ti gledas na snimku a ja gledo uzivo za razliku od tebe ... mozete laprdati i pricati vi koliko hocete al vas Bratstvo dobilo egal a to sto se vi vadite na toboze nekakve sudijske greske i ne zelite da priznate da ste igrali ko p.i.c.k.i.ce i za to sve krivite nekoga drugoga to je vas problem.SaltCityAttack je napisao/la:ma kakva crna gorcina vec se vidi na snimku da sam igrac pade kao da je neko na njega skocio s ledja, a ustvari proletio igrac Slobode pored dvojice igraca nigdje veze....a ti care ko djete kakvo udaras po ines i papci ne kontam te sta hoces da kazes?...uozbilji se malo pogledaj da ovdje nikakav faul nije bio, osim sto u ekipi imate padavicara .
Pa dobro eto mi smo Slobodica a vi ste?...dodjes tu provociras neces da se slozis sa cinjenicom da je sudijaska kradja pokvarila utkamicu i to je tvoja stvar....dovoljno je da na klupi vam sjedi gradonacelnik, a ustvari nema dozvolu za to..,,Znaci kad samo vidim ovaj faul gdje smo dali i gol jer je lopta presla liniju, onda mogu mislit sta se sve desavalo....na kraju krajeva ovdje su ljudi mjesec dana pisali kakvi ste domacini i da se tu bodovi ne uzimaju i moslo se naslutiti da ce se sve to desiti..pa ti osporavaj koliko hoces, ali vazda je to sudjenje kvarilo ugodjaj na utakmici i ljudi su pokazivali svoja druga lica...ti mozes laprdat nazivat nas kako hoces, ali mnogo smo mi veliki za sve vas pa u kakvoj god mi krizi bili.
I DE MALO OHLADI SA GLUPOSTIMA LOPTA PRESLA LINIJU IOSTALIM ICIGINIM PRDARIJAMA
Po stoti put ponavljam do 70.min. niste uputili udarac po golu ne zbog sudije, ne zbog toboze grube igre , ne zbog terena vec zbog nemoci ekipe ,zbog postavke vaseg murinja izgledali ste jadno i cemerno.
Svi su ocekivali vise od vas ali...... nacelnik sjedi godinama na klupi i nikome nije smetalo nego vama(hrdavom q.r.cu i dlaka smeta) a nemoc i neznanje najbolje je "cigo" pokazo u prekidu utakmice kao i svu kulturu (valjda je to u gradu O.K

Docekamo vas ko komsije, prijatelje a vi osuli selo, seljaci , papci ........ pa u PL-U se o papcima pricalo samo u Tuzli nigdje vise (sa motorkom na utakmicu ) pa me onda i ne cudi sto vas mozda i savez svrsto u nizi rang jer iskreno i bili ste sazrili za nizeg ranga odavno.
Nemoj mislit da mi je drago sto je sloboda ovdje gdje je prosle godine se osluskivo rezultat slobode i protiv borca (ljudi su bili razocarani na stadionu Bratsva kad je javljen rez. iz Tuzle)i protiv veleza , i protiv gosk-a(svi smo mislili da su uspjeli da se vrate ) a i utakmica sa slavijom se uveliko gledala i ja sam bio razocaran poslije utakmice,ali ovi lezihljebovici sto su bili u subotu na lukama su vise nego sramota i Tuzlr i slobode i cijelog kantona
a kada je rijec o navijacima bilo je raje iz Tuzle do nas na tribini (ako hoces na P.P cu da ti kazem i ko) koji su rekli da im ne pada na pemet da vise prate ovu sramotu od slobode kulturno cestitali i otisli kuci a ova bruka.......... jucer kada je izaso snimak kako onaj "moj sin" iz slobode lomi mujku svi su to euforicno docekali tako i trebA

P.S onaj za ines o krkanluku i udaranju u Tuzli vjerovatno bunca nije to ba uTuzli bilo