Olimpik Sarajevo

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 22 avg 2012, 13:17

@BeSha 1992 Zato ti znaš da je lopov.Ne znam samo kako vam ne dosadi istu priču ponavljati.Nastavi se ti smijati. ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

pabizo
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la pabizo » 22 avg 2012, 16:38

BeSha1992 je napisao/la:kako vam se bgt zove ta navijacka skupina ??? i ovaj lik sto kaze Gracic posten, odavno se nisam nasmijao ovako svakakvih nebuloza na ovom forumu :lol: :lol: :lol: ...
Ja sam LIK -PABIZO a sta je i koga GOSPODIN GRACIĆ NIJAZ izvarao ,,,,,hajde napiši ali nemoj izmišljati i naravno nastavi sa smehom i samo se osmehuj,osmehuj,osmehuj ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 avg 2012, 17:21

Nadam se da ce te navijati u Subotu :mrgreen: :mrgreen:

Nadam se da ce Nijazu prisjest pare koje zaradi od karata 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 22 avg 2012, 17:36

pabizo je napisao/la:
BeSha1992 je napisao/la:kako vam se bgt zove ta navijacka skupina ??? i ovaj lik sto kaze Gracic posten, odavno se nisam nasmijao ovako svakakvih nebuloza na ovom forumu :lol: :lol: :lol: ...
Ja sam LIK -PABIZO a sta je i koga GOSPODIN GRACIĆ NIJAZ izvarao ,,,,,hajde napiši ali nemoj izmišljati i naravno nastavi sa smehom i samo se osmehuj,osmehuj,osmehuj ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
daj bolan pa pokusavao je do zadnjeg dana u Evropu da izadje preko zelenog stola, a da ne podsjecam da je on platio Nedicu i pojedinima da tuze Sarajevo da ne dobije licencu... Koliko znam takodjer on je Sarajevu napravio vecinu dugaaa koji trenutno ima, ako sam u krivu ispravi me... i ovo za karte je previse cijelu sezonu vam karta bude 3 KM protiv Sarajeva je 5, a u subotu aBD 10... Al' neka halalimo mi svaku marku... Naravno aBD jos cu se vise poslije tekme smijati :lol: :lol: :lol:
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

payton

Post Postao/la payton » 22 avg 2012, 18:15

NG je u svom mandatu napravio dug u iznosu od 455 890KM...a ovo je izvejstaj revizorske kuce.
YES.WE.DID.

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 22 avg 2012, 18:37

A ko je platio komisiji za licenciranje da izda nezakonito licencu FK Sarajevo za evropska takmičenja?A ta Revizorska kuća je više za smijanje nego za ozbiljnu raspravu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

payton

Post Postao/la payton » 22 avg 2012, 18:49

Mancini je napisao/la:A ko je platio komisiji za licenciranje da izda nezakonito licencu FK Sarajevo za evropska takmičenja?A ta Revizorska kuća je više za smijanje nego za ozbiljnu raspravu.

Jel ti znas sta pricas ??
Svaka licenca koja se potpise od strane te komisije ide u UEFA . Oni imaju pravo doci i provjeriti sve ono sto je potpisala ta komisija. Za potpisivanje LAZNIH stvari..slijedi kazna SAVEZU. Ili novcana kazna ili suspenzija saveza u trajanju od 2 god. Pa jel ti mislis da bi se neko zajebavo u savezu i stavljo svoj potpis na lazni izvjestaj a nad glavom mu visi uefa mac. Na sve ovo dodaj da je uefi pun racku nas i naseg saveza. jedva bi docekali da otkriju nesto i da zabiju zadnji exer u tabut naseg fudbala. Samo ne kontam imas li ijedan dokaz za gluposti koje si rekao ??
Haj da i ovo cujem ...Boze sacuvaj :lol: :lol:
YES.WE.DID.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 avg 2012, 19:30

payton je napisao/la:
Mancini je napisao/la:A ko je platio komisiji za licenciranje da izda nezakonito licencu FK Sarajevo za evropska takmičenja?A ta Revizorska kuća je više za smijanje nego za ozbiljnu raspravu.

Svaka licenca koja se potpise od strane te komisije ide u UEFA . Oni imaju pravo doci i provjeriti sve ono sto je potpisala ta komisija. Za potpisivanje LAZNIH stvari..slijedi kazna SAVEZU. Ili novcana kazna ili suspenzija saveza u trajanju od 2 god. Pa jel ti mislis da bi se neko zajebavo u savezu i stavljo svoj potpis na lazni izvjestaj a nad glavom mu visi uefa mac. Na sve ovo dodaj da je uefi pun racku nas i naseg saveza. jedva bi docekali da otkriju nesto i da zabiju zadnji exer u tabut naseg fudbala. Samo ne kontam imas li ijedan dokaz za gluposti koje si rekao ??
Kao prvo ti ovdje jedino što pišeš to su gluposti i to velike,tj. budalaštine,kao drugo znaš li da je tužba predana na sud i da je angažovana advokatska agencija?Kao treće UEFA još nema veze sa tim,kao četvrto poštedi nas pisanja na ovoj temi! :o

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 22 avg 2012, 20:13

Imao bih puno toga reći na temu licenci, ali ne da mi se. Samo ću reći da je ta stvar daleko od završene, a oprosti payton ne želim te uvrijediti, ali stvarno nisi upučen.

Nego mislim čemu uvijek neke rasprave i svađa uoči utakmice Olimpic - Sarajevo. Koliko vidim sada su izjave iz oba kluba korektne. Čemu onda stalni pokušaji svađa i prepirki na ovoj temi.

payton

Post Postao/la payton » 22 avg 2012, 22:46

ivan.balic je napisao/la:Imao bih puno toga reći na temu licenci, ali ne da mi se. Samo ću reći da je ta stvar daleko od završene, a oprosti payton ne želim te uvrijediti, ali stvarno nisi upučen.

Nego mislim čemu uvijek neke rasprave i svađa uoči utakmice Olimpic - Sarajevo. Koliko vidim sada su izjave iz oba kluba korektne. Čemu onda stalni pokušaji svađa i prepirki na ovoj temi.
Tek kad uefa kaze da licenca nije bila ok i da kaznjava i moj klub a naravno i savez koji je tako nesto dopustio i prevario uefu...mozemo pricati da je stvar daleko od gotove. Gluposti , tipa tuzba nasem sudu itd...price su za laku noc. Ja ti rekoh sta je bilo pa je FCS igrao evropu a krovna kuca fudbala na nas nastup rekla da je ok.Ocigledno NE ZNAS da uefu ne obavezuju odluke sudova zemalja clanica uefe...primjer Sion. Tako, da mozete okaciti pricu o tuzbi sudu...znas vec gdje !! Naravno , vi u sve i svasta sumnjate kad niste mogli "igrajuci lopte" doci do evrope. Malo je glupo pomisliti sta bi vam oni amateri sa malte uradili a kamoli levski pa i ona jadna zeta. Ipak je bolje sto smo mi igrali..nesto smo bar pokazali. Budi pozdravljen jer si korektan u diskusiji
YES.WE.DID.

payton

Post Postao/la payton » 22 avg 2012, 22:49

Mancini je napisao/la:
payton je napisao/la:

Kao prvo ti ovdje jedino što pišeš to su gluposti i to velike,tj. budalaštine,kao drugo znaš li da je tužba predana na sud i da je angažovana advokatska agencija?Kao treće UEFA još nema veze sa tim,kao četvrto poštedi nas pisanja na ovoj temi! :o
jes to ti lopove NG
a kada ovaj portal bude tvoj onda pricaj ko moze a ko ne moze pisati na njemu
haj ti na sud :lol: :lol: tamo ces zajedno sa svojim mafijasom rijesiti problem u vasu(svoju) korist..al u curku
YES.WE.DID.

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 22 avg 2012, 23:02

Tebi su priče za laku noć a za nas nisu.Ako bude sud donio odluku u korist Olimpica odštetu će platiti savez a ne Sarajevo.A ono za okačiti nemoj da si bezobrazan,jasno?

payton

Post Postao/la payton » 22 avg 2012, 23:14

Mancini je napisao/la:Tebi su priče za laku noć a za nas nisu.Ako bude sud bude donio odluku u korist Olimpica odštetu će platiti savez a ne Sarajevo.A ono za okačiti nemoj da si bezobrazan,jasno?
cuj to...vidim da vjerujes u bajke
a savez ce vam platiti negdje do 3012 jer ce se isti pozvati na uefu koja je dozvolila sarajevu da igra...znaci sve je OK
osim u vasim glavama
dobro da zavrsimo..ti imas svoju "istinu" ja svoju
javi mi kad bude presuda :lol: :lol:
YES.WE.DID.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 22 avg 2012, 23:20

payton je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Tebi su priče za laku noć a za nas nisu.Ako bude sud bude donio odluku u korist Olimpica odštetu će platiti savez a ne Sarajevo.A ono za okačiti nemoj da si bezobrazan,jasno?
cuj to...vidim da vjerujes u bajke
a savez ce vam platiti negdje do 3012 jer ce se isti pozvati na uefu koja je dozvolila sarajevu da igra...znaci sve je OK
osim u vasim glavama
dobro da zavrsimo..ti imas svoju "istinu" ja svoju
javi mi kad bude presuda :lol: :lol:
Živ bio vidim da slabo kontaš,licencu nije izdala UEFA nego Komisija za licenciranje u NSBiH,jeli ti sad jasno? :( O ovome će ti najbolje objasniti Aco moderator.

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 22 avg 2012, 23:34

Dječače dragi daj malo popusti. Ti i tvoja licenca. Niko ti ne tuži Sarajevo za bilo šta. Olimpic će svoje tražiti gdje misli da treba. Žao mi je što stvarno nemam živaca da tebi takvom objašnjavam neke stvari, jer u svakom postu napišeš toliko stvari koje pokazuju da ustvari malo toga znaš, da me baš začuđuješ.

PS: POZDRAV NAVIJAČKOJ GRUPI "VUKOVI"

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 23 avg 2012, 09:39

mene samo interesuje koliko prima ona velika tribina gledalaca ? hvala na odg.
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 23 avg 2012, 10:57

mikimaus je napisao/la:mene samo interesuje koliko prima ona velika tribina gledalaca ? hvala na odg.
Ukupan kapacitet je 3000 stolica. Nekih 250 je na onoj drugoj strani. Ostalo je zapad. Znači 2750.

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 23 avg 2012, 15:37

Danas je u Sarajevu održan 54. sastanak Komiteta za normalizaciju, na kojem su nakon usvajanja dnevnog reda te Zapisnika i informacije o realizaciji zaključaka sa prethodnog sastanka komiteta, usvojeni:

Komitet izražava nazadovoljstvo pojedinim odlukama Komiteta za takmičenje, od kojeg se zahtijeva veći stepen odgovornosti i doslijedne primjene važećih propisa;

PITAM SE, GDJE TO NISU POŠTOVALI PROPISE???

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 23 avg 2012, 16:19

ekran je napisao/la:Danas je u Sarajevu održan 54. sastanak Komiteta za normalizaciju, na kojem su nakon usvajanja dnevnog reda te Zapisnika i informacije o realizaciji zaključaka sa prethodnog sastanka komiteta, usvojeni:

Komitet izražava nazadovoljstvo pojedinim odlukama Komiteta za takmičenje, od kojeg se zahtijeva veći stepen odgovornosti i doslijedne primjene važećih propisa;

PITAM SE, GDJE TO NISU POŠTOVALI PROPISE???
Stvarno gdje li? :?

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 23 avg 2012, 19:59

Dolazim u miru da rijesimo neke stvari , komitet za takmicenje je zaduzen samo za premijer ligu bih , a postoji komisija za licenciranje pri NFSBIH i ona se ne spominje . Tako da se nemojte nadati sve je regularno sto se Sarajeva tice , a evropu trazite preko zelenog terena , izvolite pobijedite nas u subotu , i dokazite kvalitet ako mozete . A dok ne izborite evropu na zelenom terenu gledajte bordo tim u njoj kako predstavlja nas grad .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.