Edin TM87 je napisao/la:Sad kad Modric dodje mi smo jaci
Izvinjavam se Iniesti sto ce igrati protiv takvog igraca.
Modriću propao prelazak u Real
Sapunica oko prelaska hrvatskog veznjaka Luke Modrića iz Tottenhama u Real Madrid dobila je novu epizodu - prelazak u kraljevski klub opet je upitan.
Kako sada stvari stoje, priča oko Modrićeva transfera mogla bi imati nesretan završetak odnosno ostat će na White Hart Laneu.
Naime, prema izvoru bliskome našemu igraču, transfer je stopirao Jose Mourinho nakon što je Tottenhamov predsjednik Daniel Levy ponovno počeo dizati cijenu, iako su se klubovi već bili usuglasili oko svote od 35 milijuna eura.
Kako piše Večernji list kada je portugalski stručnjak čuo da Levy ima nove prohtjeve, lupio je šakom o stol i rekao – dosta! Povukao je drastičan potez i vjerojatno jako razočarao Luku koji u Londonu čeka mig da poleti prema Madridu na potpis ugovora.
Tko zna možda se idućih dana dogodi preokret, ali sada onaj koji bi razveselio Modrića iako su šanse za takvo što sada svedene na minimum. Realu je dosta licitiranja Tottenhamovog predsjednika.
DANTES je napisao/la:Ove godine mislim da d Real sve baciti na LŠ, a Barsa uzima Primeru, a možda i LŠ
Liga je najbitnija(u 38 kola će uvijek na kraju najbolja ekipa imati najviše bodova)i uvjeren sam da će Real odbraniti titulu u primeri.U LP šta bude bude sigurno je da će obje ekipe dogurati daleko.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
D10S je napisao/la:Iz Realove uprave su odlucili uloziti zalbu na crveni karton koji ce neko od nasih igraca dobiti u cetvrtak.
žalit se ne mogu jer svaki put dobiju crvenih manje nego što treba...
Nepostojeći penal Realu a i drugi gol Reala je bio neregularan...
[youtube][/youtube]
kod rezultata 0-1 za barcu
[youtube][/youtube]
kod rezultata 1-1
[youtube][/youtube]
i kod 1-0 za barcu
dobar je Clos Gomez dobar
a i onaj što sudi drugi el clasico nije ništa bolji...naravno te greške su samo iz prošle sezone koja će ostati upamćena po....... neću reći
drug paterdaaa sam protiv svih.
bitch please,
cijeli svijet je svjedočio prevarantskim istupima sudija u korist culesa,
ti mora da si ugly sob čim toliko zavisti ispoljavaš prema Ronaldu a konstantno oralno zadovoljavaš Mesia, što se mene tiče samo nastavi-preporučam da stupiš u kontakt sa @namiks mislim da bi u vašoj vezi cvjetale ruže
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Pepe je propustio cetiri (pet, ako ukljucujemo onu kradju sa Starkom) el clasica i Real u ta cetiri klasika nije ni boda izvukao. U isto toliko utakmica, Lessi nam je zabio 6 golova.
Pepe je u utakmicama protiv Barce sakupio tri asistencije.
Shvatam te messilla
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.