FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elki_TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elki_TM87 » 02 okt 2009, 13:51

Ja se nadam da cemo bas njima uvaliti ta dva komada heheheh :lol: 8-)
I mrtvi zive za Želju!!!!TM87!!!!

KENZO_SA
Kontakt:

Post Postao/la KENZO_SA » 02 okt 2009, 13:54

Stvarno je vrijeme da nekome zabijemo više od jednog gola.
Odmah od prve minute svi u napad ionako nemamo šta izgubiti.

:!: :!: :!:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 02 okt 2009, 14:10

Nista nismo jaci sutra u odnosu na utakmicu sa Rudarom, cak smo slabiji za Culuma i ne vidim kako cemo ugurati vise od jednog gola. Kad se tome doda i pristup igri fudbalera Slobode (klasicni bunker) mogu reci da ce biti tesko. Daj Boze da ne budem u pravu mada bi ja bio zadovoljan da zabijemo 1 a ne primimo ni jedan!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 02 okt 2009, 15:13

ma ja nisam nimalo nezadovoljan nasom igrom jbg ovi igraci se jos uvijek upoznaju et svake sedmice novi igrac treba to poredat ekipa uopste nije losa fali samo spic jedan i to je to polako poslije zimskih priprema ili sljedece sezone to ce vec licit na nesto
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 02 okt 2009, 15:17

Protiv rudara smo odigrali ko retardi, svi krenuli u napad i nabili njihovih svih 11 u 16. Nismo mogli nista, umjesto da smo ih malo razvukli...par dodavanja sa odbranom i to je to. Al to je Xavijev posao, tako da nista od toga :mrgreen:
A pored svega, niko da suta izvan 16 kao da im je zabranjeno...
Meni dovoljno 1:0 i da ginu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 okt 2009, 15:31

Vedad Ražanica je jednomjesečna beba, rođena sa teškim oboljenjem crijeva, zbog čega se bori za svoj život, pa je za izlječenje potrebno uraditi transplantaciju u nekoj od evropskih klinika, za šta su potrebna velika novčana sredstva.

Veći dio novca je prikupljen i angažovan je američki tim stručnjaka koji će izvršiti komplikovani operativni zahtjev, ali akcija prikupljanja sredstava još uvijek traje, kako bi se uradila transplantacija crijeva za što su potrebna, zaista, velika novčana sredstva koja Vedadovi roditelji ne mogu sami obezbjediti.
Vedad je sa roditeljima prije nekoliko dana otputovao u Italiju, gdje će biti obavljena operacija i naknadno liječenje sa oporavkom.

Pozivamo Vas da dobrovoljnim prilozima pomognete našem malom sugrađaninu. Potrudit ćemo se da u saradnji sa klubom tokom narednih nekoliko utakmica, na stadionu budu postavljeni punktovi gdje će se moći donirati novčana pomoc za malog Vedada.

Otvoren je i humanitarni telefonski broj 090 291 061 putem kojeg možete donirati 2 konvertibilne marke.

Punktovi ce biti obiljezeni, a djevojke ili momci ce najvjerovatnije nositi majice sa Vedaovim imen
om ili likom.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 02 okt 2009, 15:55

Treba provjeriti taj tel jer je bilo problema sa njim, pa su dali ovaj 090-291-027.
To je bilo prije 7 dana...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 02 okt 2009, 17:15

iskreno poslije rududara ja se svake utakmice pribojavam, jer nam je napad tako TUP ...tesko primamo gol a jos teze dajemo, zato i ovolko nerjesenih rezultata...ali imam isto tako neki osjecaj kad procepi da ce neko sa grbavice otic najmanje sa 5 primljenih golova...neka to bude u 13 kolu :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 02 okt 2009, 17:52

Po ovoj Osimovoj izjavi da nam fali samo realizacija, neko bi mogao pomisliti da stvaramo i prilike. Kad se uzme u obzir koliko pravih šansi ŽELJO stvori na utakmici, realizacija je fantastična!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 02 okt 2009, 18:52

Željovac je napisao/la:Po ovoj Osimovoj izjavi da nam fali samo realizacija, neko bi mogao pomisliti da stvaramo i prilike. Kad se uzme u obzir koliko pravih šansi ŽELJO stvori na utakmici, realizacija je fantastična!
Nista mijenjamo Osima za Zeljovca, on zna bolje ;)
010 ISN'T JUST A CODE

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 02 okt 2009, 19:01

Možda ne znam, možda samo nemam razlog nikome da mažem oči ;) Ako misliš da ŽELJI fali samo realizacija, slobodno svrati na Grbavicu, pa sam gledaj agoniju u pokušaju stvaranja šanse ;) S tim da se naravno nadam da to više nećemo morati gledati, te da ćemo pročepiti nekim čudom.
Bosna Sarajevo + Rudar Prijedor = 3 šanse uz mangupsko sudijsko navlačenje!

Alen Mešanović na pres konferenciji pred utakmicu: "Dotjerali smo cara do duvara!"
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 okt 2009, 20:03

Željovac je napisao/la:Možda ne znam, možda samo nemam razlog nikome da mažem oči ;) Ako misliš da ŽELJI fali samo realizacija, slobodno svrati na Grbavicu, pa sam gledaj agoniju u pokušaju stvaranja šanse ;) S tim da se naravno nadam da to više nećemo morati gledati, te da ćemo pročepiti nekim čudom.

Alen Mešanović na pres konferenciji pred utakmicu: "Dotjerali smo cara do duvara!"
a sta nam je to sudija navlacio "zeljovac",daj koji primjer :!: :roll:
I tacno je da nam fali samo realizacija uzeli bi bodove iz Gradacca i stocnog Sarajeva da je imamo,uzeli bi i bod iz BL da je imamo,digli bi i Rudara da imamo realizaciju,ti i AYAN mozete pod ruku pa onda u mracnu sobu,i jedan i drugi samo cekate da krene nesto niz brdo pa da se.rete,e sad je drugi problem sto odes svake prestupne na utakmicu pa nemas usporedbu sa proslil godinama :arrow:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 02 okt 2009, 20:40

nemojte se međusobno prepucavati,svako ima svoj pogled na trnutno stanje u želji :!: sigurno da je bolje u odnosu na prošle sezone ali dobar start smo prolili na grbavici sa svinskim i rudarom :!: ali ima još puno da se igra dovesti 2 dobra napadača na polusezoni vežeš 3 pobjede i gore smo ;) po meni treba kup napasti :!: neeka me neko ispravi ako griješim ali ovaj popović je katastrofa :!: odbrana nam je exstra samo da je sačuvati cocalića,mešića i čolića :!: mislim da bi mogli sutra dobiti više od jednog gola razlike ali bio bi zadovoljan bilo kakvom pobjedom samo da se ovaj dio završi :!: VOLIM TE ŽEEEEEEELJOOOOOOOOOOOO :!: :!: :!:

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 02 okt 2009, 21:43

Željovac je napisao/la:Možda ne znam, možda samo nemam razlog nikome da mažem oči ;) Ako misliš da ŽELJI fali samo realizacija, slobodno svrati na Grbavicu, pa sam gledaj agoniju u pokušaju stvaranja šanse ;) S tim da se naravno nadam da to više nećemo morati gledati, te da ćemo pročepiti nekim čudom.

Nama realno fali kompletna ofanzivna linija. Znači četiri igrača, ako uzmemo da je Serdarević povrijeđen i da smo s njim u ekipi odigrali vjerovatno i najbolju utakmicu ove godine u Lukavici, da je taj Višća navodno solidan, Stanić počinje dobro da igra, Rovčanin je i dalje povrijeđen, ispada da nam realno fale dva igrača i da imamo dobru ekipicu sa beton odbranom. To što ti nisi bio na Želji od Newcastle-a ili što imaš viziju da bi trebali igrati ko Barsa je tvoj problem i veze nema sa realnošću

ps borbenijeg Želju nisam gledao ima, hm, 5-6-7 godina sigurno. Meni je to dovoljno. Neka se bore i trče, to je sve što tražim.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 02 okt 2009, 21:49

Treba sansu trazit u kupu ,jer znamo na rezultat igrati samo da hocemo proci Veleza i da izbjegnemo Borac i Zrinjski.
AMAR OSIM!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 02 okt 2009, 22:00

pozz znal ko kojim danima radi udruzenje od kad do kad - i ima li jos oni plavi majica TM87 i bar salova

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 02 okt 2009, 22:07

samir_tm87 je napisao/la:pozz znal ko kojim danima radi udruzenje od kad do kad - i ima li jos oni plavi majica TM87 i bar salova
e i ti si naso gdje ces to pitat

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 okt 2009, 22:26

samir_tm87 je napisao/la:pozz znal ko kojim danima radi udruzenje od kad do kad - i ima li jos oni plavi majica TM87 i bar salova
Mislim da rade svakim radnim danom od 15 do 19 sati. Što se tiče majica i šalova, to moraš vidjeti na licu mjesta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 02 okt 2009, 22:37

je li iko gledo današnju presicu
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 okt 2009, 01:48

Od 95. - te pa do danas sam propustio možda tri domaće tekme računajući sve moguće prijateljske, kupove, prvenstvene... Tako da fakat ne kontam što napamet pišete o tome koliko ja često idem na tekme ŽELJE :roll:
Protiv Bosne S. i Rudara nam je sudija milion faulova navuk'o. S tim da nam je protiv Rudara mog'o mirne duše penal svirat', ali svejedno. Govorim o našoj igri i prilikama, pa zato spominjem hiljade navučenih faulova.
I ne mislim da bismo trebali igrati k'o Barca, ali i dalje mislim da ne stvaramo mnogo šansi. Je li mogu?!
Da dodam, i u Travniku smo napravili samo jednu šansu. Protiv Zrinjskog i Širokog možda ukupno dvije. Bilo je i utakmica sa po 3-4 prilike, da ne griješim dušu. Problem jeste i u realizaciji, ali daleko da je to osnovni nedostatak. Fali nam IGRA! DaBogda sutra vezli k'o Brazil, ali dosad nije bilo nikakve igre!

Visca el Višća!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], avalPacidoroP, Levin, Mamba21, Proximic i 34 gosta.