Svakako nije mogao zadati veci udarac nego sto je Sammer zadao Dortmundu.HzBvB je napisao/la: Bila bi Greska da vas nije "ispalio" !!!
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Upravo si uporedio...dvije neuporedive stvari !!!Omerbavarac je napisao/la:Svakako nije mogao zadati veci udarac nego sto je Sammer zadao Dortmundu.HzBvB je napisao/la: Bila bi Greska da vas nije "ispalio" !!!
1.Sammer je otisao kao "sportski radnik" nazovimo tako u Bayern poslije 10 godina nakon sto je obavljao neku funkciju u BvB !
2.Sammer-u nije ponudjena funkacija sportskog direktora u BvB pa on otisao u Bayern!
3.Sammer nije presao u Bayern kao igrac !!!!
Sammer-u je to svakako mrlja u karijeri ali nikako nije zadao udarac Dortmundu....Da nije mozda trebao cekat dok se Zorc ne dobije otkaz...bezze te citiram , jednostavno NISI UPRAVU !
Da budemo nacisto sa Reusom. Bila bi greska da je prihvatio ponudu Bayerna!
Reus je svjestan kakva je konkurencija u Bayernu na mjestu krilnog i on je uradio pametnu stvar kada je odbio ponudu Bayerna. Neko je negdje pominjao da se Bayern okrenuo Xherdanu Shaqiriu jer ih je Reus odbio, smijesno jer na transferu Shaqiria se radilo puno prije nego li je bilo interesa za Reusom. Da je nekim slucajem Reus prihvatio ponudu Bayerna, on bi imao samo zagarantovano mjesto na klupi.
Steta je da jedan igrac kao sto je on grije klupu.
Reus je svjestan kakva je konkurencija u Bayernu na mjestu krilnog i on je uradio pametnu stvar kada je odbio ponudu Bayerna. Neko je negdje pominjao da se Bayern okrenuo Xherdanu Shaqiriu jer ih je Reus odbio, smijesno jer na transferu Shaqiria se radilo puno prije nego li je bilo interesa za Reusom. Da je nekim slucajem Reus prihvatio ponudu Bayerna, on bi imao samo zagarantovano mjesto na klupi.
sorcnapruge je napisao/la:Izvini, ali moram te pitati koja je svrha tvog pitanja? Da li provociraš ili te stvarno interesuju osjećaji navijača BvB, kojima je jedan od najboljih igrača prešao u jedan od najvećih klubova na svijetu ili pak nešto treće?proFCB je napisao/la:Kakav je osjecaj pogledati Kagawu u ManU dresu?
Meni se čini da je ovo prvo, a ako je tako onda nemam komentara...to samo pokazuje tvoje ljudske osobine.
Meni lično je bilo lijepo vidjeti ga u zvaničnoj utakmici u početnoj postavi crvenih đavola.
p.s. lijep pozdrav za sve normalne ljude na ovoj temi od višedecenijskog navijača BvB.
Vidi prijatelju,najprije da ti odgovorim na tvoje pitanje. Svrha mog pitanja je bila da malo isprovociram navijace borusije iz dortmunda. Nadam se da ti je to zadovoljilo znatizelju.
Ali mislim da nemas pravo da ti pricas o mojim ljudskim osobinama jer me ne poznajes nikako. Uostalom na forumu nikad nije na odmet malo provokacije ako je u granicama normale...
BTW, dobrodosao na forum!!!
Slazem se da je Omco malo pogrijesio,ali nisi ni ti bio daleko kada si uporedio Kagawu i Reus-a!HzBvB je napisao/la: Upravo si uporedio...dvije neuporedive stvari !!!
1.Sammer je otisao kao "sportski radnik" nazovimo tako u Bayern poslije 10 godina nakon sto je obavljao neku funkciju u BvB !
2.Sammer-u nije ponudjena funkacija sportskog direktora u BvB pa on otisao u Bayern!
3.Sammer nije presao u Bayern kao igrac !!!!
Sammer-u je to svakako mrlja u karijeri ali nikako nije zadao udarac Dortmundu....Da nije mozda trebao cekat dok se Zorc ne dobije otkaz...bezze te citiram , jednostavno NISI UPRAVU !
Stern des Südens
Sto preci ce u bayuproFCB je napisao/la:Pitat cu te to za godinu-dvije!!!

Reus i Goetze su samo bayine neostvarene zelje i oni nikad nece igrati za vas voljeni klub,da te razocaram!
Sto se tice Kagawe...veoma je fin osjecaj vidjeti covjeka kojeg je BvB doveo iz p.m. i nakon veoma kratkog vremena od njega napravio igraca koji igra svih 90 min za veliki ManUtd!
Ti stvarno mislis da bi Robben igrao pored Reusa ?Bilall je napisao/la:Da budemo nacisto sa Reusom. Bila bi greska da je prihvatio ponudu Bayerna!

Ili jedan Muller ili Kross na 10 !!! Ma daaaaaj

Zadnja izmjena: HzBvB, dana/u 22 avg 2012, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pustite provokatore, već vas se boje a prvenstvo nije ni počelo
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Kad si vec tu,mozda sam Shinjia najvise pratio u ovoj tekmi protiv Evertona pa mi je zato izgledao kao ponajbolji u ekipi,ili je stvarno tako??Mislim nije neka partija Manche bila ali fino se uklopio koliko vidim,nije grijesio puno,slaze se s Rooneyom itd.Sta mislis ti?SirAlexFerguson je napisao/la:Pustite provokatore, već vas se boje a prvenstvo nije ni počelo

-
- Kontakt:
Uz De Geu bio je najbolji na terenu, šteta što su ostali odigrali loše pa je završilo tako kako je. Valjda će biti bolje već od subotesmopiBVB je napisao/la:Kad si vec tu,mozda sam Shinjia najvise pratio u ovoj tekmi protiv Evertona pa mi je zato izgledao kao ponajbolji u ekipi,ili je stvarno tako??Mislim nije neka partija Manche bila ali fino se uklopio koliko vidim,nije grijesio puno,slaze se s Rooneyom itd.Sta mislis ti?SirAlexFerguson je napisao/la:Pustite provokatore, već vas se boje a prvenstvo nije ni počelo
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Pazi pazi,nisi me dobro razumio. Ja nisam to napisao sa namjerom ko doci ce Reus za godinu dvije u Bayern. Nego sam vise isao na to da ce zazaliti sto je odabrao bvb.smopiBVB je napisao/la:Sto preci ce u bayuproFCB je napisao/la:Pitat cu te to za godinu-dvije!!!kao sto mislite da ce Goetze
![]()
Reus i Goetze su samo bayine neostvarene zelje i oni nikad nece igrati za vas voljeni klub,da te razocaram!
Sto se tice Kagawe...veoma je fin osjecaj vidjeti covjeka kojeg je BvB doveo iz p.m. i nakon veoma kratkog vremena od njega napravio igraca koji igra svih 90 min za veliki ManUtd!
Nezz da li ti trebam i razloge svoje navesti???

Mozda se njih i bojimo,ko ce ti ga znati,al se zasigurno vas ne bojimo!!!SirAlexFerguson je napisao/la: Pustite provokatore, već vas se boje a prvenstvo nije ni počelo

Stern des Südens
-
- Kontakt:
Ma dobro, nadam se da ćmo se ogledati u nekoj fazi LP pa da vam damo razlog za bojanje
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
@proFCB
Jbg pogresno skontah za Reusa,sorry
,ali za Goetzea vrijedi isto,a citao sam na"vasoj" tami pricu o tome
Pa dobro,da ne navodis predpostavljam sta su razlozi,naravno ne slazem se s tim,ali svakom svacije
Jbg pogresno skontah za Reusa,sorry

Pa dobro,da ne navodis predpostavljam sta su razlozi,naravno ne slazem se s tim,ali svakom svacije

Zadnjih nekoliko utakmica ste samo priprijetili,uostalom cak ni vodstvo od 3-0 niste znali iskoristiti i istjerat nas iz daljnjeg takmicenja!SirAlexFerguson je napisao/la:Ma dobro, nadam se da ćmo se ogledati u nekoj fazi LP pa da vam damo razlog za bojanje

@smopiBVB
na nasoj temi je bezze bacena bomba za gecea jer je odprilike se i prije spominjala cifra od 40miliona evrica za njeg!!!
Vas vjerni navijac HzBvB, je rekao da bih tu cifru objerucke prihvatio i to je cak bilo prije ove povrede. Mislim da bi sad pristao i na nekih 30milik!!!
Stern des Südens
@proFCB
Mnogi su nudili cifre i cifre,vjerovatno i znas,decko je odlucio da ostane i to je to!
Sto se tice tog prihvatanja itd. opet kazem svak ima svoje misljenje,ja iskreno da se pitam(kao sto se ne pitam kao i ostali ovdje)ne bih prihvatio ni 50mil.Misljenja sam da je ono talenat samo takav,vec je pokazao a njegovo vrijeme tek dolazi,jbg nije on bezze Golden Boy
40 milki se uvijek moze uzeti za njega,i mislim da mu cijena moze samo porasti,naravno ako ga povrede zaobidju i ako pokaze sta zna,a nema razloga da ne pokaze 
Mnogi su nudili cifre i cifre,vjerovatno i znas,decko je odlucio da ostane i to je to!
Sto se tice tog prihvatanja itd. opet kazem svak ima svoje misljenje,ja iskreno da se pitam(kao sto se ne pitam kao i ostali ovdje)ne bih prihvatio ni 50mil.Misljenja sam da je ono talenat samo takav,vec je pokazao a njegovo vrijeme tek dolazi,jbg nije on bezze Golden Boy

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne znam samo sto su se onda navijaci Dortmunda uskurcili kada je obznanjeno da je ovaj novi sportski direktor Bayerna.HzBvB je napisao/la: Sammer-u je to svakako mrlja u karijeri ali nikako nije zadao udarac Dortmundu....Da nije mozda trebao cekat dok se Zorc ne dobije otkaz...bezze te citiram , jednostavno NISI UPRAVU !
Znam da je boljelo.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ti si upravu samo u jednoj stvari...sto sam se ja oglasio u ime SVIH navijaca BvB, realno o tome ne mogu pricati...Omerbavarac je napisao/la:Ne znam samo sto su se onda navijaci Dortmunda uskurcili kada je obznanjeno da je ovaj novi sportski direktor Bayerna.HzBvB je napisao/la: Sammer-u je to svakako mrlja u karijeri ali nikako nije zadao udarac Dortmundu....Da nije mozda trebao cekat dok se Zorc ne dobije otkaz...bezze te citiram , jednostavno NISI UPRAVU !
Znam da je boljelo.
Evo preformulisat cu ja ga ne gledam ko izdajnika ! ali mu je mrlja u karijeri , jer je narusio svoj ideal ,istina ne u velikoj mjeri da bi se smatrao nekim izdajnikom ili sad da je neki veliki udarac zadao....
Pogledajmo to realno....
Njemac je i nisu mu neke velike sanse da nadje posao u Engl,Span,Italiji...mjesto na koje je on pucao bilo je zauzeto (BvB), nije sad mogao cekat na posao dovijeka !

A naravno da se diglo malo prasine...sto je normalno ! Pa Robi je smatran izdajnikom nacije zato sto je preuzeo Zvezdu...alo ba !!! Nidje veze !
Anderlect,Basel i PAO izgubili prve meceve...uz njih jos nam treba ili Spartak(2:1 protiv Fenerbahcea) ili Kopenhagen(1-0 protiv Lille-a) pa da dohvatimo treci sesir 

- sorcnapruge
- Kontakt:
Evo mene kao navijača nije zabolilo to što je postao sportski direktor Bayerna. Ja koliko znam on nije imao nikakvu ponudu BvB pa da je odbio i otišao u Minhen, ili da ga je Bayern oteo nama, ali možda ti imaš neke druge informacije koje bi mogao podijeliti sa nama?Omerbavarac je napisao/la:Ne znam samo sto su se onda navijaci Dortmunda uskurcili kada je obznanjeno da je ovaj novi sportski direktor Bayerna.HzBvB je napisao/la: Sammer-u je to svakako mrlja u karijeri ali nikako nije zadao udarac Dortmundu....Da nije mozda trebao cekat dok se Zorc ne dobije otkaz...bezze te citiram , jednostavno NISI UPRAVU !
Znam da je boljelo.
Ljudi došli, ponudili mu posao i on ih je kao trebao odbiti jer je legenda BvB? Ne budite djeca, ovo je život, a ne igrica.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Mislis da ce se za 2 godine kajati jer ce osvojiti 2 titule prvaka BL umjesto da je igrao 2 finala LP?proFCB je napisao/la:Pazi pazi,nisi me dobro razumio. Ja nisam to napisao sa namjerom ko doci ce Reus za godinu dvije u Bayern. Nego sam vise isao na to da ce zazaliti sto je odabrao bvb.
Nezz da li ti trebam i razloge svoje navesti???![]()
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
To si vec ti rekao. No vidjet cemo i ti i ja sta ce se dogoditi! Samo strpljenja kralju
Stern des Südens
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.