Ivan Sesar

harishp
Kontakt:

Re: Ivan Sesar

Post Postao/la harishp » 22 avg 2012, 17:17

Cartman je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ne znam kako je ovo procurilo, ali hajde neka smo barem vidjeli kako taj poziv i izgleda. Da znamo ako nam se slucajno pojavi u posti. :D
Ovako je i meni jednom došlo, ali nana bacila u smeće kontala poziv sa suda :mrgreen:
Mozda je tako i Zukanovicu i Cocalicu. :mrgreen:
:mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Rios

Post Postao/la Rios » 22 avg 2012, 17:25

Cartman je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ne znam kako je ovo procurilo, ali hajde neka smo barem vidjeli kako taj poziv i izgleda. Da znamo ako nam se slucajno pojavi u posti. :D
Ovako je i meni jednom došlo, ali nana bacila u smeće kontala poziv sa suda :mrgreen:
Mozda je tako i Zukanovicu i Cocalicu. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 22 avg 2012, 17:25

Jel moze neko opisati kakav je tip veznjaka Sesar ? Nikad momka nisam gledao.. .ali drago mi je da se podmladjuje veza.
pi.

Rios

Post Postao/la Rios » 22 avg 2012, 17:31

Tweeds_10 je napisao/la:Jel moze neko opisati kakav je tip veznjaka Sesar ? Nikad momka nisam gledao.. .ali drago mi je da se podmladjuje veza.
Koliko ja znam on je defanzivni vezni..Ja sam ga gledao par puta samo,vise info ti svakako mogu dati navijaci Sarajeva..Ono sto sam ja primjetio u tih par puta je da momak ne grijesi puno i ne ispada,sto je pohvalno..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 09 sep 2012, 09:21

Ivo se vraca veceres u Repku :)
Nadam se da ce bit neki transparent podrske za naseg Ivu :!:

High

Post Postao/la High » 11 sep 2012, 16:59

Večeras će Ivo biti u konkurenciji, nadam se da je bar malo došao sebi, težak udarac je izgubiti tako blisku osobu.
Usput, kad već lajkate Stojane, Polumente i ostale, bacite lajk za našeg Ivu:

https://www.facebook.com/pages/Ivan-Ses ... 3697675726
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 sep 2012, 17:00

Nadam se da ce dobit nekoliko minuta, cisto da osjeti podrsku publiku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 15 nov 2012, 21:09

Od svih igraca koji su aktueni za zadnjeg veznog a imali su nekog kontakta sa repkom meni je Sesar daleko najperspektivnij. Steta sto juce nije imao bolje uslove da se dokaze jos bolje. Momak jedini ima dovoljno brz korak za jace utakmice, agilan i defanzivno i ofanzivno. Samo da se sto prije rijesi PL.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

High

Post Postao/la High » 16 nov 2012, 21:53

Sasvim korektno je odradio posao protiv Alžira. Samo naprijed, ima tu još prostora za napredak.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 16 nov 2012, 22:07

Momak je dobar igrac treba mu dati par sansi da se oslobodi malo pritiska i pokaze sta zna

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 17 nov 2012, 05:47

Definitivno je bolji od zahirovica pogotovo sto se tice tehnike I pas igre sa sesarom bi puno lakse prenosili loptu iz nase polovine dok se zaha samo fokusira na defanzivu u konstrukciji ga nema uopste...ali po meni su I besic I zolotic bolji od sesara tako da...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 nov 2012, 12:13

Zolotić bolji DMF od Zahirovića ????
Jesam li dobro pročitao ????
Šta to ima Zolotić bolje osim manje godina od Zahirovića ???

Svi dr.k.a.te na modernog DMF - a, a jedini među svom tom konkurencijom sa potencijalom modernog DMF - a je Bešić i Sesar, ako pobjegne negdje što prije iz Sarajeva.
Zolotić ???? - kopija Zahirovića, kopija Rahimića, znači kopija starog DMF - a bez vizije u pravcu napada, oličenje konja koji trči za dvojicu u jednoj trci, kao što to čini dosta starih DMF - ova, kao i Zahirović, i nekada Rahimić.

Pogledajte prvo poluvrijeme utakmice protiv Poljske Zolotića, koliko je lopti naprijed poslao kada ih je primio pa ćete otvoriti oči i znati o čemu pričam.
Svi njegovi pasovi su išli uz aut liniju igraču koji stoji paralelno od njega, ili nazad štoperima.
Svaki pas koji je pokušao odigrati ka naprijed ( dupli pas ) je završio greškom.
Ja nemam ništa protiv momka, vidi se da radi, da bi mogao jednog dana da bude solidan igrač, al njegov ofanzivni potencijal koji vi toliko ističete je očajan, kao i u Zahirovića, kao i u nekada Rahimića.

Znači, Zolotić je igrač, izrazito defanzivnih zadaća., ako ga neko ne uzme iz Želje, pa mu popravi pregled igre, i uradi nešto na tehnici, teško da on može daleko dogurati u svijetu nogometa na svojoj poziciji.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 nov 2012, 12:48

Koju si ti utakmicu gledo baš me interesuje ? :shock:
DRUG NEBI TI PUNCA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 nov 2012, 12:50

Utakmicu bez naočala koje su specijalizirane za Željine igrače koji igraju u reprezentaciji

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 nov 2012, 12:52

Ti nakon jedne pregledane (pod upitnikom) utakmice, donosiš zaključke kakve najuspješniji svjetski skauti mogu donijeti nakon mjeseci, i mjeseci praćenja nekog igrača.Golemo brate.
DRUG NEBI TI PUNCA

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 17 nov 2012, 12:53

Momci repka nebi trebala imati veze u kom klubu igrac igra... Ja sam Zeljovac al mi je svaki dobar igrac iz Sarajeva drag jer samo jako Sarajevo je i jak Zeljo a plus repka dobija na kvalitetu....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 nov 2012, 12:54

Upravu je zizu, više je lopti ka naprijed za onih desetak minuta dao Čajić, nego Zola za 60-tak minuta ;)
Zola je potencijal, al mu je pregled igre slab,ruku na srce ;) ima dosta nepreciznih pasova i što previše pokušava biti elegantan i ne pravi prekršaje.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 nov 2012, 12:56

Svi igrači igraju po rutini, nije valjda da je najednom u reprezentaciji izgubio sav svoj ofanzivni potencijal :o
slika

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 17 jan 2013, 21:32

:arrow: :arrow: :arrow: Elazigspor

Fin klub, igra u turskoj Super Lig, bori se za opstanak, ali je dobar klub za nastavak karijere... I opet smo dobili bosanca u turskoj ligi... Dobro je, sretno Sesare

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 17 jan 2013, 21:40

Ipak ga nisam dovoljno često gledao, kakav je u poređenju sa Zahirovićem?

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.