Pep je stao kada je njega Real osakatio. For the record.Saurman je napisao/la:Hoće li Tito nastaviti tamo gdje je Pep stao a to je sakaćenje Reala.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Vidi postave reala19Tuzla87 je napisao/la:

Arbeloa lijevo,a coentrao desno

Visca el Barça ! Mes que un club !
A citam da bi i Pinto mogao zaigrat 

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Iskreno ocekujem da ce u prvih 11 biti jedno iznenadjenjeRaul_64 je napisao/la:A citam da bi i Pinto mogao zaigrat

Pinto,Song ili Tello

Ma sumnjam da ce biti ovako sablonski od barcelone.DesimaL je napisao/la:Iskreno ocekujem da ce u prvih 11 biti jedno iznenadjenjeRaul_64 je napisao/la:A citam da bi i Pinto mogao zaigrat![]()
Pinto,Song ili Tello
i za Real bi rekao prije Higuain,a mozda cak i Caljeon.
oni sa boljim nogama trenutno.
nakon dugo vremena bez ciganluka,nekog pritiska i mogle bi biti dobre.
neka budu kao prosli superkup(osim konacnog rezultata

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Neka se ponovi i rezlutat
.Svakako je Barceloni potrebi ovaj trofej tacnije Titi je potrebni
Tello

Tello

Od najveceg sminkera ekipe do puyolove kategorije..
ser del barça es el millor que hi ha !
Na sportklubu imate El Clasico od prošle godine... superkup druga utakmica... možda sad real pobjedi 

gooooooooooooooooool iniestaaaaaaaaaaaaaaaa
Momci sretno veceras pa da uzmete prvi trofej ove sezone!
Super kup nije toliko bitan,ali bilo bi dobro radi samopouzdanja igraca i prvenstveno radi Tita!Da je neki drugi protivnik nebi to bilo to ali ovako...mislim da i jedni i drugi jako zele trofej.

Super kup nije toliko bitan,ali bilo bi dobro radi samopouzdanja igraca i prvenstveno radi Tita!Da je neki drugi protivnik nebi to bilo to ali ovako...mislim da i jedni i drugi jako zele trofej.
Xavi najtrofejniji fudbaler svih vremena
Španski list Marca, objavio je, da je fudbaler Barcelone Xavi Hernandez najtrofejniji fudbaler svih vremena.
Xavi je za Barcu debitovao prije 14 godina i za to vrijeme, osvojio je sve što se može osvojiti sa Barcelonom i španskom reprezentacijom. Omaleni veznjak je do sada osvojio 24 trofeja i to: titulu svjetskog prvaka sa reprezentacijom, te dva evropska naslova. Tri Lige prvaka s Barcelonom, šest naslova prvaka Španije, dva Europska superkupa, pet Španskih superkupova, dva Kupa kralja i dva Svjetska klupska prvenstva. Također je sa mladom reprezentacijom osvojio titulu prvaka svijeta.
Proglašen je i najboljim igračem Evropskog prvenstva 2008. godine, a ukoliko Barca osvoji Superkup protiv Reala, bio bi mu to 25. trofej u karijeri.

Španski list Marca, objavio je, da je fudbaler Barcelone Xavi Hernandez najtrofejniji fudbaler svih vremena.
Xavi je za Barcu debitovao prije 14 godina i za to vrijeme, osvojio je sve što se može osvojiti sa Barcelonom i španskom reprezentacijom. Omaleni veznjak je do sada osvojio 24 trofeja i to: titulu svjetskog prvaka sa reprezentacijom, te dva evropska naslova. Tri Lige prvaka s Barcelonom, šest naslova prvaka Španije, dva Europska superkupa, pet Španskih superkupova, dva Kupa kralja i dva Svjetska klupska prvenstva. Također je sa mladom reprezentacijom osvojio titulu prvaka svijeta.
Proglašen je i najboljim igračem Evropskog prvenstva 2008. godine, a ukoliko Barca osvoji Superkup protiv Reala, bio bi mu to 25. trofej u karijeri.

- raul-zakon
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:Xavi najtrofejniji fudbaler svih vremena

Svak čast, RESPECT !!!
Jedan od rijetkih u Baci koje poštujem, uz Iniestu i Puyola...
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Ništa novo, Xavi je najveci španski igrac svih vremena. Logicno da takav ima i najviše trofeja.
- raul-zakon
- Kontakt:
Čovjek kojem je posvećen moj nick i pola potpisa, se ne slaže s tom tvojom konstatacijom.ripper je napisao/la:Ništa novo, Xavi je najveci španski igrac svih vremena. Logicno da takav ima i najviše trofeja.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večeras, prema Marci

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Albiol - heroj ili tragičar, pitanje je sad ? 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Nesto mi govori da ce biti herojmessilla je napisao/la:Albiol - heroj ili tragičar, pitanje je sad ?

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Puyol - Pique 

- tyler durden
- Kontakt:
emir18 je napisao/la:Nesto mi govori da ce biti herojmessilla je napisao/la:Albiol - heroj ili tragičar, pitanje je sad ?![]()
nesto te laze

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.