Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

10DelPiero
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la 10DelPiero » 22 avg 2012, 01:11

Citizen-X je napisao/la:jest da je pros'o tip - al ja bih se skenj'o od muke da sam igr'o Gruziju jer sam kont'o bubnut jak ulog na to...

ovako jbt ga :mrgreen:
Ma necu ni da zamislim kako je bilo ovim sto su igrali na Gruziju cistu 2, covjek se ispred mene u kaficu nije pomjerio citavu 3/4 :lol: :lol: :lol:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 avg 2012, 01:27

Ma ja sam navijao da padnem ako cete iskreno, al' eto :mrgreen:

past cu sad na tsongi, zelje ce mi bit uslisene :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 22 avg 2012, 01:30

juče 4 para, pad na jednom...

danas 3 para, pad na jednom...

sutra : Stuttgart 1 + Ibišević daje gol

nastavi niz :mrgreen:
FORZA MARŠAL !!!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 avg 2012, 01:40

Vedo zabije za 1-0 i Miske poništi golom u 90+2. :D
Hayley <3

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 22 avg 2012, 01:59

:lol:
FORZA MARŠAL !!!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 avg 2012, 02:06

Pa 4 brejk lopte ne koristi Belluci :cry:

i 5. ne koristi, 3 bile na drugi servis, koji kloc, tsonga igra grozno i opet ce dobit u hendikepu 4,5+

YEBEM TI TURNIR KOD SALEMA KAD NEMA ČELENŽ GLUPI, ostetise sudije bellucija, smijesno stvarno DVAPUT

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 avg 2012, 02:18

Fino kazem tuki iz kladionice, Hp2 dakle 5,5 - ah jel' ti ovo ht2, nema ti u ponudi hp2, pa kako onda yebem ti mater vam stoji u ponudi, e nek' budi 5 razlike isplatit ce mi listic yebo je otac prevaranski :mrgreen:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 avg 2012, 03:09

Edin TM87 je napisao/la:Gruzija 3,70
Tsonga - Belluci kontrahendikep 4,5 1,55
Jankovic - Rus kontrahendikep 4,5 1,40

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 22 avg 2012, 03:40

robben11 je napisao/la:http://peoplestring.com/?u=ismarham
kako lakse do para..konektujte se i izradite racun preko ovg linka...bit cemo svi zajedno sretni i bit ce za kocke
Ili bolje preko ovog http://peoplestring.com" onclick="window.open(this.href);return false; . 8-)
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 22 avg 2012, 08:22

amarosim je napisao/la:KM Portuga-Česka 2 1,60(ovo su kvote iz Supersport kladionice i vjerovatno ce past do sutra,u tom slucaju i h2 dolazi u obzir)
Cim sam vidio ovaj par,iznenadio sam se kvotom na pobjedu gostiju jer je Portugal stavrno loš sto dokazuje poraz od 50tak raz u Italiji,u ove kvalifikacije ulaze oslabljeni za cetvoricu najboljih igraca sa proslog EP, Miranda,Andrade,J.Santos i naturaliziran Amer kojem ne znam ime,napravili su smjenu generacija,tu je par momaka 89godiste i mislim da sutra nemaju sta traziti,skoro svi igraci igraju portugalsku ligu,mozda jedan ili dvojica igraju spanjolske nize lige....igrali su protiv BiH prije dvije godine i atmosfera u dvorani i nije nesto nabrijana bila tako da po tom pitanju nece imati prednost...........
Ceska ima pobjedu i poraz,zadnja utak poraz kuci od Italije 10raz,tu utak su bili bez Welscha,ne znam dali ce biti sperman za sutra ali i bez njega oni su miljama ispred Portugala,okosnicu cine Satoransky,novi clan Washingtona,Barton iz Joventuta,Petr Benda iz Nymburka,imaju tri veoma dobra mlada igraca,beka Jelineka,novog igraca Olina koji je imao veoma dobru sezonu u Joventutu,Balvina,216cm visokog igraca Cajasola i Kudlaceka iz Caserte...tu su jos igraci iz čeških najboljih klubova tako da se radi o veoma solidnoj ekipi.....
Od svih parova u dosadasnjem dijelu kvalifikacija,ovaj mi se cini najsigurnijim(s obzirom na kvotu) jer je stvarno taj Portugal preloš,kad izg 50raz od nekoga,mislim da se ne moze pricati o lošem danu,nego o lošoj kvaliteti igraca..........
Za malo hrabrije(u dvorani ce biti ludnica,prvu utak s Madjarima 5000 ljudi):
KM Ukrajina-Hrvatska +6,5 1
67-74 69-69

tip74
Kontakt:

Post Postao/la tip74 » 22 avg 2012, 10:40

Izostanci:
Degerfors IF v Assyriska FF
Degerfors IF: Edwards, Holmberg, Medwegy, Rennie (all suspended)
Assyriska FF: Thorstensson

CF Os Belenenses v Sporting Braga B
CF Os Belenenses: -
Sporting Braga B: Hanin, Figueiredo, Carlos Eduardo, Zé Luís

DC United v Chicago Fire
DC United: Rozeboom, Russell, Woolard, Boskovic, Dudar
Chicago Fire: Gibbs, Pause
Bet Info Team

adox
Kontakt:

Post Postao/la adox » 22 avg 2012, 10:58

Nogomet Engleska
Sri,20:45 Chelsea - Reading (d/n) 2 @ 1.70 wwin

Drugo kolo Premiershipa pocinje dosta ranije sa ovom utakmicom,zbog nastupa Chelsea u Superkupu gdje ih ceka Atl.Madrid.U vecerasnjem duelu igraju protiv Readinga,novog/starog kolacica u ovoj ligi.

Chelsea kao i svake sezone ima visoke ciljeve,ali kako je otisao Mou ne ide to bas tako lako sto se tice trofeja.Pored toga,za razliku od perioda kad su samo oni trosili pare po Engleskoj,sada sve vise timova ima bogate sponzore,pa tako u skladu stim i trose.Prosla sezone je spasena osvajanjem Lige prvaka,jer da nisu osvojili taj trofej,ista bi bila potpuni promasaj.Kad se zna da su zavrsili tek na 6 mjestu,ali eto zbog tog naslova ipak ce igrati Ligu prvaka i ove sezone,na stetu Spursa.Kao i obicno Abramovic nije stedio,tako da je na 3 igraca potrosio skoro 80 miliona eura.Dosli su Oscar,Hazard i Marin,sve redom mladi igraci a uz to sve veliki talenti tako da je to za pohvalu.Otisao je Drogba,covjek koji ih je spasio prosle sezone svojim golovima.Pored njega otisao je i Bosingwa,te Kalou.Sada Di Matteo ima problema u spicu jer ima samo dva klasicna napadaca,stoga ocajnicki zele da dovedu Cavania ili Hulka.U prvom kolu su igrali protiv Wigana u gostima i dobili su mec sa 2:0.Dosta rano su poveli vec u 2 minutu preko Ivanovica,a Lampard je povisio vodstvo u 7 minutu iz penala.Gledao sam drugo poluvrijeme i mogu reci da nisam pretjerano odusevljen igrom Chelsea,jer Wigan je imao svojih prilika ali eto nije ih znao iskoristiti.Debitirali su Hazard i Oscar,ovog prvog nisam se bas nagledao jer nisam pratio od pocetka,dok je Oscar imao 2 poluprilke te nekoliko korisnih dodavanja i pokazao je da ce biti pojacanje za ovu momcad.Di Matteo u vecerasnjem mecu nece moci racunati na Marka Marina,a on ce biti out najmanje jos 2 sedmice.Pored njega upitan je Ramires,kao i Sturridge koji je zadobio povredu u okviru Community Shielda.Sastav bi mogao izgledati ovako.Cech na golu,a u odbrani Ivanovic,Terry,Cahill i Cole,u sredini Mikel,zatim Lampard,poluspicevi Oscar,Hazard i Bertrand,dok je u napadu Torres.

Reading je prosle sezone zavrsio na 1 mjestu Championshipa tako da su izborili direktan ulazak u visi rang.Kako ce se snaci ostaje da vidimo,a ja cu u nekoliko recenica predstaviti ovaj tim.Sa klupe ih vodi Brian McDermott,a sam tim nema nekih vecih imena,mada to se od njih nije ni ocekivalo kada su po procjeni najjeftiniji tim ove lige.Sto se tice transfera,u momcad su dosli Stuart Taylor(golman), Adrian Mariappa(odbrana),Chris Gunter(bek),ova dva zadnja placena po 3 miliona eura Watfordu odnosno Nottinghamu,a svakako da je dolazak Dannya Guthirea(sredina) iz Newcastlea,te Pavela Pogrebnyaka(napadac) iz Fulhama i to za DŽ,vrijedan pomena.Otislo im je nekoliko igraca ali u losije timove,stoga nema potrebe da ih spominjem.Oni su svoj mec prvog kola igrali protiv Stoke Citya kuci,a isti je zavrsio 1:1.Gosti su poveli u 34 minutu preko Kightlya,da bi Adam Le Fondre postavio konacnih 1:1 iz penala u 90 minutu.McDermott u danasnjem mecu nema nekih novih izostanaka,jedini izostanak je Jimmy Kebe(desno krilo) koji je dosta vazan igrac na sredini terena.Za razliku od prvog meca,Garath McCleary bi mogao zamijeniti Robson-Kanua na poziciji lijevog krila,dok bi ostatak tima trebao ostati isti.Na golu Federici,u odbrani Gunter, Harte, Gorkss, Pearce,sredina Guthrie, Leigertwood, McAnuff, McCleary i napad Le Fondre te Pogrebnyak.

Kladim se da jedan ili oba tima u ovom mecu nece dati gol,mada mislim da Reading nece postici gol.Chelsea je jak ove sezone,odbrana kao i svih godina dosad je odlicna,tu se nista ne mijenja,osim sto bi vcrs mogao poceti Cahill a ne Luiz.Gosti su svoj prvi gol u sezoni postigli iz penala u 90 minuti,a u tom mecu uputili su svega 3 udarca u okvir gola gostiju.Nista bolji nije bi ni Chelsea u svom mecu,i oni su uputili 3 udarca u okvir gola ali oni su bili konkretniji te postigli 2 gola.Kako god,sumnjam da Reading moze postici gol na Stamford Bridgeu.

adox
Kontakt:

Post Postao/la adox » 22 avg 2012, 11:01

Samo da pozovem sve one koji su zainteresovani da sudjeluju u radu stranice,koja se nalazi u mom potpisu,da se jave na mail [email protected] Nisam zeljan reklame samo eto da pozovem ljude,ukoliko neko zeli da se pridruzi,a naravno kao i do sada ja cu se truditi da sve svoje analize ostavljam i na ovom forumu. slika

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 avg 2012, 12:06

badblueboylivno je napisao/la:Novi tiket.

Santos - Aguila 5+ slika
Xelaju - Chivas 2
Portugal - Češka 2 slika
:roll:
Hayley <3

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 avg 2012, 12:21

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

prodje gruzija za pola kosa, prodje tsonga za pola gema i naravno jankovic dobije 7:6 prvi set i naravno Rus napravi brejk odma' na startu drugog i naravno odem spavat slaveci dobitak i naravno jankovic pravi 3 brejka gdje je Rus imala 16 gem lopti za taj yebeni gem :lol:

adox
Kontakt:

Post Postao/la adox » 22 avg 2012, 12:26

Tenis US Open Q
Sri,22:45 R.Farah - M.Fischer 1 @ 1.60 wwin

Jucer je Sugita bio crna ovca u izboru parova,a danas cu pokusati smanjiti broj oklada na tiketu pa mozda se i dobije nesto.Posle Chelsea na tiket ide pobjeda Faraha u duelu protiv Fischera.

Robert Farah(24 god.,Kolumbija) nalazi se na 169 mjestu ATP liste,a najbolji ranking za njega je 163 mjesto.Radi se o solidnom teniseru za challengere,a vec neko vrijeme odlicno igra i dubl.Na hardu kroz karijeru ima skor 55/41,a ove sezone je na skoru 26/15,od cega je 15/9 clay,1/1 trava i 10/5 hard.Neke znacajnije rezultate i kao i challengere na hardu poceo je biljeziti prije 3 godine.Shvatio je da ako zeli pare u ovom sportu mora igrati sve podloge.Nakon solidnih nastupa na clayu,poceo je pripreme za ove kvale.Prvi turnir je bio onaj u Washingtonu gdje je ispao u 2 kolu kvala od Serre u 3 seta.Zadnji turnir za njega je challenger Aptos gdje je odigrao sjajno,ali imam utisak da je morao bolje u finalu protiv Steve Johnsona,no los drugi servis previse je uticao na igru.Igra desnom rukom,omiljena podloga za njega je hard,a ono sto ga odlikuje jeste dobar servis.Ukoliko ga servis sluzi onda je dosta tezak protivnik,no ako ide losije na servisu onda zna puno grijesiti u razmjeni,uglavnom salje u aut loptice.

Martin Fischer(26 god.,Austrija) trenutno zauzima 235 mjesto na ATP listi,a najbolji ranking za njega je 117 mjesto iz 2010 godine.On kroz karijeru na hardu ima skor 72/45,a ove sezone je na skoru 27/20 od cega je 19/10 clay,4/5 indoors hard,0/1 tepih,2/2 trava i 2/2 hard.Na hardu je igrao tek na pocetku sezone,Doha i Melbourne,nakon toga nista vise.U Gstaadu je namucio Tipsarevica,a nakon toga igrao je u Kitzbuhelu i izgubio od Balasza u 3 seta.Vec mjesec dana nije igrao,a kako ce se to odraziti na njegovu formu ostaje da vidimo.Igra desnom rukom,a radi se o svestranom igracu koji voli igrati na svim podlogama.

Prednost dajem Farahu iako nije on bas veliki favorit u ovom mecu.Ima Fischer svoje sanse,ali treba napomenuti da nije igrao mjesec dana,uz to na hardu nije upisao mec od Februara.Sa druge strane Farah prije US Opena je odlicno odigrao challenger u Aptosu,osim finala naravno.Fischer nikada nije usao u prvo kolo US Opena,dok je Farah prosle sezone usao i to mu je najbolji rezultat na Grand Slam turnirima.

Od tenisa jos bi trebalo proci

Serra - Salamanca 1 @ 1.30

Trungelliti - Chiudinelli 2 @ 1.30

Daniilidou - Mayr 1 @ 1.30

Burnett - Doi 2 @ 1.40

Birnerova - Poutchkova 2 @ 1.60

Pliskova - Botto-Arias 1 @ 1.25

fallen01
Kontakt:

Post Postao/la fallen01 » 22 avg 2012, 12:40

17:00 Jedinstvo - Zeta 1 4.15

Zeta igra sutra sa PSV poslednje kolo kvalifikacija za LE ... ocekuje se da danas izvedu omladinski tim koji ce biti dosta oslabljen jer svi znamo kakav je fond igraca u ovim ligama ... eto ja sam nesto razmisljo da bi mogli da se odreknu kupa i da je to nasa sansa ... ko hoce neka ispostuje ovo na neki solidan ulog ....

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 22 avg 2012, 12:49

Od mene tri para van moje branse ali na neki osjecaj:
Cibulkova-Petkovic 1 1,45
Pisao sam o Petkovic,pauzirala je 4 mjeseca zbog ozljede i u prvom kolu tesko izborena pobjeda protiv babos u tri seta,Cibulkova i nije u nekoj pretjerano dobroj formi,u prvom kolu je slavila protiv Medine u dva seta i mislim da je danas puno blize pobjedi................
LP Bate-Shmona zžk 1 2,00
Mec sudi Howard Webb sudac koji pokazuje kartone dosta rijetko,uvijek puno prica sa igracima i opominje ih usmeno prije nego posegne za kartonima,prolsu vecer od meceva LP samo su dva bila preko kartona,s obzirom da sudi sudac koji pusta malo zescu igru,isplati se probat,puno ovisi i o tome kako ce se kretati rez ali mislim da ce obje ekipe u utak uci oprezno,sama kvota upucuje da bi trebalo btii vise kartona ali je jucer bio slucaj Basel-Cluj manje od 4,5 1,70 pa ih je bilo 6 i to je bila i najmanja kvota na manje zutih od svih parova.........
Chelsea-Reading zg 1X 1,55
Kolega ADOX je pisao vise o ovom paru tako da je po meni ovaj pick i vjerovatniji...........

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 22 avg 2012, 12:52

Edin TM87 je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

prodje gruzija za pola kosa, prodje tsonga za pola gema i naravno jankovic dobije 7:6 prvi set i naravno Rus napravi brejk odma' na startu drugog i naravno odem spavat slaveci dobitak i naravno jankovic pravi 3 brejka gdje je Rus imala 16 gem lopti za taj yebeni gem :lol:
Rus je trebala i da uzme ovaj mec ako nista barem prvi set jer nakon onih silnih propustenih prilika od Jankovic da povede lagano 1-0 u setovima iole jaca teniserka bi iskoristila dok je ova bila jos gora od nje :roll:

Ja mislim da veceras trpam protiv Jankovic koja i ovako ima negativ scor protiv rumunke.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 22 avg 2012, 13:30

Dinamo - Maribor X 3,90
Chelsea - Reading H1 1,60
Ibisevic daje gol 1,90
Gicquel - Džumhur 1 1,70

Kvota: 20,16
SAMO ČELIK !

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.