Zolotić bolji DMF od Zahirovića ????
Jesam li dobro pročitao ????
Šta to ima Zolotić bolje osim manje godina od Zahirovića ???
Svi dr.k.a.te na modernog DMF - a, a jedini među svom tom konkurencijom sa potencijalom modernog DMF - a je Bešić i Sesar, ako pobjegne negdje što prije iz Sarajeva.
Zolotić ???? - kopija Zahirovića, kopija Rahimića, znači kopija starog DMF - a bez vizije u pravcu napada, oličenje konja koji trči za dvojicu u jednoj trci, kao što to čini dosta starih DMF - ova, kao i Zahirović, i nekada Rahimić.
Pogledajte prvo poluvrijeme utakmice protiv Poljske Zolotića, koliko je lopti naprijed poslao kada ih je primio pa ćete otvoriti oči i znati o čemu pričam.
Svi njegovi pasovi su išli uz aut liniju igraču koji stoji paralelno od njega, ili nazad štoperima.
Svaki pas koji je pokušao odigrati ka naprijed ( dupli pas ) je završio greškom.
Ja nemam ništa protiv momka, vidi se da radi, da bi mogao jednog dana da bude solidan igrač, al njegov ofanzivni potencijal koji vi toliko ističete je očajan, kao i u Zahirovića, kao i u nekada Rahimića.
Znači, Zolotić je igrač, izrazito defanzivnih zadaća., ako ga neko ne uzme iz Želje, pa mu popravi pregled igre, i uradi nešto na tehnici, teško da on može daleko dogurati u svijetu nogometa na svojoj poziciji.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!