NK Zvijezda Gradačac

vatreni
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la vatreni » 23 avg 2012, 15:34

SempreJuve je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Tu se nebi slozio sa tobom.... da prvu godinu trener bude dobar se slazem, al kad i ostane ista ekipa toj ekipi treba dva tri kvalitetna pojacanja da ostane na istom nivou od prosle sezone a za vise treba mallo vise kvalitetni igraca.... a ja cisto sumnjam da je jedan Kuntic iz Srbije naso onog Vehabovica u Maglaju :D ... koliko para toliko muzike... sve je do ambicije kluba

Jednostavno igraci koji imalo napreduje u ovoj nasoj ligi ide iz nje... a ovi ostali sa godinom samo im kvalitet opada... tako da ista ekipa od prosle godine nemoze bit na istom nivou naredne sezone
Sta ste napali na tog Vehabovica pa nije on kriv sto ste primili 8 komada u 3 utakmice :oops: :oops:
Zato jest kriv sto nije zabio, niti je sta uradio u napadu,po prikazanom i jeste za ranga gdje je Natron

SempreJuve
Kontakt:

Post Postao/la SempreJuve » 23 avg 2012, 15:37

vatreni je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Tu se nebi slozio sa tobom.... da prvu godinu trener bude dobar se slazem, al kad i ostane ista ekipa toj ekipi treba dva tri kvalitetna pojacanja da ostane na istom nivou od prosle sezone a za vise treba mallo vise kvalitetni igraca.... a ja cisto sumnjam da je jedan Kuntic iz Srbije naso onog Vehabovica u Maglaju :D ... koliko para toliko muzike... sve je do ambicije kluba

Jednostavno igraci koji imalo napreduje u ovoj nasoj ligi ide iz nje... a ovi ostali sa godinom samo im kvalitet opada... tako da ista ekipa od prosle godine nemoze bit na istom nivou naredne sezone
Sta ste napali na tog Vehabovica pa nije on kriv sto ste primili 8 komada u 3 utakmice :oops: :oops:
Zato jest kriv sto nije zabio, niti je sta uradio u napadu,po prikazanom i jeste za ranga gdje je Natron
Pa momak je odigrao nekih 50min u te 3 utakmice,sta su vam ostali uradili taj Pandza navikani i slicni njemu..

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 23 avg 2012, 15:46

Pandzino je u sesnaest,treba mu neko tu loptu dodati,neće sam sebi asistirati,niko nije bio bogzna,al Vehabović je priča za sebe.treba dopustiti sebi onakve komentare pred 4000 ljudi,bolje biti dobar u rangu svojih sposobnosti nego se bezveze provaljivat gdje ti mjesto nije

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 avg 2012, 15:54

u ove tri utakmice cijela je ekipa podbacila i odbrana i veza i napad tako da traziti pojedinacno krivce nema ssmisla.nadati se da cemo se malo trznuti u sledecim kolima i zaigrati bolje,iako ono to sam jucer vidio dabogda...
kuntic se pomalo sa ovim sastavom pogubio i mislim da ni on sam nema pojma koga ce izvesti.ja sam za fudbal nepismen ali mislim da bi kuntic trebao ispred odbrane postaviti husica i savica jer su sigurno najjaci nasi igraci za zadrzati loptu a isto tako su jaki u razbijenju protivnickih napada znaci evo moga sastava

.................................golman :mrgreen: ..................................

husic............jussic.................moranjkic....................jakovljevic

...................savic......................hussic..............................

emir h...............................mujo..............................pilavdzic

................................pandza..........................................

klupa jahic masic ristanic milanovic vehabovic

a garantujem da ce kuntic izvesti vjerovatno 6 drugih igraca u odnosu na moj sastav :D
Zadnja izmjena: astra1922, dana/u 23 avg 2012, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 23 avg 2012, 16:10

astra1922 je napisao/la:u ove tri utakmice cijela je ekipa podbacila i odbrana i veza i napad tako da traziti pojedinacno krivce nema ssmisla.nadati se da cemo se malo trznuti u sledecim kolima i zaigrati bolje,iako ono to sam jucer vidio dabogda...
kuntic se pomalo sa ovim sastavom pogubio i mislim da ni on sam nema pojma koga ce izvesti.ja sam za fudbal nepismen ali mislim da bi kuntic trebao ispred odbrane postaviti husica i savica jer su sigurno najjaci nasi igraci za zadrzati loptu a isto tako su jaki u razbijenju protivnickih napada znaci evo moga sastava

.................................golman :mrgreen: ..................................

husic............jussic.................moranjkic....................jakovljevic

...................savic......................hussic..............................

emir h..............mujo.....................almir h..................pilavdzic

................................pandza..........................................

a garantujem da ce kuntic izvesti vjerovatno 6 drugih igraca u odnosu na moj sastav :D
Ti bi na Slaviju sa 12 igrača :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 avg 2012, 16:11

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mmozda bi ih i dobili tako sad cemo isspraviti a mogli smo i bez golmana

Nova sezona nova nafaka

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 23 avg 2012, 16:24

astra1922 je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mmozda bi ih i dobili tako sad cemo isspraviti a mogli smo i bez golmana
samo redaj astra od viska glava ne boli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 23 avg 2012, 17:37

sto se tice utakmice sa slavijom,realno nemamo mi sta tu trazit samo da nebude blamaze i ako bi bio pozetivan rezultat to je stvar srece...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 23 avg 2012, 18:17

Moje misljenje da su nam sanse minimalne protiv Slavije jer su od nas jaci igracki,fizicki,a imaju i boljeg trenera.Kao drugo sto sam pisao prije prvenstva mi cemo zavisiti i od drugih ekipa i da su naredna tri kola po meni presudna za Zvijezdinu sudbinu.Povoljan scenario pobjeda protiv Zrinjskog i bod protiv Radnika ili obrnuto,svaki drugi rezultat lose po nas.To su moje neke zelje,iako po meni nakon svega problem ce biti ekipu psiholoski odrzat na nivou.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 23 avg 2012, 18:36

Obradović Darko (Stolac)
A 1: Kunić Ratko (Banja Luka)
A 2: Imamović Edin (Sarajevo)

dobre sudije nema šta :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 avg 2012, 18:41

ovaj obradovic kad god je nama na banji sudio navlacio je za goste sigurno ce i u lukavici tako :mrgreen: :D

a kunic je onaj beetles cupo :lol:

Nova sezona nova nafaka

crnamamba
Kontakt:

Post Postao/la crnamamba » 23 avg 2012, 19:22

vatreni je napisao/la:
vatreni je napisao/la:
D€LUX je napisao/la:Pa ljudi moji nije do Kuntica, ako cemo iskreno Kuntic je jedan od boljih trenera u BIH i to odgovorno tvrdim. Jedini problem je sto u klubu nema para pa nisu dzaba dosli igraca tipa Vehabovic , mislite da on kao dugogodisnji trener nema velika poznanstva sa igracima jaceg kalibra iz Srbije , Hrvatske ili Madjarske al jednostavno nema para... Cuo sam i da je dosta sponzora smanjilo svoje donacije prema Zvijedzi , zbog trenutacne ekonomske krize koja vlada u BIH. Vjerujte mi ovo je jedina istina , pa vi da znate kakve plate imaju ova "Pojacanja" dobro je uopste da su i oni dosli... :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
nije stvar sto je manje para već je stos sto su pare trebale ići u izgradnju stadiona a sa postojećom ekipom se nadali proslogodisnjim rezultatima
kao drugo iole bolji igrač kada dobije ponudu zvijezde trazi nenormalne uslove,a za sarajevo bi recimo igrao upola manje para
bi pasa moj zato sto je sarajevo evropski klub i lakse se proda iz sarajeva za vece pare nego iz neke zvjezde koja je u sredini tabele

krall84
Kontakt:

Post Postao/la krall84 » 23 avg 2012, 19:50

vatreni je napisao/la:

Vehabovic je pravi profesionalac, u nedjelju momak igrao na seoskom malonogometnom turniru

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 avg 2012, 19:51

jel osuto makar po golu koju :mrgreen: sta ga izdajes

Nova sezona nova nafaka

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 23 avg 2012, 20:13

astra1922 je napisao/la:u ove tri utakmice cijela je ekipa podbacila i odbrana i veza i napad tako da traziti pojedinacno krivce nema ssmisla.nadati se da cemo se malo trznuti u sledecim kolima i zaigrati bolje,iako ono to sam jucer vidio dabogda...

emir h...............................mujo..............................pilavdzic

.......................................Mirković :D ..................................

mozda bi sa ovim sastavom mogli do boda u Lukavici
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 avg 2012, 20:18

desi emire sta ima :D

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 23 avg 2012, 20:45

astra1922 je napisao/la:desi emire sta ima :D
JEL OVO MENI UPUĆENO :?: :?: :?: :!: :!: ;) ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 avg 2012, 21:05

pa jedini si ti emir ,tebi jasta.. :D

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 23 avg 2012, 21:10

astra1922 je napisao/la:pa jedini si ti emir ,tebi jasta.. :D
ČUČIM U ŽITU :lol: :lol: :lol: brinem me ova situacija oko kluba

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 avg 2012, 21:21

ja al nas uvalise osijedio sam za ova tri kola a jos za tri bi se i ocelavit moglo :lol: :lol:

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.