BR on EL "We want to do well, but this competition is also a great opportunity for me to see the young players, mixed in with experienced players."
nije kapiten rekao svoju posljednu rijec a to nece uraditi ni u skorije vrijeme

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Nemoj sad pretjerivati, Carroll je krađa stoljeća, Assaidi će biti krađa desetljeća.Carlo je napisao/la:assaidi ce biti kradja stoljeca, jedva cekam da ga vidim protiv cityja
isto kao sto je veron bio kradja stoljeca, kao je anderson kradja stoljeca i kao sto ce van persie biti kradja stoljeca.Thunderstruck je napisao/la:Nemoj sad pretjerivati, Carroll je krađa stoljeća, Assaidi će biti krađa desetljeća.Carlo je napisao/la:assaidi ce biti kradja stoljeca, jedva cekam da ga vidim protiv cityja
@carlo nisi dobro napisao andersonCarlo je napisao/la:isto kao sto je veron bio kradja stoljeca, kao je anderson kradja stoljeca i kao sto ce van persie biti kradja stoljeca.Thunderstruck je napisao/la:Nemoj sad pretjerivati, Carroll je krađa stoljeća, Assaidi će biti krađa desetljeća.Carlo je napisao/la:assaidi ce biti kradja stoljeca, jedva cekam da ga vidim protiv cityja
Mi to nismo nikad rekli.Carlo je napisao/la: isto kao sto je veron bio kradja stoljeca, kao je anderson kradja stoljeca i kao sto ce van persie biti kradja stoljeca.
ma nije on to tako mislio jer oni imaju torresa a ipak ga neki jos nisu prezalili.(ja prvi)neo je napisao/la:Sa tim dovlacis trolove na svoju temu,a i sansu da pojedes svoje rijeci nakon sljedevih 45 minuta
I onda se čudite što trollovi dolaze u temu, takvi kao ti dođete jednom u tjedan dana tu, odvalite glupost i onda nama drugi pametuju cijelo vrijeme.gaston je napisao/la:Chelsea fans, are you Reading the score?
Looks like your team don't 1-2 win this
game.I wouldn't 1-2 be Petr Cech right now. :DDD morao sam HAHAHHA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.