Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la hilmo » 02 okt 2009, 16:36

Ljudi, pustite se rasprave, kapa dole za sve uspješne fudbalere/nogometaše ali Džeko je najbolji!!!!!!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 02 okt 2009, 17:06

delija je napisao/la:Ma sta vam je gdje taj vas velemajstor Dzeko igra,a gdje slabasni Eduardo :D

hajd ba furaj Eduardo ce bit vjecni prosjek i rezevista,nemora znacit ako igra u veliko klubu da je igracina...
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 02 okt 2009, 17:39

delija je napisao/la:Ma sta vam je gdje taj vas velemajstor Dzeko igra,a gdje slabasni Eduardo :D
dzeko igra na terenu a daje golove onaj skakuce po doktorima i grije klupu to je ta razlika a kako je poceo mozda kupi apartman u bolnici ...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 02 okt 2009, 17:41

u prvaku bundeslige a sljedeće sezone samo dragi ALLAH zna gdje,za razliku od malog eduarda,koji ima osvojeno prvenstvo hrvatske :) :) :) :)

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 02 okt 2009, 17:45

A *eboo vas Eduardo vise
100% sportski i krajnje opušten potpis

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 02 okt 2009, 17:47

RiNo je napisao/la:A *eboo vas Eduardo vise
tako je Ciro reci im :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

TokiVoki

Post Postao/la TokiVoki » 02 okt 2009, 17:48

Vi bas "k'o" djeca kakva, ko je bolji bla, bla...
Eduardo je Eduardo, Dzeko je Dzeko i zavrsena prica...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 okt 2009, 17:51

Gelija vidim neupucen si.
Igra u sampionu Njemacke.
A Eduardo u zadnjem momentu cetvrto mjesto i malo im falilo da ne odu ni u LS.
Hajde sad ponovi stivo i gradivo,Pa digni dva prsta :mrgreen: kad budes zelio da se javis ponovo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 02 okt 2009, 18:12

harishp je napisao/la:
Gelija vidim neupucen si.
Igra u sampionu Njemacke.
A Eduardo u zadnjem momentu cetvrto mjesto i malo im falilo da ne odu ni u LS.
Hajde sad ponovi stivo i gradivo,Pa digni dva prsta :mrgreen: kad budes zelio da se javis ponovo.
Sta je ovih prosvjetitelja na ovom forumu za ne povjerovati..
Pa dobro onda gledajuci trenutnu situaciju,opet je Eduardo bolji.On na 4 mjestu u tamo nekoj Engleskoj,a Dzeko 6 u jakoj Bundesligi..Posto si ti upucen trebao bi znati ovo...
A uostalom salio sam se,bas smo pokupili sindrom susjeda o kojem mister No govorio..Fino je to uzdizati svoje ali nemojte sad srati pa poceti pljuvati svakog drugog igraca.De malo objektive...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 okt 2009, 18:19

Jedno je uzdizanje,a drugo su cinjenice.
Kod nas obrnuto.Onanisemo na neke Ibrahmsone,kake,mrake a nas mora da odvali sam neki veliki klub.
Da zabije dva puta vise od ovih navedenih i da ga pola novinskih izvjestaja u Evropi pohvali.
Da bi ja ili drugi moji primjetili tog igraca ( a u stvari ne mogu reci mi)posto delija mi nezvuci kao mi :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 02 okt 2009, 18:29

harishp je napisao/la:Jedno je uzdizanje,a drugo su cinjenice.
Kod nas obrnuto.Onanisemo na neke Ibrahmsone,kake,mrake a nas mora da odvali sam neki veliki klub.
Da zabije dva puta vise od ovih navedenih i da ga pola novinskih izvjestaja u Evropi pohvali.
Da bi ja ili drugi moji primjetili tog igraca ( a u stvari ne mogu reci mi)posto delija mi nezvuci kao mi :roll:
De malo uredi taj post,ne moram grah bacati da skontam sta je pisac htio reci.Pa sta sad trebam nakon jedne dobre polusezone reci Kaka,Ibrahimovic su kite,a samo Dzeko valja... :?:
I ta zadnja recenica ti je nako nidje veze,ne kontam.Btw. ko te pita kako sta zvuci,nije ovo muzicko

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 02 okt 2009, 18:32

delija je napisao/la:
harishp je napisao/la:Jedno je uzdizanje,a drugo su cinjenice.
De malo uredi taj post,ne moram grah bacati da skontam sta je pisac htio reci.Pa sta sad trebam nakon jedne dobre polusezone reci Kaka,Ibrahimovic su kite,a samo Dzeko valja... :?:
I ta zadnja recenica ti je nako nidje veze,ne kontam.Btw. ko te pita kako sta zvuci,nije ovo muzicko
ev da ti ja pojasnim,mislio ti je reći da ti nisi naš tj.bosanac u duši. Jesi li sad skontao :?:

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 02 okt 2009, 18:42

neznalica je napisao/la:ev da ti ja pojasnim,mislio ti je reći da ti nisi naš tj.bosanac u duši. Jesi li sad skontao :?:
Aha.Pa po cemu se to da zakljuciti.To imate neku moc zavirivanja u dusu,ili zato sto mi ime ne zvuci bosanski.Nisam znao da se to kvalifikuje tako.. :shock:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 okt 2009, 18:47

Ime ti je mozda pravo Bosansko ali nick nikako. ;)
Necemo u detalje a i u off topice ali dobro se zna cime su se delije ,,ponosile,, u periodu tamo nekih 92-95
Uostalom na racun ovih nasih igraca,kojih cijela evropa vec poznaje.A cak i Kinezi znaju ko je Dzeko a ko Vedo
nije se ni saliti,ni negativne postove davati.Pogotovo ako za to nema razloga.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 02 okt 2009, 19:07

EV da se i ja nadovezem na ovo....znaci,ekipa kao ekipa,WERDER prvak njemacke lige.....arsenal,jedva cetvrti.....Dzeko standarsni i najbolji igrac svoje ekipe....Eduardo ulazi sa klupe....rijetko,rijetko kada pocine,a zna se destii i da neudje.....Dzeko na meti svih velikana,,,,Eduardo....
i jaedan i drugi su napadaci,tako da nema tu one,nisu isti tip igraca,jesu....kolik je eduardo dao golva u arsenalu....?????
znam da je dzeko dao vise u jednoj polusezoni nego ovaj u dvije.....a igraju u ligama koje jesu po kvaliteti razlicite ali brate mili nisu nebo i zemlja....tako da je sigrno prvak njemacke najmanje jednak cetvrtom... :roll:

evo to je moje vidjenje,sigurno je Dzeko mnogo kvalitetniji od Eduarda...u ovom trenutku,necu da predvidjam sutra.......
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 02 okt 2009, 19:11

johnnyHZ je napisao/la:EV da se i ja nadovezem na ovo....znaci,ekipa kao ekipa,WERDER prvak njemacke lige.....arsenal,jedva cetvrti.....Dzeko standarsni i najbolji igrac svoje ekipe....Eduardo ulazi sa klupe....rijetko,rijetko kada pocine,a zna se destii i da neudje.....Dzeko na meti svih velikana,,,,Eduardo....
i jaedan i drugi su napadaci,tako da nema tu one,nisu isti tip igraca,jesu....kolik je eduardo dao golva u arsenalu....?????
znam da je dzeko dao vise u jednoj polusezoni nego ovaj u dvije.....a igraju u ligama koje jesu po kvaliteti razlicite ali brate mili nisu nebo i zemlja....tako da je sigrno prvak njemacke najmanje jednak cetvrtom... :roll:

evo to je moje vidjenje,sigurno je Dzeko mnogo kvalitetniji od Eduarda...u ovom trenutku,necu da predvidjam sutra.......
brate, sjeti se eduardove povrede,,, nakon onog, kako imate srca da pisete nesto protiv njega i njegove forme??
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 02 okt 2009, 19:28

e moj delija, pa po tebi je onda eduardo bolji i od tottija?!
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 02 okt 2009, 19:33

harishp je napisao/la:Ime ti je mozda pravo Bosansko ali nick nikako. ;)
Necemo u detalje a i u off topice ali dobro se zna cime su se delije ,,ponosile,, u periodu tamo nekih 92-95
Uostalom na racun ovih nasih igraca,kojih cijela evropa vec poznaje.A cak i Kinezi znaju ko je Dzeko a ko Vedo

koliko ja znam delija je turska reijec, a i jedinica u turskoj vojsci, i delija znaci hrabar, pa se nebi moglo reci da nick nije nimalo bosanski
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 okt 2009, 19:41

irfan41 je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ime ti je mozda pravo Bosansko ali nick nikako. ;)

koliko ja znam delija je turska reijec, a i jedinica u turskoj vojsci, i delija znaci hrabar, pa se nebi moglo reci da nick nije nimalo bosanski
:roll: Reci to onima u Beogradu na Marakani da podjelite misljenja :mrgreen:
A Turska ima veze sa Bosnom skoro isto kao i sa Srbijom ;)
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 02 okt 2009, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 okt 2009, 19:43

johnnyHZ je napisao/la:EV da se i ja nadovezem na ovo....znaci,ekipa kao ekipa,WERDER prvak njemacke lige.....arsenal,jedva cetvrti.....Dzeko standarsni i najbolji igrac svoje ekipe....Eduardo ulazi sa klupe....rijetko,rijetko kada pocine,a zna se destii i da neudje.....Dzeko na meti svih velikana,,,,Eduardo....

Kakav crni Werder. Ekipa u kojoj igra Dzeko se zove VfL Wolfsburg. A sto se tice tog poredjenja, dovoljna je samo jedna recenica od mene:

"Hrvati znaju neka svoj propalitet dobro upakovati". Jos bih dodao da znamo ko je Ferguson u odnosu na Wengera. Kad te Ferguson pohvali i pola ekipe Man. UTD-a to znaci nesto.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAZIN, Normus90, Proximic, tutankamon1905, Zglavkar i 38 gostiju.