upravogavran je napisao/la:anonimni je napisao/la:i Newcastle, sjećam se da su se navijači borili protiv preimenovanja stadiona, pisali St.James park po njemu, al' ostade ovo sponzorsko imeChWilla je napisao/la:svi će govoriti da idu na grbavicu.
kad mogu arsenal i borussia dortmud igrati na stadionu sponzorskog imena, progutali bismo vala i mi.na kraju krajeva, što već svi rekoše
ako fakat bude taj stadion, ja opet znam da ću ići na Grbavicu, nije ime toliko bitno
bolje ici na stadion koji je promijenio ime,
nego imati stadion od kojeg je ostalo samo ime a ne mozes igrati na njemu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- plava grbavica
- Kontakt:
[quote="Ikos"]Ovaj projekat je Koldzo najavio puno prije izbora.Kod nas sta god neko pokrene sve je predizborna. Ako se pokrene prica za godinu bece predizborna za predsjednicke izbore, ako krene za 2 godine bice opet kampanja za nove opstinske i tako u krug. Uvijek moze biti predizborna. Koldzo je davno o ovome govorio i rekao koliko vremena treba da se srede papiri i da se nadje projekto rjesenje. Koldzo je Zeljovac bio i prije nego je odsao na mjesto nacelnika...[/quo Ste]
Nasmija se grohotom, Vjeruj mi a i raspitaj se, bušio je lopte koje uđu u njegovu avliju. On je željovac isto ko i Sušić. Prvi je čestito pitarima kad su pobjedili Levski, da su prošli dalje sad bi hodo sa bordo šalom. On je najveći krivac što je grbavica u ovkvom stanju jer baš on kao prvi čovjek opštine trebao davno puno toga da uradi za pomoć klubu čije je glasove navijaća dobio.
Nasmija se grohotom, Vjeruj mi a i raspitaj se, bušio je lopte koje uđu u njegovu avliju. On je željovac isto ko i Sušić. Prvi je čestito pitarima kad su pobjedili Levski, da su prošli dalje sad bi hodo sa bordo šalom. On je najveći krivac što je grbavica u ovkvom stanju jer baš on kao prvi čovjek opštine trebao davno puno toga da uradi za pomoć klubu čije je glasove navijaća dobio.
-
- Kontakt:
e kad se vec doticemo tih stranaka i toga,nek nam je vala behmen pomogao nesto,a stalno fol navijac Želje,daj odvadite tu pricu o tome da glasa se za Dželu,prije bi glasao za dodika nego za njega i onu ogavnu stranku,cuj Dželo lik ne radi ovako u klubu a ne da radi kad bude fol nacelnik,pa kad ce vec doticemo toga vise je uradio Koldzo nego Dželo kao neko i nesto u klubu,ako cemo vec pricati o toj politici ima argumenata dosta
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Ajde sto lose misli nego je i vidovit, kaze atmosfera nece biti ko u Zenici. Pa ako se napravi moderni stadion sa vecim kapacitetom od BP, kad se ispuni ima da gori. Sad kada Zeljo igra na ovakvoj Grbavici atmosfera je extra, a sta ce tek biti na novom kad igra reprezentacija, kada dođu ostali građani BiH + dijaspora.England je napisao/la:To je tvoj nivo, ti misliš da bi se tebe pitalo ili ulicu, radiš onako kako je moguće, svijet se mijenja, imena ulica, gradova, stadiona, trgova...sjećanje je kratko, misao je vječnost...ultrascicu koji to nisi, pojma nemaš, ni za koga navijaš znašne...a tebi u zenici atmosfera, kraj 80tih , manje zubi od glava...bravo dečko, skidaj se...Ne znam ja prvi nikad nebi htio drugo ime osim Tusnja..
**** uslove kad atmosfera nece bit ko u Zenici..
Ne znam po cemu bi to bila bolja atmosfera u Zenici negoli u Sarajevu?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
On nije nacelnik opstine zadnjih 20 godina nego mandat i po. On raspolaze opstinskim budzetom koji nije dovoljno velik da se ulaze u bilo sta. Bilo koji nacelnik koji pomisli da ulaze pare u stadion ce da naidje na velike proteste zabrinutih gradjana koji dolaze sa pricom bolje nahrani penzionere i zaposli ljude a ne da gradis stadion. Nije uopste to jednostavno kako neki misle, isprazni budzet da napravis stadion koji je vlasnistvo kluba i da odmah zavrsis karijeru politicku. Koldzu ja znam odlicno, njegova zena je moja komsinica i znam kakav je covjek. Nastranu sve on je prvi koji je uopste pokrenuo ikakvu inicijatiu i to puno prije ovih izbora i ukljucio u tu inicijetivu sve ove ljude. Tako da mi je to vrlo pohvalno. Sve da je i mrtvi pitar on je prvi digao pricu oko stadiona. Sto to neko ranjije nije uradio, a i reflektore je napravio vjerovatno Husref Musemic...plava grbavica je napisao/la:Ikos je napisao/la:Ovaj projekat je Koldzo najavio puno prije izbora.Kod nas sta god neko pokrene sve je predizborna. Ako se pokrene prica za godinu bece predizborna za predsjednicke izbore, ako krene za 2 godine bice opet kampanja za nove opstinske i tako u krug. Uvijek moze biti predizborna. Koldzo je davno o ovome govorio i rekao koliko vremena treba da se srede papiri i da se nadje projekto rjesenje. Koldzo je Zeljovac bio i prije nego je odsao na mjesto nacelnika...[/quo Ste]
što se tiče imena naravno da bi Arena Telekom bilo ono samo zvanično, u izvještajima, najavama... a među rajom bi ostala grbavica, imate primjer koševa i zetre, ni jedno ni drugo se ne zovu tako, ali znamo svi dobro kako ih zovemo, dakle to je najmanji problem
heheh sta sve izazva jedan clanak od toga da je politicka suplja i prepucavanja u vezi stim do tamo nekih komentara cuj mjenjati ime grbavica , pa meni je i fensi naziv dolina cupova
, ok objavili nesto se prica svi bi voljeli al kao sto smo navikli dok ne vidimo bagere bjaziii
, volio bi da klub otvori racun naravno da bude sve transparentno u vezi sanacije grbavice pa da ko moze da uplacuje pa da i navijaci dadnu doprinos a ne da samo seru sto bi se reklo 

Zeljo,stadion i sve oko toga mora biti brend opštine.Opština moze samo profitirati iz ove priče.Ne bi trebali vezati naš klub za ovu ili onu političku opciju.To mora biti zadatak rukovodstva opštine bez obzira ko vlada istom.Realno mi je teško povjerovati da ce trenutno vladajuća opštinska vlada napraviti nekakav pomak .Kad vidim onu salu pored stadiona jasno mi je da nije bilo i nema globalnog promišljanja o nekakvom fudbalskom sportskom centru iz kojeg bi zaradu crpili i klub i opština.Dakle nemojte o imenima nego ih treba natjerati usloviti,ucijeniti sa jasnim programom i projekcijom centra.E tu Ivica Osim moze odigrati loptu i poruciti i jednima i drugima,pa i trecima šta se ocekuje od onih koji budu izabrani.Zujo je u izjavi rekao da ce se do kraja godine znati i šta je sa trening centrom,ni to ne treba zaboraviti.
ma nek se zove sda-sdp arena boli me,samo da ne igramo vise na groblju(kosevu) 

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
dobarzeljo1 je napisao/la:ma nek se zove sda-sdp arena boli me,samo da ne igramo vise na groblju(kosevu)

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ova prica je najvise pogodila tuzlake eno ne mogu sebi doci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- rastafarian
- Kontakt:
Iskreno, mislim da bi jedino ovo pilo vode. Imamo toliko ličnosti na visokim pozicijama, poznate i slično pa da se proba. Vjerujem da bi zagrizli za ovu priču i da bi od toga nešto bilo. Nema ovo baš neke veze sa našim PR-om al' neko ko je dobar sa njim mogao bi da kaže stavove i mišljenja navijača a on da bude kao nekakav posrednik za ljude u klubu.bagrcavi je napisao/la:Ne kontam jel našim ljudima u klubu toliko mrsko da skupe svu dokumentaciju o tome šta je ovaj stadion prošao, da je bio na prvoj liniji i ne pošalju na razne adrese.UEFI, FIFI, onim Arapima, negdje bi sigurno imalo rezultata.
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
Ovaj nas predsjednik nista ne radi ovo ono.. Titula titula kup kup-----nova Grbavica 

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
SiggySinatra je napisao/la: Ne znam ja prvi nikad nebi htio drugo ime osim Tusnja..
**** uslove kad atmosfera nece bit ko u Zenici..

- MinjonKocka
- Kontakt:
Posto se na dosta tema spominje nas stadion, najbolje je da se otvori posebna tema gdje ce navijaci ostalih klubova istresati svoj bijes, iskazivati nezadovoljstvo, prijetiti drzavnim udarom i bacanjem bhtelecom kartice
Sto se tice Gabele, mislim da nam uopste nece biti lagano dole kako ostali misle, u 17h ce biti nekih 35 stepeni, oni su navikli a mi cemo se morati boriti ko lavovi da bi pobjedili.

Sto se tice Gabele, mislim da nam uopste nece biti lagano dole kako ostali misle, u 17h ce biti nekih 35 stepeni, oni su navikli a mi cemo se morati boriti ko lavovi da bi pobjedili.
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
cuo sam da nam dolazi darko spalevic bivsi igrac slavije i olimpika dali je to tacno posto sam ga vidio u drustvu osima u PALMI
ma kakv kajkut od njega nista to je sve suplja prica

- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Neki su optimistični, neki ne, u proteklih godinu i pol smo se naslušali svakakvih priča, dosad je pola Grbavice trebalo biti izgrađeno, ja dok ne vidim bagere ne vjerujem u ništa.
Naši igrači će biti sutra u Međugorju, vjerovatno će imati trening u vrijeme odigravanja utakmice, pa će se koliko-toliko adaptirati na paklene uvjete koji nas tamo očekuju. Bolji smo od Goška, to ćemo i pokazati.
Naši igrači će biti sutra u Međugorju, vjerovatno će imati trening u vrijeme odigravanja utakmice, pa će se koliko-toliko adaptirati na paklene uvjete koji nas tamo očekuju. Bolji smo od Goška, to ćemo i pokazati.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 27 gostiju.