kupljeneanonimni je napisao/la:nek' si skont'o da spamateja za koji dan najvjerovatnije uzimam ove: (jest da su za fudbala, al' bar su patike
)

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
kupljeneanonimni je napisao/la:nek' si skont'o da spamateja za koji dan najvjerovatnije uzimam ove: (jest da su za fudbala, al' bar su patike
)
Intersport u Mercatoru na Socijalnom (ne znam ima li ga u Zenici, al' ako ima, provjeriIlPrincipe je napisao/la:^ ma daaaj ?![]()
gdje ?
nemamo mi Intersportanonimni je napisao/la:Intersport u Mercatoru na Socijalnom (ne znam ima li ga u Zenici, al' ako ima, provjeriIlPrincipe je napisao/la:^ ma daaaj ?![]()
gdje ?
)
al platit ih 70KM i + dobiti ruksak. Pravi Dealanonimni je napisao/la:potraži negdje drugdjedoduše, i ja sam ih tamo prvi put vidio, baš ću sutra otić' do Nikea da vidim imaju li ih oni i ako imaju, koliko koštaju tamo... ako imaš PayPal, imaš ih na Kitbagu za 40-ak funti (100-ak KM) + dostava + moguća carina, pa ne vjerujem da bi ti se to isplatilo...
Ma bjaži ba, šta će ti ovo, ja sve kontam ti ozbiljan momak...Sarajevo1946 je napisao/la:
Ma bjaži ba, šta će ti ovo, ja sve kontam ti ozbiljan momak...![]()
250 su inače, ali na sniženju 130 uz besplatan shipping ako imaš tri narudžbe.Ove maxice sam ja vani vidio za 120 maraka,mislim isti model.
Ma katastrofa u Sarajevu. Fkt ja odavno ne pamtim da mi se šta svidjelo.E moj Šabane u Sarajevu i žališ se, šta bi tek mi iz manjih gradova trebali reći![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.