FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Po meni je ovo vise GLUPO ponasanje Bayerna jer su dopustili da jedan klub od njih pravi budale koji su svijetska sila. Ponuditi rok i reci Bilbao-u ili uzmi ili ostavi i onda se okrenuti drugim rijesenjima jer Martinez nije jedini igrac na toj poziciji u svijetu fudbala. Pokusati dovesti onda Moutinha ili M`Vila ili vidjeti je li Chelsea spreman prodati jednog od svojih veznih igraca jer imaju dosta igraca na toj poziciji.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- anelbavarac
- Kontakt:
Hoenes izjavio da su sve manje sanse da dodje Martinez,i da je pesimista po tom pitanju.
Bayern produzio sponzorstvo sa Deutsche Telekom do 2017,godisnje ce Bayern dobijati 20mil.
Bayern produzio sponzorstvo sa Deutsche Telekom do 2017,godisnje ce Bayern dobijati 20mil.
Prema pisanju Marce transfer bi danas trebao biti završen.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Šališ se?Saurman je napisao/la:Prema pisanju Marce transfer bi danas trebao biti završen.

http://www.marca.com/2012/08/22/futbol/ ... 31662.html" onclick="window.open(this.href);return false;davud87 je napisao/la:Šališ se?Saurman je napisao/la:Prema pisanju Marce transfer bi danas trebao biti završen.
@proFCB
da ti odgovorim sa malim zakasnjenjem. Nigdje jos nije obznanjen tacan podatak kakav je ukupan prihod Bayerna u prosloj sezoni. U odnosu na predproslu sezonu, gdje su ukupni prihodi bili 312 miliona, u prethodnoj bi morali biti znatno veci jer se u sezoni 2010/11 Bayern nije naigrao u LP dok se u prethodnoj sezoni igralo finale LP. Prema nekim informacijama, samo u Ligi Prvaka Bayern je u sezoni 2011/12 uprihodio vise od 40 miliona evra a i komercijalni prihodi su porasli. Nista jos nije zvanicno tako da sve ostaje da se vidi.
da ti odgovorim sa malim zakasnjenjem. Nigdje jos nije obznanjen tacan podatak kakav je ukupan prihod Bayerna u prosloj sezoni. U odnosu na predproslu sezonu, gdje su ukupni prihodi bili 312 miliona, u prethodnoj bi morali biti znatno veci jer se u sezoni 2010/11 Bayern nije naigrao u LP dok se u prethodnoj sezoni igralo finale LP. Prema nekim informacijama, samo u Ligi Prvaka Bayern je u sezoni 2011/12 uprihodio vise od 40 miliona evra a i komercijalni prihodi su porasli. Nista jos nije zvanicno tako da sve ostaje da se vidi.
- anelbavarac
- Kontakt:
Prema Sport Bildu Heynckes planira ako dodje Martinez promijeniti formaciju sa 4-2-3-1,na 4-1-4-1
@Saurman
to sad govoris i spanjolski??? daj jbt ja ak se ne varam zar nije ova marca nekad bila i na eng???
to sad govoris i spanjolski??? daj jbt ja ak se ne varam zar nije ova marca nekad bila i na eng???
Stern des Südens
Si čuo za google translate ? Ako jesi samo opleti.proFCB je napisao/la:@Saurman
Ma jesam cuo sam,al ga ne gotivim,nezz zasto!!! Nebitno uglavnom, koliko sam uspio skontati ovak na spanjolskom Bayernovi advokati su se ukljucili i rijesili cijelu situaciju???
@Bilall
hvala ti,samo da znas da ocekujem detaljnu i nadasve strucnu analizu kada bavarci izbace brojke!!!

@Bilall
hvala ti,samo da znas da ocekujem detaljnu i nadasve strucnu analizu kada bavarci izbace brojke!!!

Stern des Südens
proFCB je napisao/la:Ma jesam cuo sam,al ga ne gotivim,nezz zasto!!! Nebitno uglavnom, koliko sam uspio skontati ovak na spanjolskom Bayernovi advokati su se ukljucili i rijesili cijelu situaciju???
@Bilall
Tako je,Bayernovi pravnici će riješiti ovu trzavicu.Nisam odavno vidio ovako komplikovan transfer u fudbalu.

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
30 mil eura godišnje.anelbavarac je napisao/la:Hoenes izjavio da su sve manje sanse da dodje Martinez,i da je pesimista po tom pitanju.
DT i u idućih pet godina pogoni Bayern s 30 milijuna eura godišnje
Njemački nogometni klub Bayern München produljio je suradnju do 2017. godine sa svojim glavnim sponzorom - telekomunikacijskom kompanijom Deutsche Telekom...
- U proteklih 10 godina izgradili smo sjajan i povjerljiv odnos s Deutsche Telekomom. Obje su strane uvelike profitirale od ove suradnje, stoga mi je drago obavijestiti vas da će se ova suradnja nastaviti i u narednih pet godina, odnosno do 30. lipnja 2017. godine - rekao je izvršni predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.
- Nastavaljamo suradnju s iznimno profesionalnim partnerom - rekao je kratko glasnogovornik Telekoma Niek Jan van Damme.
Bayern će po sezoni od Telekoma dobivati 30-ak milijuna eura, nagađaju njemački mediji.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
To je tacno! Bayernov sponzorski ugovor sa Deutche Telekomom je jedan od najbogatijih u svijetu nogometa.FRANK RIBERY je napisao/la:30 mil eura godišnje.anelbavarac je napisao/la:Hoenes izjavio da su sve manje sanse da dodje Martinez,i da je pesimista po tom pitanju.
DT i u idućih pet godina pogoni Bayern s 30 milijuna eura godišnje
Njemački nogometni klub Bayern München produljio je suradnju do 2017. godine sa svojim glavnim sponzorom - telekomunikacijskom kompanijom Deutsche Telekom...
- U proteklih 10 godina izgradili smo sjajan i povjerljiv odnos s Deutsche Telekomom. Obje su strane uvelike profitirale od ove suradnje, stoga mi je drago obavijestiti vas da će se ova suradnja nastaviti i u narednih pet godina, odnosno do 30. lipnja 2017. godine - rekao je izvršni predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.
- Nastavaljamo suradnju s iznimno profesionalnim partnerom - rekao je kratko glasnogovornik Telekoma Niek Jan van Damme.
Bayern će po sezoni od Telekoma dobivati 30-ak milijuna eura, nagađaju njemački mediji.
Jedino u istu ravan ide i Barcelonin ugovor sa Qatar Foundation, vrijedan 30 milijuna eura. !
[youtube][/youtube]
Moze li vise o ovom dogadjaju, ili bolji video ? Bas me zanima sta se desilo posliije, da li je sudija prekinuo utakmicu ?
Moze li vise o ovom dogadjaju, ili bolji video ? Bas me zanima sta se desilo posliije, da li je sudija prekinuo utakmicu ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
[youtube][/youtube]neo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dobro se sjecam bila je Srijeda. Bayern je poveo protiv Freiburga koji su medjtuim nesta kasnije stigli do izjednjacenja i u samom finisu utakmice onda sudija dosudjuje diskutabilan penal za Bayern koji su isti pretvorili u pogodak. Onda je krenulo negodovanje navijaca koje je dostiglo svoj vrhunac kada sudija nije dosudio prekrsaj Baya-i i Kahn je pogodjen lopticom s kojom se igra golf. Nakon toga bio je jedan duzi prekid i Effenberg se spremao da udje na gol, no medjutim Kahn se vratio na gol i zavrsio utakmicu. Bayern se nakon toga zvanicno nije zalio kod DFB-a, a takodjer Kahnu je stiglo zvanicno izvinjenje Freiburga i njihove udruge navijaca.
Najaca je bila izjava Scholla nakon utakmice koji je izjavio: Kahn ne brani samo fudbalske lopte, vec i lopte kojima se igra golf.
Ova utakmica je nastavljena i ako me dobro pamćenje služi (a mislim da je tako
) završila je pobjedom od 2:1 za Bayern, a dobro se sjećam Schollove izjave nakon utakmice. On je izjavio kako je rekao Kahnu: "Oli ti više ne hvataš samo fudbalske lopte nego i golf loptice."
Utakmica je stvarno bila za pamćenje, Kahn ljutito galami na terenu, obliven krvlju želi skoro da se obračuna sa navijačima, a poslije nastavlja utakmicu, igra do kraja i Bayern pobjeđuje. Utakmica je bila za pamćenje stvarno, a mislim da je jedan igrač Bayerna bio i isključen u tom neponovljivom susretu što se uzbuđenja i dramatike tiče.

Utakmica je stvarno bila za pamćenje, Kahn ljutito galami na terenu, obliven krvlju želi skoro da se obračuna sa navijačima, a poslije nastavlja utakmicu, igra do kraja i Bayern pobjeđuje. Utakmica je bila za pamćenje stvarno, a mislim da je jedan igrač Bayerna bio i isključen u tom neponovljivom susretu što se uzbuđenja i dramatike tiče.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
[youtube][/youtube]
Sjeca li se ko ove utakmice. Prvo Kuffour onesvijesti Kahna, zatim postigne pobjedonosni gol, a onda Tarnart skida penal igracu Frankfurta.
Sjeca li se ko ove utakmice. Prvo Kuffour onesvijesti Kahna, zatim postigne pobjedonosni gol, a onda Tarnart skida penal igracu Frankfurta.
Hvala na objasnejnju
Fino je znati ovaj podatak 

"It's one of premier league's oldest lessons .
@amerosm: Pa ovo gore je američki fudbal
A sjećam se inače i te utakmice, Tane je bio fantastičan.
Završila mislim isto 2:1.
A gore dadosmo u isto vrijeme objašnjenje.

A gore dadosmo u isto vrijeme objašnjenje.

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Subota 25.08. 15:30 Furth protiv Bayern-a pocinje bundesligasko ludilo za nas. Koliko sam ja uspio iskopati statistike igrali smo dva puta sa njima.
10.02.2010. Bilo je 6-2 za nase, te druga utakmica 23.09.1998. bilo 1-0 za nase.
U subotu ocekujem laganu utakmicu cak sa 2gola razlike.
Da li neko ima informacije kako bi mogla izgledati prva postava? Zanima me ponajvise bekovska pozicija i pozicija stopera. Jer cini mi se da ce mali Can zauzeti mjesto na beku,sto znaci da ce Jerome na mjesto stopera tako da Dante otpada iz prvih 11???
10.02.2010. Bilo je 6-2 za nase, te druga utakmica 23.09.1998. bilo 1-0 za nase.
U subotu ocekujem laganu utakmicu cak sa 2gola razlike.
Da li neko ima informacije kako bi mogla izgledati prva postava? Zanima me ponajvise bekovska pozicija i pozicija stopera. Jer cini mi se da ce mali Can zauzeti mjesto na beku,sto znaci da ce Jerome na mjesto stopera tako da Dante otpada iz prvih 11???
Stern des Südens
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.