2 bocna koja ne mogu ni u mom Sarajevu igratDesimaL je napisao/la:Vidi postave reala19Tuzla87 je napisao/la:![]()
![]()
Arbeloa lijevo,a coentrao desno

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
2 bocna koja ne mogu ni u mom Sarajevu igratDesimaL je napisao/la:Vidi postave reala19Tuzla87 je napisao/la:![]()
![]()
Arbeloa lijevo,a coentrao desno
heroj barcelone.emir18 je napisao/la:Nesto mi govori da ce biti herojmessilla je napisao/la:Albiol - heroj ili tragičar, pitanje je sad ?![]()
Vidis da msilimo istoDonnie Darko je napisao/la:heroj barcelone.emir18 je napisao/la:Nesto mi govori da ce biti herojmessilla je napisao/la:Albiol - heroj ili tragičar, pitanje je sad ?![]()
To je nešto neizvodljivo od strane pomenutog.ripper je napisao/la:Nemoj da se ispostavi da Albiol zaustaviti sve naše napadene valja ga ismijavati, može nam se Albiol zainatiti
Imaš dobrih utakmica do el-clasica, ove kvalifikacije za europa ligu, nađi neku zanimljivu i ubij vrijememessilla je napisao/la:To je nešto neizvodljivo od strane pomenutog.ripper je napisao/la:Nemoj da se ispostavi da Albiol zaustaviti sve naše napadene valja ga ismijavati, može nam se Albiol zainatiti
![]()
![]()
Ljudi moji evo još 2h i 45 minuta do početka tekme. Ko će to dočekat više
?
I prošle godine je bila u isto vrijeme.meho-medo je napisao/la:je li utakmica u pola jedanaest,odkud toliko kasno
Nije, prosle godine je bila u 11.messilla je napisao/la: I prošle godine je bila u isto vrijeme.
'đe si mrcino, neka te, popij neštobparena je napisao/la:Samo onog bolesnika madridistu da napomenem da me opet banuje bezrazlozno kao i svaki put pred klasiko da ne bi zaboravio slucajno. Nocas je klasiko pa reko da nije zaboravio. Neka probere sebi podobne. Bruko od covjeka....![]()
![]()
SKPrimesLucajni je napisao/la:Ko prenosi utakmicu ? Hvala unaprijed .
Zar nije jedna igrana u 22:30 ?D10S je napisao/la:Nije, prosle godine je bila u 11.messilla je napisao/la: I prošle godine je bila u isto vrijeme.
Pomaknuto zbog ovih utakmica kvalifikacija za EL.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.