Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
raul-zakon
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la raul-zakon » 22 avg 2012, 18:56

zizu1991 je napisao/la:Većina ljudi koja se ovdje prijavila, i koja su tu konstantno, jednostavno su se naviknuli na forum, i puštaju mnoge stvari da im se pišu, podvijaju rep da ne bi dobili ban, ja lično, nikada nikoga nisam vrijeđao, a ukoliko mene počnu da vrijeđaju, svaki post ću da prijavim, sviđalo se to nekome, ili ne.
Upravo to !

Neću da žmirim i da podvijam rep na uvrede, samo zato da ne bih dobio ban. A onda dođeš, pritisneš to njihovo famozno dugme "prijavi", a dobiješ...0. :roll:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 22 avg 2012, 20:39

Ja sam vala prijavljivao postove nekih ali nisam vidio neku reakciju. :roll:

I ja sam maksimalno tolerantan ali sve ima svoju granicu.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 avg 2012, 20:49

kad bih na ovom forumu banovao svakog ko napiše "ti si izgorio na suncu...", ostala bi tri forumaša. na žalost, nisu svi bosanaci i hercegovci koji prate sport tako lijepo odgojeni kao ti.

moj zadatak je da održavam realni ton foruma u kojem će biti minimum vrijeđanja, a opet neću banovati 5.000 forumaša, da održavam vagu, sabiram svačije prestupe, pa banujem nakon što vidim da je neko nepopravljiv... to radim najbolje što znam, savjeti mi ne trebaju, a iz principa ih i ne primam, jer kad jednom forumašu pružim prst, njih stotinu mi izvali ruku iz ramena.

znači, moj posao radim ja. vi možete prijaviti post da mi skrenete pažnju na njega jer nisam u stanju pročitati baš sve što se napiše na svim forumima i to je to. čim mi ovako na javnom dijelu pametujete šta i kako treba raditi, šanse da se to zaista i usvoji su svedene na minimum, jer automatski za sobom vuku još 50 "kako si njemu, a nisi meni..." komentara na koje uopšte ne želim odgovarati.

shvatite to ovako... vi ste moji gosti, kao u nekom restoranu. tu sam da vam boravak učinim što ugodnijim. ali ako mislite pametovati i određivati kako će se restoran voditi, šta će se kuhati, isl... tu demokratiju zaboravite, ne postoji to nigdje. mnogo veće šanse su vam da nađete drugi restoran po vašem ukusu, nego da promijenite jelovnik u ovom. isto kao što je za restoran bolje da ima konstantan jelovnik, uslugu i muziku, nego da svaki dan mijenja onako kako se nekom slučajnom prolazniku prohtije.

inače, rasprave o načinima moderiranja foruma zabranjeni su jednako kao i vrijeđanje. znači, sad bih trebao prvo vas trojicu-četvoricu banovati, jer su vam postovi već prijavljeni i to jer objektivno krše pravilnik foruma?

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 22 avg 2012, 20:53

a sto im se pravdas ??

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 avg 2012, 20:54

Što se tiče mene, može odmah slobodno, izvolite me bannovati, meni je apsolutno svejedno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 23 avg 2012, 17:51

Nemojte tako, pritiskao sam i ja taj famozni trokutić pa je bilo efekta, a Boga mi i banana. ;)
Nemojte samo reči da je to zato što sam Cules. :mrgreen:

I btw sorry na off-u.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 24 avg 2012, 21:25

Jel to ima negdje da se prica o sportu a da ne bude tenzija ??? Jos forum, jos Balkanski temperament i svi anonimusi.... Pa recept za katastrofu. Koliko sam upratio, dnevno ima nekoliko hiljada postova i dok se sve to provjeri treba jako puno vremena. Bio sam i na dosta stranih foruma i mogu reci da je disciplina jednaka jos ako se uzmu u obzir sve ove stvari koje sam naveo.

Puna podrska administraciji, one dnevne psovke tolericu, a za svako vrijedjanje subnet ban i svi hepi :lol:
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 26 avg 2012, 01:33

Tema FK Sarajevo.

Stavim ovaj video " onclick="window.open(this.href);return false;
ovu sliku http://i49.tinypic.com/25arsja.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
gdje se lijepo vidi da Sarajevu nije priznat cist gol i moderator aleksandar veliki to brise.Tema je Sarajevo i ovo se odnosi direktno na klub.Nije nikakav off topic.Zbog cega je obrisano?
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 26 avg 2012, 10:10

SA1946 je napisao/la:Tema FK Sarajevo.

ovu sliku http://i49.tinypic.com/25arsja.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
gdje se lijepo vidi da Sarajevu nije priznat cist gol i moderator aleksandar veliki to brise.Tema je Sarajevo i ovo se odnosi direktno na klub.Nije nikakav off topic.Zbog cega je obrisano?
iskreno sumnjam da ti je moderator zbog toga obrisao post. da nije bila psovkica u komentaru ili neki drugi začin?
eno vidim na temi hrpa linkova na istu stvar i svi stoje...

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 26 avg 2012, 13:32

admin je napisao/la:
SA1946 je napisao/la:Tema FK Sarajevo.

iskreno sumnjam da ti je moderator zbog toga obrisao post. da nije bila psovkica u komentaru ili neki drugi začin?
eno vidim na temi hrpa linkova na istu stvar i svi stoje...
Nije bila psovka.Nek aleksandar potvrdi to.

Post je glasio aleksandre veliki neka nam vase visocansto kaze je li ovo bio gol ili ne?Sarajevo je osteceno i rezultat je trebao da glasi 0-2.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 27 avg 2012, 15:20

Eh pa to je provociranje velikog ali kad čovjek postavi sliku sa kalašnjikovom i Željezničarovim šalom oko lole i porukom čisto i lijepo moje Sarajevo što je jasna poruka svakom eko čita to nije uvreda to može da stoji
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 27 avg 2012, 19:23

gdje je to? prijavi post, ne možemo vidjeti baš sve što se napiše na forumu svakog dana.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 avg 2012, 09:47

Jel' ovo do vas ili je do mene?
Svako 5-6 minuta me izloguje sa foruma, moram se ponovo prijavljivat' :roll:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 28 avg 2012, 09:53

do tebe je.

vrlo moguće da istovemeno imaš više prozora otvorenih, na nekim si logiran, na drugim nisi. kad se refresha stranica na kojoj nisi logovan, odloguje te i na onoj na kojoj jesi.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 avg 2012, 09:56

admin je napisao/la:do tebe je.

vrlo moguće da istovemeno imaš više prozora otvorenih, na nekim si logiran, na drugim nisi. kad se refresha stranica na kojoj nisi logovan, odloguje te i na onoj na kojoj jesi.
Ne ne, otvoren mi ss.ba forum u jednom tab-u, drugi tab - facebook.
Maloprije pišem post, i kad sam ga htio poslati samo me vrati da se prijavim :roll:
A prije toga me par puta izbacilo dok sam čitao postove, hoću da se vratim, kliknem "Tvoji postovi", samo mi izbaci da se prijavim ponovo...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 avg 2012, 12:00

Imam jedan " problem "
Danas kada sam ušao na ss.ba, na naslovnici mi nisu izlistani zadnji postani topici
Stoji onaj prozorčić od foruma, al je prazan, nema ništa na njemu... šta bi mogao da bude razlog ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 29 avg 2012, 15:53

@tenismaster spamma po svim temama o nekoj teniskoj browser igrici...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 29 avg 2012, 18:06

zizu1991 je napisao/la:Imam jedan " problem "
Danas kada sam ušao na ss.ba, na naslovnici mi nisu izlistani zadnji postani topici
Stoji onaj prozorčić od foruma, al je prazan, nema ništa na njemu... šta bi mogao da bude razlog ?
radimo update.

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 29 avg 2012, 18:48

Zbog cega ne mogu uci na ove teme ? http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=1789" onclick="window.open(this.href);return false; ; http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=1881" onclick="window.open(this.href);return false;
Info

U temi, u zadanom vremenskom razdoblju, nema postova.
Primjetio sam da ostali nemaju problema s tim.
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Mouse
Kontakt:

Post Postao/la Mouse » 29 avg 2012, 20:31

admin je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Imam jedan " problem "
radimo update.
Kad će biti gotovo ?

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.