Zato jest kriv sto nije zabio, niti je sta uradio u napadu,po prikazanom i jeste za ranga gdje je NatronSempreJuve je napisao/la:Sta ste napali na tog Vehabovica pa nije on kriv sto ste primili 8 komada u 3 utakmiceTkanton je napisao/la:Tu se nebi slozio sa tobom.... da prvu godinu trener bude dobar se slazem, al kad i ostane ista ekipa toj ekipi treba dva tri kvalitetna pojacanja da ostane na istom nivou od prosle sezone a za vise treba mallo vise kvalitetni igraca.... a ja cisto sumnjam da je jedan Kuntic iz Srbije naso onog Vehabovica u Maglaju... koliko para toliko muzike... sve je do ambicije kluba
Jednostavno igraci koji imalo napreduje u ovoj nasoj ligi ide iz nje... a ovi ostali sa godinom samo im kvalitet opada... tako da ista ekipa od prosle godine nemoze bit na istom nivou naredne sezone![]()
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Pa momak je odigrao nekih 50min u te 3 utakmice,sta su vam ostali uradili taj Pandza navikani i slicni njemu..vatreni je napisao/la:Zato jest kriv sto nije zabio, niti je sta uradio u napadu,po prikazanom i jeste za ranga gdje je NatronSempreJuve je napisao/la:Sta ste napali na tog Vehabovica pa nije on kriv sto ste primili 8 komada u 3 utakmiceTkanton je napisao/la:Tu se nebi slozio sa tobom.... da prvu godinu trener bude dobar se slazem, al kad i ostane ista ekipa toj ekipi treba dva tri kvalitetna pojacanja da ostane na istom nivou od prosle sezone a za vise treba mallo vise kvalitetni igraca.... a ja cisto sumnjam da je jedan Kuntic iz Srbije naso onog Vehabovica u Maglaju... koliko para toliko muzike... sve je do ambicije kluba
Jednostavno igraci koji imalo napreduje u ovoj nasoj ligi ide iz nje... a ovi ostali sa godinom samo im kvalitet opada... tako da ista ekipa od prosle godine nemoze bit na istom nivou naredne sezone![]()
Pandzino je u sesnaest,treba mu neko tu loptu dodati,neće sam sebi asistirati,niko nije bio bogzna,al Vehabović je priča za sebe.treba dopustiti sebi onakve komentare pred 4000 ljudi,bolje biti dobar u rangu svojih sposobnosti nego se bezveze provaljivat gdje ti mjesto nije
u ove tri utakmice cijela je ekipa podbacila i odbrana i veza i napad tako da traziti pojedinacno krivce nema ssmisla.nadati se da cemo se malo trznuti u sledecim kolima i zaigrati bolje,iako ono to sam jucer vidio dabogda...
kuntic se pomalo sa ovim sastavom pogubio i mislim da ni on sam nema pojma koga ce izvesti.ja sam za fudbal nepismen ali mislim da bi kuntic trebao ispred odbrane postaviti husica i savica jer su sigurno najjaci nasi igraci za zadrzati loptu a isto tako su jaki u razbijenju protivnickih napada znaci evo moga sastava
.................................golman
..................................
husic............jussic.................moranjkic....................jakovljevic
...................savic......................hussic..............................
emir h...............................mujo..............................pilavdzic
................................pandza..........................................
klupa jahic masic ristanic milanovic vehabovic
a garantujem da ce kuntic izvesti vjerovatno 6 drugih igraca u odnosu na moj sastav
kuntic se pomalo sa ovim sastavom pogubio i mislim da ni on sam nema pojma koga ce izvesti.ja sam za fudbal nepismen ali mislim da bi kuntic trebao ispred odbrane postaviti husica i savica jer su sigurno najjaci nasi igraci za zadrzati loptu a isto tako su jaki u razbijenju protivnickih napada znaci evo moga sastava
.................................golman

husic............jussic.................moranjkic....................jakovljevic
...................savic......................hussic..............................
emir h...............................mujo..............................pilavdzic
................................pandza..........................................
a garantujem da ce kuntic izvesti vjerovatno 6 drugih igraca u odnosu na moj sastav

Zadnja izmjena: astra1922, dana/u 23 avg 2012, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ti bi na Slaviju sa 12 igračaastra1922 je napisao/la:u ove tri utakmice cijela je ekipa podbacila i odbrana i veza i napad tako da traziti pojedinacno krivce nema ssmisla.nadati se da cemo se malo trznuti u sledecim kolima i zaigrati bolje,iako ono to sam jucer vidio dabogda...
.................................golman..................................
emir h..............mujo.....................almir h..................pilavdzic

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
samo redaj astra od viska glava ne boliastra1922 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
mmozda bi ih i dobili tako sad cemo isspraviti a mogli smo i bez golmana

sto se tice utakmice sa slavijom,realno nemamo mi sta tu trazit samo da nebude blamaze i ako bi bio pozetivan rezultat to je stvar srece...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Moje misljenje da su nam sanse minimalne protiv Slavije jer su od nas jaci igracki,fizicki,a imaju i boljeg trenera.Kao drugo sto sam pisao prije prvenstva mi cemo zavisiti i od drugih ekipa i da su naredna tri kola po meni presudna za Zvijezdinu sudbinu.Povoljan scenario pobjeda protiv Zrinjskog i bod protiv Radnika ili obrnuto,svaki drugi rezultat lose po nas.To su moje neke zelje,iako po meni nakon svega problem ce biti ekipu psiholoski odrzat na nivou.
-
- Moderator
- Kontakt:
Obradović Darko (Stolac)
A 1: Kunić Ratko (Banja Luka)
A 2: Imamović Edin (Sarajevo)
dobre sudije nema šta
A 1: Kunić Ratko (Banja Luka)
A 2: Imamović Edin (Sarajevo)
dobre sudije nema šta

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
ovaj obradovic kad god je nama na banji sudio navlacio je za goste sigurno ce i u lukavici tako

a kunic je onaj beetles cupo

a kunic je onaj beetles cupo

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
bi pasa moj zato sto je sarajevo evropski klub i lakse se proda iz sarajeva za vece pare nego iz neke zvjezde koja je u sredini tabelevatreni je napisao/la:kao drugo iole bolji igrač kada dobije ponudu zvijezde trazi nenormalne uslove,a za sarajevo bi recimo igrao upola manje paravatreni je napisao/la:nije stvar sto je manje para već je stos sto su pare trebale ići u izgradnju stadiona a sa postojećom ekipom se nadali proslogodisnjim rezultatimaD€LUX je napisao/la:Pa ljudi moji nije do Kuntica, ako cemo iskreno Kuntic je jedan od boljih trenera u BIH i to odgovorno tvrdim. Jedini problem je sto u klubu nema para pa nisu dzaba dosli igraca tipa Vehabovic , mislite da on kao dugogodisnji trener nema velika poznanstva sa igracima jaceg kalibra iz Srbije , Hrvatske ili Madjarske al jednostavno nema para... Cuo sam i da je dosta sponzora smanjilo svoje donacije prema Zvijedzi , zbog trenutacne ekonomske krize koja vlada u BIH. Vjerujte mi ovo je jedina istina , pa vi da znate kakve plate imaju ova "Pojacanja" dobro je uopste da su i oni dosli...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vehabovic je pravi profesionalac, u nedjelju momak igrao na seoskom malonogometnom turniruvatreni je napisao/la:Zato jest kriv sto nije zabio, niti je sta uradio u napadu,po prikazanom i jeste za ranga gdje je NatronSempreJuve je napisao/la:Sta ste napali na tog Vehabovica pa nije on kriv sto ste primili 8 komada u 3 utakmiceTkanton je napisao/la:Tu se nebi slozio sa tobom.... da prvu godinu trener bude dobar se slazem, al kad i ostane ista ekipa toj ekipi treba dva tri kvalitetna pojacanja da ostane na istom nivou od prosle sezone a za vise treba mallo vise kvalitetni igraca.... a ja cisto sumnjam da je jedan Kuntic iz Srbije naso onog Vehabovica u Maglaju... koliko para toliko muzike... sve je do ambicije kluba
jel osuto makar po golu koju
sta ga izdajes

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
.......................................Mirkovićastra1922 je napisao/la:u ove tri utakmice cijela je ekipa podbacila i odbrana i veza i napad tako da traziti pojedinacno krivce nema ssmisla.nadati se da cemo se malo trznuti u sledecim kolima i zaigrati bolje,iako ono to sam jucer vidio dabogda...
.................................golman..................................

mozda bi sa ovim sastavom mogli do boda u Lukavici
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
desi emire sta ima 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
JEL OVO MENI UPUĆENOastra1922 je napisao/la:desi emire sta ima

pa jedini si ti emir ,tebi jasta.. 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ČUČIM U ŽITUastra1922 je napisao/la:pa jedini si ti emir ,tebi jasta..

ja al nas uvalise osijedio sam za ova tri kola a jos za tri bi se i ocelavit moglo

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.