po čemu bolji brate mili xD.
Po broju flopova.
Celik!3,2,2.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 24 avg 2012, 00:16

Marsal je napisao/la:Pozdrav raja, iskljucujem se... Nervira me ovaj transfer rok i ovoliki broj dezinformacija.

Javim se opet kad završi ovo ludilo... to jest prvog septembra.

dotad pokušajte nekako bez mene, znam da ću vam nedostajat. 8-)
Hvala što si me lijepo nasmijao za kraj. :lol: :lol: :lol:
JA TE NASMIJAO A TI MENE EVO 7 DANA NASMIJAVAS.
1:PRVO PISES SAHIN CE DOI U LIVERPOOL(KAO NE NADAS SE DA DOLAZI U ARSENAL)
2:KAD SU SVI BILI SIGURNI U NJEGOV DOLAZAK U ARSENAL TI SI SRETAN KO ISTA,ONDA NE SPOMINJES LIVERPOOL LAFO TI SI OD POCETKA ZNAO DA CE IZABRATI ARSENAL
3.SAD KAD JE OPET IZABRAO LIVERPOOL TI MU J.EBES SVE I GOVORIS DA MU NECE BITI DOBRO SA SUAREZOM I DR.
4:AKO SUTRA PONOVO NOVINARI NAPISU DA JE BLIZU ARSENALA TI CES OPET BITI SRETAN KAO DJETE KAD DOBIJE IGRACKU,I SVE CES OVE RIJECI PROGUTATI
I ZA KRAJ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 24 avg 2012, 00:18

soe je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:
Ma pitanje je kakav ce Wilshere biti kad se vrati ,a neke nade polagat u Rosickog zaista nema smisla.
pa i sahin je van terena haman godinu, ne razumijem po cemu je onda Sahin pojacanje :S

sacekajmo da vidimo sta ce se desiti, ako nema mogucnosti otkupa ni ne treba nam... radije bi da kupimo nekoga nego da pocinjemo drugim timovima vracati igrace u formu

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 24 avg 2012, 00:18

Kao prvo, smiri se. Kao drugo, bili smo sigurni jer je sky objavio kao i Guillem da smo blizu transfera. A treće, tu nebulozu da ste bolji tim, pa vjerujem da moj rođak od 3 godine to ne bi rekao :lol: I neće bit dobro, šta će u vezi sa Allenom i Lucasom pravit magije, hoće ku.rac moj.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 24 avg 2012, 00:19

@youngredcomps to ti nije objašnjenje prethodno napisanog posta. ti reče da je Liverpool bolji klub, pa argumentoj to :roll:
Vođa zna.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 24 avg 2012, 00:19

Volio bi da Sahin ode u Liverpool, jedva cekam da vidim kakva ce biti reakcija onih samoprozvanih transfer eksperta sa twittera, Sanderson, Arsenalnesto itd itd koji uvijek pogode transfer. Oni su pisali da je Sahin vec u Arsenalu bas me zanima da li ce se samounistiti.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 24 avg 2012, 00:27

nedim1993 je napisao/la:@youngredcomps to ti nije objašnjenje prethodno napisanog posta. ti reče da je Liverpool bolji klub, pa argumentoj to :roll:
ja sam ovo napisao marsalu.jer je dolazi na temu liverpoola i pisao nesto o sahinu i sad vidim nesto poceo za suareza,al ako hoces argumente vidi trofeje...nema potrebe vise da ti dajem dokaza.a ako bi postao dobar igrac u arsenalu on bi bio prodat jer u arsenalu ne moze igrati dobar igrac,odmah ga prodaju.ako nista liverpool je osvojio kup a arsenal nemoze ni kup.davno je bila 2005

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 avg 2012, 00:29

Napomeni koji kup, neko ce pomisliti da je to onaj vazni, a ne onaj usputni. Neko vec godinama nije cuo ovu himnu na svom stadionu:
[youtube][/youtube]
Celik!3,2,2.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 24 avg 2012, 00:30

Evo ga hvalisanje trofejima je počelo :lol: :lol: De šuti matere ti, kao ostao bi u Liverpoolu jel? Da se bori za Evropa ligu? Sigurno bi ostao, da.

I Mickey Mouse kup je nešto strašno, na penale protiv Cardiffa, wow.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 24 avg 2012, 00:31

AllGunsBlazing je napisao/la:Napomeni koji kup, neko ce pomisliti da je to onaj vazni, a ne onaj usputni. Neko vec godinama nije cuo ovu himnu na svom stadionu:
[youtube][/youtube]
a neko nikad u svojim vitrinam nije vidio ovoslika

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 24 avg 2012, 00:36

A neko nikad nije vidio trofej Premiershipa. I da ima navijace na forumu od kojih vecina nije ni bila rodjena u vrijeme posljednjeg osvajanja titule.

Uostalom sta se raspravljam. Carroll. **** trofeje i titule, kupiti Carrolla.
Celik!3,2,2.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 avg 2012, 00:36

Da nam hoće doći defanzivni vezni i jedan igrač pozadi, idealno lijevi bek ili štoper, jbo ofanzivce. Kako napisah imamo 4-5 riješenja na svakoj poziciji, gdje bi Nuri eventualno mogao igrati. Najmanje 2 riješenja su odlična, a ostala tri da kriju. Nuri je kvalitetan igrač, al' momenat nije baš najbolji.

Što se tiče ofanzive, a da ne brojimo napadače, jedina želja mi je Jesus Navas, mada ne vjerujem kako od toga ima išta.

Ajde nadam se odlascima i da ću se obradovati u naredna 2-3 dana: Squillaci-Olympiacos, Arshavin-Zenit, Park-negdje u Španiju, a komotno bi mogli i Djuro, Walcott, Aaron i još pokoji potražiti nove sredine. No neka, za početak dosta ova tri.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 24 avg 2012, 00:38

AllGunsBlazing je napisao/la:A neko nikad nije vidio trofej Premiershipa. I da ima navijace na forumu od kojih vecina nije ni bila rodjena u vrijeme posljednjeg osvajanja titule.

Uostalom sta se raspravljam. Carroll. **** trofeje i titule, kupiti Carrolla.
mislim da sve govori broj titula prvaka evrope.cijeli london i cijeli manchester imaju isto koliko i 1 klub iz liverpoola

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.