FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
jel dosao Gargano ili su to opet nagadjanja?
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Jeste, dosao je.
Negdi sam naletio na njegovu sliku kako se pozdravlja sa Obiem al je sad nemogu nac.
Negdi sam naletio na njegovu sliku kako se pozdravlja sa Obiem al je sad nemogu nac.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Eto je iznad par postova. 
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Gle stvarno
a jesam slip u pm

a jesam slip u pm
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Di Marzio: "Pereira andrà all'Inter".
I ovo ce biti zavrseno u naredna 2,3 dana i s tim ce ja mislim mercato biti gotov.
Mislim da smo jedina ekipa koja se moze takmicit sa Juventusom, al prioritet je naravno LP i osvajanje EL. Trebala bi biti dobra sezona...
I ovo ce biti zavrseno u naredna 2,3 dana i s tim ce ja mislim mercato biti gotov.
Mislim da smo jedina ekipa koja se moze takmicit sa Juventusom, al prioritet je naravno LP i osvajanje EL. Trebala bi biti dobra sezona...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Cassano izjavio a za Inter navija od malih nogu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Pa i navija.

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Vidi stvarno a ja mislio da su floskule
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
To je poznata cinjenica odavno. Cassano to nikad nije krio.
@Mister No
Sil ziv, sta ti velis o pojacanjima ? Nisi ti zadovoljan 100%
@Mister No
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
-
neroazzuro
- Kontakt:
Mislim da bi sa Pereirom to bila sasvim fina ekipica. Nek zavrse medju prva tri,ja zadovoljan,mada mislim da bi se mogli i ukljucit u borbu za scudetto,uz Romu i,eventualno,Napoli. Milan zasad ne izgleda zdravo mada i ne poznajem njihovu situaciju.
P.S. Ja se jos nadam da ce Strama od Johnatana napravit igraca. Cini mi se da ima dosta rezervi kod njega.
Najbolje od svega je sto cemo sad imat jednu od najsirih ekipa u Ligi,sto bi moglo i bit presudno.
P.S. Ja se jos nadam da ce Strama od Johnatana napravit igraca. Cini mi se da ima dosta rezervi kod njega.
Najbolje od svega je sto cemo sad imat jednu od najsirih ekipa u Ligi,sto bi moglo i bit presudno.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Živ nego kako..Bio na dužem odmoru pa se ulijenio malo...Yuto je napisao/la: @Mister No
Znaš ti mene, nikad nisam bio za kvantitet iako ovo sa Cassanom nije loše ispalo financijski ( a Strami i Branci nikad neću halaliti odnos prema Pazzi ).Cassanu nikad neću zaboraviti ono radovanje nakon zabijenog penala i što se mene tiče biće samo budaletina u duši...
Pereira ok, Gargano gomilanje prosjeka ....
Mora se biti optimist iako ne toliki kao ti ali strah me da će opet klinci biti na tribinama a bojim se da ćemo naredne sezone opet praviti nešto novo jer ovo što se dovelo nije za dugi rok.
Meni ja Cassano OK, i gotivan mi je. Ko zna mozda se preporodi, pa pocne i trcati 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Da bi se preporodio prvo treba da skine nekoliko kila. Pa zatim da trenira neko vrijeme kako bi došao u formu. Dobar je Cassano. Tipujem da će Diego biti najbolji strijelac lige. Hranit će ga loptama svi.
From Spain: Samuele Longo to Espanyol on loan is done.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Ajde nek si se ti nama vratio. Mislio sam da si napustio forum zbog onih prepirki kojih je bilo.Mister No je napisao/la:Živ nego kako..Bio na dužem odmoru pa se ulijenio malo...Yuto je napisao/la: @Mister No
Znaš ti mene, nikad nisam bio za kvantitet iako ovo sa Cassanom nije loše ispalo financijski ( a Strami i Branci nikad neću halaliti odnos prema Pazzi ).Cassanu nikad neću zaboraviti ono radovanje nakon zabijenog penala i što se mene tiče biće samo budaletina u duši...
Pereira ok, Gargano gomilanje prosjeka ....
Mora se biti optimist iako ne toliki kao ti ali strah me da će opet klinci biti na tribinama a bojim se da ćemo naredne sezone opet praviti nešto novo jer ovo što se dovelo nije za dugi rok.
Ma nisam ja nesto preveliki optimista, samo cinjenica je da se radi puno bolje nego prethodnih sezona. Najvaznije je da se izbori LP a sve ostalo bi bilo bonus. I naravno osvajanje EL je prioritet.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Vec danas/sutra bi Pereira navodno mogo biti i zvanicno igrac Intera. Cijena oko 13 miliona eura.
I da, jos jedna informacija je da je Paulinho od januara u Interu. Odigrace Svjetsko klupsko i nakon toga put Milana. Ako je i ovo istina onda je Branca odradio fenomenalan poso ovog ljeta.
Forza Inter !!!
I da, jos jedna informacija je da je Paulinho od januara u Interu. Odigrace Svjetsko klupsko i nakon toga put Milana. Ako je i ovo istina onda je Branca odradio fenomenalan poso ovog ljeta.
Forza Inter !!!
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Rekao sam ja natjerat ce nas Branca da sami sebe samaramo
Nego opet se spominje i Affelay, ne volim ga, ali bih volio da dodje ili Dos Santos za JC-a, dobili bi sa njima dosta na krilnim pozicijama.
Nego opet se spominje i Affelay, ne volim ga, ali bih volio da dodje ili Dos Santos za JC-a, dobili bi sa njima dosta na krilnim pozicijama.
Evo pratim situaciju oko Cassana i mogu vam reci da smo dobili veliko pojacanje, posebno time sto je on vatreni navijac Intera i sto ga je Starma zelio
Kao sto rekose treba da smrsa par kila i bit ce OK. Isto tako mislim da on ako je stvarno vatreni navijac Intera zeljet ce da igra a to nece moci bez ogromnog zalaganja i borbe za prvi tim

PAZZA INTER !!!
Veceras bi mogao odigrati 800 utakmicu u nasem dresu...

NAJVECI OD NAJVECIH...
''Zanettijeva osamstota utakmica? Ogromno postignuće...Mislim da čak nisam ni pogledao 800 utakmica u svom životu. Kapetana bi trebalo klonirati jer on nije čovjek, on je nad-čovjek.''-Andrea Stramaccioni

NAJVECI OD NAJVECIH...
''Zanettijeva osamstota utakmica? Ogromno postignuće...Mislim da čak nisam ni pogledao 800 utakmica u svom životu. Kapetana bi trebalo klonirati jer on nije čovjek, on je nad-čovjek.''-Andrea Stramaccioni
Nema tu "bi mogao" igra Capitano sigurno

Castellazzi, Maicon, Silvestre, Ranocchia, Zanetti, Guarin, Cambiasso, Mudingayi, Palacio, Sneijder, Milito.
po meni odvratno

Castellazzi, Maicon, Silvestre, Ranocchia, Zanetti, Guarin, Cambiasso, Mudingayi, Palacio, Sneijder, Milito.
po meni odvratno
Auuu to bi bilo odlicnoYuto je napisao/la:Vec danas/sutra bi Pereira navodno mogo biti i zvanicno igrac Intera. Cijena oko 13 miliona eura.
Forza Inter !!!
Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.