ma da ne igraju protiv janeza bilo bi mi prilično svejedno da li će u ligu prvaka ili uefa..jer u ligi prvaka ipak slijedi razvaljivanje i još odlazi milan badelj ....ali bila bi prilična sramota da hrvatski prvak ispadne od skijaša

Proć'e kak'će proć, al' njih nikad nije izbacio ni Crnogorac, a ni Slovenac-nažalost, taj nivo se ovdje samo sanjati može.Sarajlijc@ je napisao/la:U ligi prvaka ce te proci gore nego prosle godine.
Jbg, ali s ovim trenerom ne bi me nista cudilo.England je napisao/la:Proć'e kak'će proć, al' njih nikad nije izbacio ni Crnogorac, a ni Slovenac-nažalost, taj nivo se ovdje samo sanjati može.Sarajlijc@ je napisao/la:U ligi prvaka ce te proci gore nego prosle godine.
tako je...on kao ne bi volio da željo ili sarajevo dođu do lige prvaka da malo vide kako je tozizu1991 je napisao/la:Joj što ne mogu ovih za*ebavanja tipa o takmičenju i brukanju jednog tima na jednom takmičenju, od strane tima koji će to još sanjati jedno 10 godina kao i svaki tim iz BiH, ako ćemo realno govoriti
 iako zna da bi i njih razvalili
  iako zna da bi i njih razvalili

Ne, ne, nisi me razumio nikako i kakav je kontekst bio uspoređujući sa gostujućim navijačima.badblueboylivno je napisao/la:Ja i dalje ne mogu shvatiti da je ovakva perceprija ultras subkulture kod nas - odnosno samo u Zagrebu. Zašto je ta navijačka skupina šaka jada, zašto su ništarije, zašto su huligani, a Torcida je, primjerice, bogisus, vrh vrhova, kojima se jako jako puno sr'anja jednostavno izignorira?dubrava je napisao/la:A ono šake jada što se skupilo na sjeveru standardne "ddomoljubne" gadosti..
Je li ti poznat podatak da je za sjever pušteno samo 1500 karata? Klasično ubijanje BBB-a kao skupine, obračun s opozicijom - jedinima kojima je zaista stalo do Dinama - ima ih još, ali ne žele s Boysima - a istih je sve manje.dubrava je napisao/la:Ne, ne, nisi me razumio nikako i kakav je kontekst bio uspoređujući sa gostujućim navijačima.badblueboylivno je napisao/la:Ja i dalje ne mogu shvatiti da je ovakva perceprija ultras subkulture kod nas - odnosno samo u Zagrebu. Zašto je ta navijačka skupina šaka jada, zašto su ništarije, zašto su huligani, a Torcida je, primjerice, bogisus, vrh vrhova, kojima se jako jako puno sr'anja jednostavno izignorira?dubrava je napisao/la:A ono šake jada što se skupilo na sjeveru standardne "ddomoljubne" gadosti..
Prvo, na sjeveru je bilo nekih 1500 ljudi. Za tu brojku, oni što su se skupili na toj tribini i jesu šaka jada, s obzirom da je ta brojka stvarno mizerna, pritom ne ulazim je li to zbog Mamića, vremena ili čega već.
 .
 .Care ti navijaj za Troglav manje ces se sekiratibadblueboylivno je napisao/la:Pa i to ubije navijača - tortura pri kupnji karata, tortura na ulazu, tortura na tribini. I sve je super, sve je za pet, ima se sedam naslova i igra se Europa i napravio je novi stadion, što ti Boysi hoće.
 Sta hocete vi????Mamic da ode,ok otici ce a milsite li da c edoci netko bolji?Varate se eeeeeeeeeeeee
 Sta hocete vi????Mamic da ode,ok otici ce a milsite li da c edoci netko bolji?Varate se eeeeeeeeeeeeeTrenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.