Prva liga FBiH 2012./2013.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Prva liga FBiH - Sezona 2012/2013
Bratstvo-Sloboda je govota prica, molim vas da se okrenemo sljedeem kolu, izvinite ali dosadjujete sa tom tekmom, sta bij ja trebao pisati dan i noc saa kako je Iskra dobila gol u Gorazdu u 96-oj min, i opcenito o sudnjenu, takva je liga bilo proslo, smarate vise, Iskra-Bratsvo:1, nije navijacki , nego svi podcjenjujete Iskru a imamo odlicnu ekipu!!
niko vas ne podcenjuje,vi ste sami kazali da ste kasnili sa pripremama,,,,pa na osnovu toga je stvorena percepcija da ste malo tanji , ali rezultati vam daju za pravo da očekujete pobjedu....no ja ipak mislim da vam je Bratstvo pravi test sa BUDUĆNOSTI STE IGRALI 3 ZA 3 a Goražde je slabo čim je primilo 4 gola od Slobode.......bratstvo je bez MUJKIĆA pa to vam je olakšavajuća okolnost....Makavelii je napisao/la:Bratstvo-Sloboda je govota prica, molim vas da se okrenemo sljedeem kolu, izvinite ali dosadjujete sa tom tekmom, sta bij ja trebao pisati dan i noc saa kako je Iskra dobila gol u Gorazdu u 96-oj min, i opcenito o sudnjenu, takva je liga bilo proslo, smarate vise, Iskra-Bratsvo:1, nije navijacki , nego svi podcjenjujete Iskru a imamo odlicnu ekipu!!
Nevjerovatno koliko je ovaj podforum bio ljepši, draži i prijateljski dok Sloboda nije ispala kao najlošiji klub Premijer lige tamo gdje spada.
-
- Kontakt:
+1FKKC1932 je napisao/la:Nevjerovatno koliko je ovaj podforum bio ljepši, draži i prijateljski dok Sloboda nije ispala kao najlošiji klub Premijer lige tamo gdje spada.
Travnjaci su kriminalni u Visokom, Livnu, Sanskom mostu... ni ostali nisu nista bolji izuzev Bihaća, Čapljine... 80% ekipa ima loš travnjak.
Bas i ja sam primjetio "katastrofu" od terena u Visokom, pa zalijeva li se ono ikako...brochi28 je napisao/la:Travnjaci su kriminalni u Visokom, Livnu, Sanskom mostu... ni ostali nisu nista bolji izuzev Bihaća, Čapljine... 80% ekipa ima loš travnjak.
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
cuj travnjak kriminalan u Livnu! Ako nam je tribina kriminalna, neznaci da je travnjak!brochi28 je napisao/la:Travnjaci su kriminalni u Visokom, Livnu, Sanskom mostu... ni ostali nisu nista bolji izuzev Bihaća, Čapljine... 80% ekipa ima loš travnjak.

Ja sam isto tako previse razocaran uslovima na 80% stadiona u ovoj ligi, pa od nekih terena bolje izgledaju polja pšenice poslije žetve. Mislim da bi se savez trebao vise pobrinuti i bolje pregledati infrastrukturu. Pored losih terena ne vidim nikakve uslove za gostujuce navijace, a nikad se ne zna gdje sve moze doci do incidenata bas zbog blizine domacih i gostujucih navijaca. Umjesto da se uslovi popravljaju oni nikad nisu bili gori ili su mi ova dva videa otvorila napokon oci gdje moje Jedinstvo sve igra.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Livnjak je napisao/la:cuj travnjak kriminalan u Livnu! Ako nam je tribina kriminalna, neznaci da je travnjak!brochi28 je napisao/la:Travnjaci su kriminalni u Visokom, Livnu, Sanskom mostu... ni ostali nisu nista bolji izuzev Bihaća, Čapljine... 80% ekipa ima loš travnjak.
Hoćeš reći da je ono travnjak za igru???

Kad spomenu travnjak u Livnu, nije sad katastrofa kao ovi ostali, ali ona grba ispred gola mi je upala u oci, pa ljudi sta je ono? Ono je stvarno velika briga za golmane.Livnjak je napisao/la:cuj travnjak kriminalan u Livnu! Ako nam je tribina kriminalna, neznaci da je travnjak!brochi28 je napisao/la:Travnjaci su kriminalni u Visokom, Livnu, Sanskom mostu... ni ostali nisu nista bolji izuzev Bihaća, Čapljine... 80% ekipa ima loš travnjak.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- badblueboylivno
- Kontakt:
Travnjak je (s obzirom na održavanje i brigu o stadionu, tipa komunalno ne da cisternu da se to zalije) odličan, iako ne izgleda tako baš na kameri. Bio sam na njemu, jako dobro to izgleda. A ta grba je jer je mijenjan busen koji se očito nije najbolje primio, lani je bila velika crna rupa ispred gola.
I da, ne morate radi stanja oko terena - ona kvazistaza i tribine - isto govoriti za teren.
I da, ne morate radi stanja oko terena - ona kvazistaza i tribine - isto govoriti za teren.
Hayley <3
[youtube][/youtube]
Fantastično odrađen pregled kola.
ESTRANEI ALLA MASSA
-
- Kontakt:
Nije , nema gola iz Gračanice ,samo incidentDzonii je napisao/la:[youtube][/youtube]
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Ko je sudio meč Bratstvo-Sloboda ?
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
-
- Kontakt:
Emir Spahalic (Mostar )Vandelanoitte je napisao/la:Ko je sudio meč Bratstvo-Sloboda ?
u VISOKOM je nekad bio jedan od najboljih terena, a ovo sad je mozda jedan od najlosijih u prvoj ligi. Trenutno se radi na sanaciji steta, ali sporo i neprofesionalno 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
oko onog igraca Gracanice sto vrisnu nikog samo proletio igrac Slobode pored dvojice igraca GracaniceDzonii je napisao/la:[youtube][/youtube]

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
SaltCityAttack je napisao/la:oko onog igraca Gracanice sto vrisnu nikog samo proletio igrac Slobode pored dvojice igraca GracaniceDzonii je napisao/la:[youtube][/youtube]
Fantastično odrađen pregled kola...ovaj nije uspjeo glavom dohvatiti loptu i vrisnu se baci na zemlju i sudiji nista nije preostalo nego da dosudi faul ahahhaa.. uzas majkemi, ali evo kad malo bolje pogledas vidi se da mu nije igrac Slobode uopste bio iza ledja ni nista i kako je samo onako pao na zemlju kao da mu je neko na ledja skocio ahahaha
GRACANICA,BRATSTVO , Gracanica ,Bratstvo ah sta radimo brate dragi

toliko bezobrazna ekipa usudila se da podere slobodicu

pa 5 dana poslije utakmice u Tuzli se osjeca gorcina u ustima od pobjede
bezobraznog Bratstva

ma ne daj se ines.....

Prva liga , druga treca ljubav prema tebi sve je veca
Nema potrebe za raspravom sa ciganijom iz gračanice, naši ovo trebaju dobro zapamtit pa na proljeće lomit im i noge i ruke. Sa ciganima ne moze drugacije...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma kakva crna gorcina vec se vidi na snimku da sam igrac pade kao da je neko na njega skocio s ledja, a ustvari proletio igrac Slobode pored dvojice igraca nigdje veze....a ti care ko djete kakvo udaras po ines i papci ne kontam te sta hoces da kazes?...uozbilji se malo pogledaj da ovdje nikakav faul nije bio, osim sto u ekipi imate padavicara .
Pa dobro eto mi smo Slobodica a vi ste?...dodjes tu provociras neces da se slozis sa cinjenicom da je sudijaska kradja pokvarila utkamicu i to je tvoja stvar....dovoljno je da na klupi vam sjedi gradonacelnik, a ustvari nema dozvolu za to..,,Znaci kad samo vidim ovaj faul gdje smo dali i gol jer je lopta presla liniju, onda mogu mislit sta se sve desavalo....na kraju krajeva ovdje su ljudi mjesec dana pisali kakvi ste domacini i da se tu bodovi ne uzimaju i moslo se naslutiti da ce se sve to desiti..pa ti osporavaj koliko hoces, ali vazda je to sudjenje kvarilo ugodjaj na utakmici i ljudi su pokazivali svoja druga lica...ti mozes laprdat nazivat nas kako hoces, ali mnogo smo mi veliki za sve vas pa u kakvoj god mi krizi bili
.
Pa dobro eto mi smo Slobodica a vi ste?...dodjes tu provociras neces da se slozis sa cinjenicom da je sudijaska kradja pokvarila utkamicu i to je tvoja stvar....dovoljno je da na klupi vam sjedi gradonacelnik, a ustvari nema dozvolu za to..,,Znaci kad samo vidim ovaj faul gdje smo dali i gol jer je lopta presla liniju, onda mogu mislit sta se sve desavalo....na kraju krajeva ovdje su ljudi mjesec dana pisali kakvi ste domacini i da se tu bodovi ne uzimaju i moslo se naslutiti da ce se sve to desiti..pa ti osporavaj koliko hoces, ali vazda je to sudjenje kvarilo ugodjaj na utakmici i ljudi su pokazivali svoja druga lica...ti mozes laprdat nazivat nas kako hoces, ali mnogo smo mi veliki za sve vas pa u kakvoj god mi krizi bili

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.