FK Slavija

ArmexHZ
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la ArmexHZ » 21 avg 2012, 20:56

U pojedinim trenucima protiv Borca Slavija igrala kao Barca :mrgreen:
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 avg 2012, 09:03

Suđenje opet na skeneru

U Fudbalskom klubu Borac razmišljaju da se opet javno žale na suđenje, ovaj put na Bijeljinca Danijela Pajića koji je po domaćinu propustio da dosudi tri jedanaesterca za Banjalučane.
- U globalu nismo zadovoljni, ali ćemo zatražiti od Stručne sudijske komisije FS BiH da pregleda snimak i javno se izjasni o suđenju Danijela Pajića - rekao je Šipovac.

Pokrali ste borac :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 22 avg 2012, 12:05

pile87 je napisao/la:Suđenje opet na skeneru

U Fudbalskom klubu Borac razmišljaju da se opet javno žale na suđenje, ovaj put na Bijeljinca Danijela Pajića koji je po domaćinu propustio da dosudi tri jedanaesterca za Banjalučane.
- U globalu nismo zadovoljni, ali ćemo zatražiti od Stručne sudijske komisije FS BiH da pregleda snimak i javno se izjasni o suđenju Danijela Pajića - rekao je Šipovac.

Stvarno ne znam sto sudije toliko gotive Slaviju.Mogu shvatiti donekle kod kuće,ali u gostima mi čudno.Dal to Kulina odrađuje ne znam.Izborili opstanak svi znamo kako,sada imaju ekipu za sredinu tabele,mozda Kulina zeli Europu izboriti sa prosječnom ekipom.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 22 avg 2012, 12:14

sudjenje je bilo odlicno na borac-slavija,i ne obazirite se na baljezganja ovih konja iz nase uprave...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 avg 2012, 22:04

Koliko je to vec od pocetka sezone.Cini mi se da su "osteceni" za pet penala. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 22 avg 2012, 22:07

Devil je napisao/la:

Koliko je to vec od pocetka sezone.Cini mi se da su "osteceni" za pet penala. :roll:
svi su protiv borca hebiga tako je devile :mrgreen: :mrgreen:

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 22 avg 2012, 22:11

nesto ove zeljovce mnogo zulja sudjenje,ko o cemu hahahhaha 8-)
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 22 avg 2012, 22:30

A gdje to objavljeno,da nije mozda u Avazu?

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 26 avg 2012, 23:19

Nova pobjeda Slavije nad jednim od velikih neprijatnih,nazalost,iznenadjenja Zvijezdom od 1:0. Strelac jedinog gola je bio Vidić koji je matirao danas najboljeg pojedinca na meču ,golmana Zvijezde.

Današnja utakmica je donijela mnogo toga,a to je da se više ne smije opustiti sa bilo kim da se igra,jer mi nismo Real pa da možemo govoriti lako ćemo . Dujković bez intervencije,odbrana nije isto imala prilike da se nešto više iskaže , vezni red je dobro odradio svoj posao,međutim ta lopta mora mnogo brže da ide ako želimo neke šanse da pravimo iako smo ih danas napravili barem 4-5.Što se tiče napada Vidić kao glavni istureni špic sa dva vanjska Kokot i Rašević izgledali su dobro,međutim lopta nije htjela u gol,ali ajde daće Bog na nekim drugim utakmicama da uđe.Mamić odigrao opet jednu dobru utakmicu u kojoj se istakao kao najbolji pojedinac Slavije.

Što se tiče gostiju,pa ona dvojica što su izašla nije ništa mogao bolje trener napraviti,čitavu utakmicu peljaju loptu,ne daju upotrebljivu nikako. Zvijezda je uvijek bila simpatična ekipica,sa kojom se moglo igrati i na domaćem i gostujućem terenu. Žao mi je njihovih navijača koji su došli u naš grad da bodre svoj tim,a otišli razočarani radi nelogičnih poteza njihovog trenera. Golman je iskreno izvadio još barem 2-3 gola što se nadam da ću uspjeti negdje na pregledu još bolje da vidim.

Sudija je dosudio taj diskutabilan penal,ali na snimku će se pokazati da li je bilo ili ne igranja rukom.Po mojoj ličnoj procjeni bilo je igranja,ali da ne bi bilo ja pristrasno komentarišem ostavit ću za tv kanale da se pozabave tim i arbitražom.

Želim Zvijezdi da se pokuša isčupati pa da i sledeće godine pratimo taj tim,jer iskreno nisu oni loši koliko ih neko zeza,jer ima tu talenta,ima tu neke igre,ali ih par likova koči.
$ ? $ ? ? " " ".

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 27 avg 2012, 00:16

Sigurdsson je napisao/la:Nova pobjeda Slavije nad jednim od velikih neprijatnih,nazalost,iznenadjenja Zvijezdom od 1:0. Strelac jedinog gola je bio Vidić koji je matirao danas najboljeg pojedinca na meču ,golmana Zvijezde.

Današnja utakmica je donijela mnogo toga,a to je da se više ne smije opustiti sa bilo kim da se igra,jer mi nismo Real pa da možemo govoriti lako ćemo . Dujković bez intervencije,odbrana nije isto imala prilike da se nešto više iskaže , vezni red je dobro odradio svoj posao,međutim ta lopta mora mnogo brže da ide ako želimo neke šanse da pravimo iako smo ih danas napravili barem 4-5.Što se tiče napada Vidić kao glavni istureni špic sa dva vanjska Kokot i Rašević izgledali su dobro,međutim lopta nije htjela u gol,ali ajde daće Bog na nekim drugim utakmicama da uđe.Mamić odigrao opet jednu dobru utakmicu u kojoj se istakao kao najbolji pojedinac Slavije.

Što se tiče gostiju,pa ona dvojica što su izašla nije ništa mogao bolje trener napraviti,čitavu utakmicu peljaju loptu,ne daju upotrebljivu nikako. Zvijezda je uvijek bila simpatična ekipica,sa kojom se moglo igrati i na domaćem i gostujućem terenu. Žao mi je njihovih navijača koji su došli u naš grad da bodre svoj tim,a otišli razočarani radi nelogičnih poteza njihovog trenera. Golman je iskreno izvadio još barem 2-3 gola što se nadam da ću uspjeti negdje na pregledu još bolje da vidim.

Sudija je dosudio taj diskutabilan penal,ali na snimku će se pokazati da li je bilo ili ne igranja rukom.Po mojoj ličnoj procjeni bilo je igranja,ali da ne bi bilo ja pristrasno komentarišem ostavit ću za tv kanale da se pozabave tim i arbitražom.

Želim Zvijezdi da se pokuša isčupati pa da i sledeće godine pratimo taj tim,jer iskreno nisu oni loši koliko ih neko zeza,jer ima tu talenta,ima tu neke igre,ali ih par likova koči.
bio sam na utakmici i da je bilo igranje rukom bilo je ali brate nije bilo u 16-tercu bilo je mozda 1m od 16-terca i pomocni signalizira glavnom da je van on nesto na sebe prstom pokazuje realno je trebalo biti 0-0 al hajd
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 27 avg 2012, 11:53

nadam se da možete želji uzeti bod.

Nikica

Post Postao/la Nikica » 27 avg 2012, 11:57

Treba se nadat, možda i bog pomogne. :mrgreen:
Majstor Karatea

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 27 avg 2012, 16:48

Jedina tekma gdje ce sudjenje bit regularno nema natezanja. Ovdje pobjedjuje bolji ;) ;)

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 29 avg 2012, 22:48

Hoće li biti prenos na TVu? Očekujem težak meč i osvajanje najmanje boda na Grbavici.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 29 avg 2012, 22:50

rebonja je napisao/la:Hoće li biti prenos na TVu? Očekujem težak meč i osvajanje najmanje boda na Grbavici.
trebala bi biti na ArenaSport u subotu 19:00h, ako ne bude odgode

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 avg 2012, 00:14

Otkud mali Dursun da igra protiv Borca u subotu ?
Zar on nije u Stuttgartu ?

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 30 avg 2012, 10:39

Devil je napisao/la:Otkud mali Dursun da igra protiv Borca u subotu ?
Nisam vidio da je pozvan.Zadovoljio je u Stutgartu međutim ovde mora da se razvija tako je rečeno.Valjda kao ovdje bi mu došlo bolje seniorskog nego tamo kadetskog fudbala.
$ ? $ ? ? " " ".

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 avg 2012, 14:39

Sigurdsson je napisao/la:
Devil je napisao/la:Otkud mali Dursun da igra protiv Borca u subotu ?
Nisam vidio da je pozvan.Zadovoljio je u Stutgartu međutim ovde mora da se razvija tako je rečeno.Valjda kao ovdje bi mu došlo bolje seniorskog nego tamo kadetskog fudbala.
Ma protiv juniora Borca sad zadnji vikend,ne seniorski tim. ;)

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 01 sep 2012, 08:46

Bolje mu je pionirski u Štutgartu nego seniorski u BiH ali eto neka igra momak pa kako god
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 01 sep 2012, 15:44

19:00 uživo Fudbal PREMIJER LIGA BiH: Zeljeznicar - Slavija ARENA SPORT 1 rs
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.