NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 22 avg 2012, 21:32

emir_dj je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:josip duvnjak i muhamed plakalo igrao za nacional u portugalu
jesu potpisali ili proba
proba
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 22 avg 2012, 21:34

bas me zanima taj muhamed je nakada vazio za velikog talenta...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 avg 2012, 21:39

ma necu vise da pisem mnogi su me popljuvali za ove igrace nase i bili su upravu u vecini slucaja.ja stojim da ti igraci imaju kvalitet ali trenutno su skroz van forme svi ne samo pojedinci.muhamed je danas igrao na zadnjem veznom za drugu ekipu i djelovao je dosta dobro medutim kako ce to izgledati kada dode jaci protivnik to nemam pojma.momak ima dobar pregled igre i dobar pas ali protiv juniora modrice ;)

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 22 avg 2012, 21:40

astra1922 je napisao/la:ma necu vise da pisem mnogi su me popljuvali za ove igrace nase i bili su upravu u vecini slucaja.ja stojim da ti igraci imaju kvalitet ali trenutno su skroz van forme svi ne samo pojedinci.muhamed je danas igrao na zadnjem veznom za drugu ekipu i djelovao je dosta dobro medutim kako ce to izgledati kada dode jaci protivnik to nemam pojma.momak ima dobar pregled igre i dobar pas ali protiv juniora modrice ;)
a ovaj josip

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 22 avg 2012, 21:42

Meni je Masic sasvim solidan za nase lige, momak je stvarno srcan i vidi se da hoce..... al samo ga hebe sto nezna dodat... on prvom do sebe pa makar to bio i protivnicki igrac :D :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 avg 2012, 21:42

nako visok momak on i jusa nissu imali dvije lopte danass nisu imali posla uopste, nasi ih ubili trebalo biti bar 8-0

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 22 avg 2012, 21:46

uhhhh hajde sastavi jedan tim posto si bio tako koji bi ti izveo protiv slavije

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 avg 2012, 21:49

mirkovic...jusic...moranjkic....jakovljevic....husic(jahic)....husic...mujo.....savic....pilavdzic....emir h.(a.halil) pandza

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 22 avg 2012, 22:19

Sjecate se onog @redwhite sto je pametovo u dane Ramazana, reko ja vama da covjeku fali sex-a vidite sad kad je i bajram proso nigdje ga ni za lijeka... jadna njegova zena ili djevojka podrobi je covjek sad :D :D :D

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 22 avg 2012, 22:25

Tkanton je napisao/la:Sjecate se onog @redwhite sto je pametovo u dane Ramazana, reko ja vama da covjeku fali sex-a vidite sad kad je i bajram proso nigdje ga ni za lijeka... jadna njegova zena ili djevojka podrobi je covjek sad :D :D :D
znas onu izreku
"daj boze da ne sjase s mene sve dok ne crknem"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 22 avg 2012, 22:29

bondich je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Sjecate se onog @redwhite sto je pametovo u dane Ramazana, reko ja vama da covjeku fali sex-a vidite sad kad je i bajram proso nigdje ga ni za lijeka... jadna njegova zena ili djevojka podrobi je covjek sad :D :D :D
znas onu izreku
"daj boze da ne sjase s mene sve dok ne crknem"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Satra cojk a mi se po forumu zajebajemo

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 22 avg 2012, 22:31

ma ubi se od alkohola :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 22 avg 2012, 22:35

Kvota je napisao/la:
Moze bit i to :D :D :D

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 22 avg 2012, 22:35

Kvota je napisao/la:
a da ga vidi babooo,da se opijaaaa...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 avg 2012, 22:36

to be jarabi al nasi stvarno uvijek igraju lose za ramazan.daj boze da je tako pa da ssada pocnu bar igrati kako treba :D

Nova sezona nova nafaka

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 22 avg 2012, 22:38

astra1922 je napisao/la:to be jarabi al nasi stvarno uvijek igraju lose za ramazan.daj boze da je tako pa da ssada pocnu bar igrati kako treba :D
pa dok ne piju treninzi budu samo u dani a sad ce pojacat do jutarnjih sati :lol: :lol: :lol:

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 22 avg 2012, 22:41

astra1922 je napisao/la:to be jarabi al nasi stvarno uvijek igraju lose za ramazan.daj boze da je tako pa da ssada pocnu bar igrati kako treba :D
i da se ne opijaju.... :)
ma astra neznam sta da vise mislim o ekipi,sve je moguce i dobro i lose...
valda krene bolje

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 22 avg 2012, 22:45

slika

Rezervisti ostavili preveliki zaostatak

MODRIČA - Kontrolni meč Modriča Maxime i Zvijezde iz Gradačca pripao je gostima, koji su slavili rezultatom 4:1. U prvom poluvremenu, u kojem su nastupili „šareni“ sastavi, gosti su stigli do nenadoknadive prednosti, da bi u drugom na teren istrčale najjače postave.

Mladi fudbaleri modričkog prvoligaša nisu se najbolje snašli u prvih 45 minuta protiv daleko iskusnije ekipe iz Gradačca. U svega 15 minuta, gostujući igrači čak četiri puta zatresli su mrežu Modričana. Prvi pogodak postignut je u 21. minutu. Mladi Eldin Fačić centrirao je sa desne strane, Rusmir Jusić glavom je spustio loptu za Edina Husića, koji neodbranjivo pogađa za 0:1. Samo šest minuta kasnije „crveno-bijeli“ dolaze i do drugog gola. Slobodan Milanović, prošlogodišnji igrač Modriča Maxime, bio je u prodoru, a u šesnaestercu domaćeg tima srušio ga je novajlija Predrag Latković. Siguran sa 11 metara bio je ponovo E. Husić i postigao svoj drugi gol na utakmici. U periodu od 34. do 36. gosti postižu dva brza gola. Prvo je raspoloženi Milanović pogodio za 0:3, a ubrzo zatim Ermin Vehabović stavlja tačku na izvrsno poluvrijeme svog tima.

U drugom poluvremenu Modričani dolaze do daha. Daleko bolja igra nego u prvom dijelu dala je rezultat u 66. minutu. Jovan Vujanić dugom loptom pronašao je kapitena Đorđa Savića, koji iz voleja pogađa gol Zvijezde i smanjuje na 1:4. Ipak, domaći nisu imali snage da do kraja postignu još neki pogodak i još više ublaže poraz. Ipak, igra iz drugih 45 minuta može da hrabri trenera Nikolu Nikića, koji će u narednom prvenstvenom meču, u subotu protiv Drine HE iz Višegrada, imati na raspolaganju sve igrače.

MODRIČA MAXIMA - ZVIJEZDA GRADAČAC 1:4 (0:4)

Strijelci: Savić u 66. minutu (Modriča Maxima); E. Husić u 21. i 27. iz jedanaesterca, Milanović u 34. i Vehabović u 36. minutu (Zvijezda Gradačac).
Stadion: "Doktor Milan Jelić" u Modriči.
Gledalaca: oko 50.
Sudija: Nikola Ješanović (Modriča).
Pomoćnici: Dejan Radić (Modriča) i Boban Miladinović (Modriča).
Žuti karton: Kostadinović (Modriča Maxima).

MODRIČA MAXIMA: Milkanović, Đaković, Koprivica, Bajramović, Cvijić, Despotović, Hasanbašić, Latković, Kuzmanović, Radić, Asanović. Još su igrali: Milojević, Petrović, D. Vidaković, Kostadinović, Vujanić, R. Prljeta, Jolović, Milaković, Savić, Tomić, Savkić. Trener: Nikola Nikić.

ZVIJEZDA GRADAČAC: Mirković, Fačić, Jusić, Duvnjak, Delić, Plakalo, Bijelić, A. Halilović, Milanović, E. Halilović, E. Husić. Još su igrali: Vehabović, Kurbašić, Jakovljević, Bogdanović, Moranjkić, S. Husić, Mašić, Ristanić,Savić, Jahić, Pandža, Kojić, Pilavdžić, Stojanac. Trener: Zoran Kuntić.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 22 avg 2012, 22:50

MUHAMED PLAKALO
http://www.transfermarkt.de/de/muhamed- ... 98844.html" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;

JOSIP DUVNJAK
http://www.transfermarkt.de/de/josip-du ... 47251.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 22 avg 2012, 22:54

Bosanski zmaj je napisao/la:MUHAMED PLAKALO
http://www.transfermarkt.de/de/muhamed- ... 98844.html" onclick="window.open(this.href);return false;

JOSIP DUVNJAK
http://www.transfermarkt.de/de/josip-du ... 47251.html" onclick="window.open(this.href);return false;
male im cijene na transfermarketu

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.