Bolje je: Andre samo bržeArnelinho je napisao/la: Andre samo naprijed, tako ćemo jedino dobiti novog lijevog beka.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Bolje je: Andre samo bržeArnelinho je napisao/la: Andre samo naprijed, tako ćemo jedino dobiti novog lijevog beka.
Mislim da je bas obrnuto. Real hoce tu klauzu, ali takodjer hoce da je vise izvuce, cak su mu nudili pojedini timovi i permanentno potpisivanje. Samo je problem sto po nekima puno traze 14mil funti, a nije odigrao 4 utakmice u Realu. To je najveci problem. Al' ne mislim da je to ogromna prepreka. Ako Sahin hoce u Arsenal to ce mu Mou. i dopustiti.soe je napisao/la:Problem je sto Real uopste nece tu clausulu,znaci hoce samo posudbu na godinu dana i onda da se Sahin vrati.HighburyHigh je napisao/la:Mislim da je najveci problem Wengeru zbog te klauze. 14 mil funti, pa Wenger vjerovatno to pokusava spustuti. Ako se pokaze igracem kakav je u Borusiji bio, a nije puno od toga proslo onda vrijedi te pare sigurno. Vidjet cemo sta ce se jos desiti ovo par dana. Ako je vjerovati SkySportu Germany, a do sada se olako moglo bilo kojem, on je vec uradio medicinski pregled. Navodna potvrda 24h.Jamie Sanderson @YoungGunsBlog
Lots saying Sahin is a saga. Truth is, deals take time. Loans are complex, esp with diff clubs offering diff terms. Patience.
Marsal je napisao/la:Naše djevojke će zgazit ružne kvazi Katalonke.
Puyol moze igrati bez ikakvih problema, s onom kosom ne bih bilo razlikeBigBigBang je napisao/la:Ne bi me cudilo da smradalonski preveranti i ovdje varaju pa da im umjesto zena za zenski tim igraju feminizirani muskarci kakvim ona njihova skola ustvari i obiluje.
Cisto sumnjam. Doveli su Rodwell-a. On igra DM poziciju i slicnih je godina ko M'vila.nedim1993 je napisao/la:City navodno poslo' ponudu za M'Vilu
Da sutra ima medicinski pregled u Liverpoolu gdje će provesti narednu godinu na posudbi.miger_man je napisao/la:Da li to sto Sahin nije ni na klupi treba nesto da znaci ??![]()
Jesi li, ili bolje receno koliko si siguran u to ?Henderson je napisao/la:Da sutra ima medicinski pregled u Liverpoolu gdje će provesti narednu godinu na posudbi.miger_man je napisao/la:Da li to sto Sahin nije ni na klupi treba nesto da znaci ??![]()
u Arsenalu je već imo medicinskiHenderson je napisao/la:Da sutra ima medicinski pregled u Liverpoolu gdje će provesti narednu godinu na posudbi.miger_man je napisao/la:Da li to sto Sahin nije ni na klupi treba nesto da znaci ??![]()
Ne treba vjerovati niti jednim izvorima vise. Smijesno je kako se ovo zakomplikovalo. Probaj citati twitter u proteklih par dana o Sahinu. Rekao bi covjek doveli ga po pola i Liverpool i Arsenal.Henderson je napisao/la:To je noćas Guardian objavio, Liverpool Echo i Rodgers iniderktno.
Problem je nastao jer je Wenger htio otkup na kraju sezone a Liverpool ne. Potom Mou je rekao Sahinu da će više igrati u Liverpoolu.
Njegov agent je noćas stigao u Liverpool na pregovore koji su bili dogovoreni još u prošli četvrtak, jer je tek u prošli petak Wenger nazvao Sahina.
Nego najbolje je neka bude 6 mjeseci kod nas a 6 kod vas.![]()
U procentima 70 %.
Ovaj detalj dosta govori, neki pricaju u Arsenalu pregled, neki u Liverpoolu.Sahin will tomorrow have a medical for Arsepool #ITK
Citao sam. Veliki naglasak na detalj "It's quite far".Henderson je napisao/la:Ja ne čitam twitter, samo BBC, Guardian, Sky sport i ESPN.
Uđi na zvaničnu stranicu Liverpoola pa se uvjeri šta je noćas Rodgers izjavio.
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... hin-latest" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.