Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
U koliko je tekma, i hocu opet morat gledat na streamu? Gledanje El Clasica na streamu jednako je pisanju sa dignutim qurcem.
22:30Donnie Darko je napisao/la:U koliko je tekma, i hocu opet morat gledat na streamu? Gledanje El Clasica na streamu jednako je pisanju sa dignutim qurcem.
SK prime samo prenosi..
ako imas obicni SK e onda ces kao ja ako linkovi budu ****(a hoce) izolirati se do 1:00 kada ima snimka..
ako nemas ni SK,e onda buffering.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma biće (valjda) nekih sopcast linkova koji neće toliko štekati. Sjećam se prošlog El Clasica, gledao sam na nekom streamu sa albanskim jezikom i išlo je kao po loju.
Jbt, prošle godine je na SPORT 1 bio prijenos, ove godine nema ni tamo.
Ništa, il' prespavat do 01:00 ili ganjati kojekakve streamove. Ko iskopa najbolje, neka ih zalijepi na ovoj temi.
Also, što se tiče banova, može li ponuda za večeras? Ja nudim 2.5.
Ko se kladi na under, a ko na over? 

Jbt, prošle godine je na SPORT 1 bio prijenos, ove godine nema ni tamo.

Ništa, il' prespavat do 01:00 ili ganjati kojekakve streamove. Ko iskopa najbolje, neka ih zalijepi na ovoj temi.
Also, što se tiče banova, može li ponuda za večeras? Ja nudim 2.5.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Over, ako bude na prelazu zrtvovat cu sebe 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ne kontam, al' ako zelis u ban na mjesec dana, taj sam. Naravno, kladimo se u osvajaca, ne vecerasnjeg pobjednika.Monolog je napisao/la: Also, što se tiče banova, može li ponuda za večeras? Ja nudim 2.5.Ko se kladi na under, a ko na over?

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ovo je za banovanje (mogućih) izgrednika. U stvari, trebao sam pomjeriti granicu na 3.5, jer je jedan već uhvaćen.
Ponuda važi za sve navijače/simpatizere Reala i Barcelone. Možete čak i navesti one koji će bit' banovani (po vašem mišljenju). To će vam donijeti bonus poene.
Also, nema s tobom klađenja @Portillo. Nisi ispoštovao prošlu opkladu, tako da si automatski prekrižen kao ozbiljan kladioničar i forumaš.

Also, nema s tobom klađenja @Portillo. Nisi ispoštovao prošlu opkladu, tako da si automatski prekrižen kao ozbiljan kladioničar i forumaš.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mogla bi da nisi modeJAJAtor.Monolog je napisao/la:Also, što se tiče banova, može li ponuda za večeras? Ja nudim 2.5.Ko se kladi na under, a ko na over?

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Pa cekaj. Ako se kladimo u ban, ja tu ne mogu nista. To bi morao ispostovati jer ne mogu sam sebe banovati.Monolog je napisao/la: Also, nema s tobom klađenja @Portillo. Nisi ispoštovao prošlu opkladu, tako da si automatski prekrižen kao ozbiljan kladioničar i forumaš.
Samo se picke klade u avatar i potpis. Idemo u ban.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Moj tip na te banove večeras je 5+, kvota 1.50 - zicer

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A koja je opklada u pitanju? Ja tebe sad ne razumijem.
Inače, ja na tiketu imam oba daju gol. Znači, mogu ti to predložiti. Ili ti možda meni "nudiš" Barcelonu?
Šta bi bilo da smo se kladili u stoju?
Haman bih morao doći u Sarajevo i pokucati ti na vrata.
Kad već pizda nije smjela odraditi ono što bi poraženi morao.
Ovo 3.5 je u ponudi za vas. Ko hoće nek' igra, ko neće ne mora. Tu ništa nije do mene.
Nit' sam dobar, nit' loš. Kontam da vam malo razbistrim umove pred utakmicu, a vi naoštreni kao da idete u rat. 

Šta bi bilo da smo se kladili u stoju?

Ovo 3.5 je u ponudi za vas. Ko hoće nek' igra, ko neće ne mora. Tu ništa nije do mene.

- Donnie Darko
- Kontakt:
samo ce los_blancos2 veceras dobiti ban sa tri razlicita profilamandraX je napisao/la:Moj tip na te banove večeras je 5+, kvota 1.50 - zicer![]()

Bit će Resurrectiona nakon Clasicca 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- Nail for Real
- Kontakt:
Ostavite se harama
!

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
igra li se uzvrat ?
ne, igra se uznoguLesnar je napisao/la:igra li se uzvrat ?
Roger Federer the greatest of all time!
Nadam se laganoj pobjedi Katalonaca... I malo plačipič.kisanja CR7
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
DANTES je napisao/la:Nadam se laganoj pobjedi Katalonaca... I malo plačipič.kisanja CR7

Mogu ti naći deset gdje rida i koprca se poput petogodišnjakaD10S je napisao/la:DANTES je napisao/la:Nadam se laganoj pobjedi Katalonaca... I malo plačipič.kisanja CR7
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.