Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nista mijenjamo Osima za Zeljovca, on zna boljeŽeljovac je napisao/la:Po ovoj Osimovoj izjavi da nam fali samo realizacija, neko bi mogao pomisliti da stvaramo i prilike. Kad se uzme u obzir koliko pravih šansi ŽELJO stvori na utakmici, realizacija je fantastična!
a sta nam je to sudija navlacio "zeljovac",daj koji primjerŽeljovac je napisao/la:Možda ne znam, možda samo nemam razlog nikome da mažem očiAko misliš da ŽELJI fali samo realizacija, slobodno svrati na Grbavicu, pa sam gledaj agoniju u pokušaju stvaranja šanse
S tim da se naravno nadam da to više nećemo morati gledati, te da ćemo pročepiti nekim čudom.
Bosna Sarajevo + Rudar Prijedor = 3 šanse uz mangupsko sudijsko navlačenje!
Alen Mešanović na pres konferenciji pred utakmicu: "Dotjerali smo cara do duvara!"
Nama realno fali kompletna ofanzivna linija. Znači četiri igrača, ako uzmemo da je Serdarević povrijeđen i da smo s njim u ekipi odigrali vjerovatno i najbolju utakmicu ove godine u Lukavici, da je taj Višća navodno solidan, Stanić počinje dobro da igra, Rovčanin je i dalje povrijeđen, ispada da nam realno fale dva igrača i da imamo dobru ekipicu sa beton odbranom. To što ti nisi bio na Želji od Newcastle-a ili što imaš viziju da bi trebali igrati ko Barsa je tvoj problem i veze nema sa realnošćuŽeljovac je napisao/la:Možda ne znam, možda samo nemam razlog nikome da mažem očiAko misliš da ŽELJI fali samo realizacija, slobodno svrati na Grbavicu, pa sam gledaj agoniju u pokušaju stvaranja šanse
S tim da se naravno nadam da to više nećemo morati gledati, te da ćemo pročepiti nekim čudom.
Bosna Sarajevo + Rudar Prijedor = 3 šanse uz mangupsko sudijsko navlačenje!
Alen Mešanović na pres konferenciji pred utakmicu: "Dotjerali smo cara do duvara!"
e i ti si naso gdje ces to pitatsamir_tm87 je napisao/la:pozz znal ko kojim danima radi udruzenje od kad do kad - i ima li jos oni plavi majica TM87 i bar salova
Mislim da rade svakim radnim danom od 15 do 19 sati. Što se tiče majica i šalova, to moraš vidjeti na licu mjesta.samir_tm87 je napisao/la:pozz znal ko kojim danima radi udruzenje od kad do kad - i ima li jos oni plavi majica TM87 i bar salova