FK Slavija
Re: FK Slavija
U pojedinim trenucima protiv Borca Slavija igrala kao Barca 

"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku"
Suđenje opet na skeneru
U Fudbalskom klubu Borac razmišljaju da se opet javno žale na suđenje, ovaj put na Bijeljinca Danijela Pajića koji je po domaćinu propustio da dosudi tri jedanaesterca za Banjalučane.
- U globalu nismo zadovoljni, ali ćemo zatražiti od Stručne sudijske komisije FS BiH da pregleda snimak i javno se izjasni o suđenju Danijela Pajića - rekao je Šipovac.
Pokrali ste borac
U Fudbalskom klubu Borac razmišljaju da se opet javno žale na suđenje, ovaj put na Bijeljinca Danijela Pajića koji je po domaćinu propustio da dosudi tri jedanaesterca za Banjalučane.
- U globalu nismo zadovoljni, ali ćemo zatražiti od Stručne sudijske komisije FS BiH da pregleda snimak i javno se izjasni o suđenju Danijela Pajića - rekao je Šipovac.
Pokrali ste borac

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Stvarno ne znam sto sudije toliko gotive Slaviju.Mogu shvatiti donekle kod kuće,ali u gostima mi čudno.Dal to Kulina odrađuje ne znam.Izborili opstanak svi znamo kako,sada imaju ekipu za sredinu tabele,mozda Kulina zeli Europu izboriti sa prosječnom ekipom.pile87 je napisao/la:Suđenje opet na skeneru
Pokrali ste borac
- Armageddon2012
- Kontakt:
sudjenje je bilo odlicno na borac-slavija,i ne obazirite se na baljezganja ovih konja iz nase uprave...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Koliko je to vec od pocetka sezone.Cini mi se da su "osteceni" za pet penala.pile87 je napisao/la:Suđenje opet na skeneru
Pokrali ste borac

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
svi su protiv borca hebiga tako je devileDevil je napisao/la:Koliko je to vec od pocetka sezone.Cini mi se da su "osteceni" za pet penala.pile87 je napisao/la:Suđenje opet na skeneru
Pokrali ste borac

- Armageddon2012
- Kontakt:
nesto ove zeljovce mnogo zulja sudjenje,ko o cemu hahahhaha 

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
A gdje to objavljeno,da nije mozda u Avazu?
-
- Kontakt:
Nova pobjeda Slavije nad jednim od velikih neprijatnih,nazalost,iznenadjenja Zvijezdom od 1:0. Strelac jedinog gola je bio Vidić koji je matirao danas najboljeg pojedinca na meču ,golmana Zvijezde.
Današnja utakmica je donijela mnogo toga,a to je da se više ne smije opustiti sa bilo kim da se igra,jer mi nismo Real pa da možemo govoriti lako ćemo . Dujković bez intervencije,odbrana nije isto imala prilike da se nešto više iskaže , vezni red je dobro odradio svoj posao,međutim ta lopta mora mnogo brže da ide ako želimo neke šanse da pravimo iako smo ih danas napravili barem 4-5.Što se tiče napada Vidić kao glavni istureni špic sa dva vanjska Kokot i Rašević izgledali su dobro,međutim lopta nije htjela u gol,ali ajde daće Bog na nekim drugim utakmicama da uđe.Mamić odigrao opet jednu dobru utakmicu u kojoj se istakao kao najbolji pojedinac Slavije.
Što se tiče gostiju,pa ona dvojica što su izašla nije ništa mogao bolje trener napraviti,čitavu utakmicu peljaju loptu,ne daju upotrebljivu nikako. Zvijezda je uvijek bila simpatična ekipica,sa kojom se moglo igrati i na domaćem i gostujućem terenu. Žao mi je njihovih navijača koji su došli u naš grad da bodre svoj tim,a otišli razočarani radi nelogičnih poteza njihovog trenera. Golman je iskreno izvadio još barem 2-3 gola što se nadam da ću uspjeti negdje na pregledu još bolje da vidim.
Sudija je dosudio taj diskutabilan penal,ali na snimku će se pokazati da li je bilo ili ne igranja rukom.Po mojoj ličnoj procjeni bilo je igranja,ali da ne bi bilo ja pristrasno komentarišem ostavit ću za tv kanale da se pozabave tim i arbitražom.
Želim Zvijezdi da se pokuša isčupati pa da i sledeće godine pratimo taj tim,jer iskreno nisu oni loši koliko ih neko zeza,jer ima tu talenta,ima tu neke igre,ali ih par likova koči.
Današnja utakmica je donijela mnogo toga,a to je da se više ne smije opustiti sa bilo kim da se igra,jer mi nismo Real pa da možemo govoriti lako ćemo . Dujković bez intervencije,odbrana nije isto imala prilike da se nešto više iskaže , vezni red je dobro odradio svoj posao,međutim ta lopta mora mnogo brže da ide ako želimo neke šanse da pravimo iako smo ih danas napravili barem 4-5.Što se tiče napada Vidić kao glavni istureni špic sa dva vanjska Kokot i Rašević izgledali su dobro,međutim lopta nije htjela u gol,ali ajde daće Bog na nekim drugim utakmicama da uđe.Mamić odigrao opet jednu dobru utakmicu u kojoj se istakao kao najbolji pojedinac Slavije.
Što se tiče gostiju,pa ona dvojica što su izašla nije ništa mogao bolje trener napraviti,čitavu utakmicu peljaju loptu,ne daju upotrebljivu nikako. Zvijezda je uvijek bila simpatična ekipica,sa kojom se moglo igrati i na domaćem i gostujućem terenu. Žao mi je njihovih navijača koji su došli u naš grad da bodre svoj tim,a otišli razočarani radi nelogičnih poteza njihovog trenera. Golman je iskreno izvadio još barem 2-3 gola što se nadam da ću uspjeti negdje na pregledu još bolje da vidim.
Sudija je dosudio taj diskutabilan penal,ali na snimku će se pokazati da li je bilo ili ne igranja rukom.Po mojoj ličnoj procjeni bilo je igranja,ali da ne bi bilo ja pristrasno komentarišem ostavit ću za tv kanale da se pozabave tim i arbitražom.
Želim Zvijezdi da se pokuša isčupati pa da i sledeće godine pratimo taj tim,jer iskreno nisu oni loši koliko ih neko zeza,jer ima tu talenta,ima tu neke igre,ali ih par likova koči.
$ ? $ ? ? " " ".
bio sam na utakmici i da je bilo igranje rukom bilo je ali brate nije bilo u 16-tercu bilo je mozda 1m od 16-terca i pomocni signalizira glavnom da je van on nesto na sebe prstom pokazuje realno je trebalo biti 0-0 al hajdSigurdsson je napisao/la:Nova pobjeda Slavije nad jednim od velikih neprijatnih,nazalost,iznenadjenja Zvijezdom od 1:0. Strelac jedinog gola je bio Vidić koji je matirao danas najboljeg pojedinca na meču ,golmana Zvijezde.
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
nadam se da možete želji uzeti bod.
Jedina tekma gdje ce sudjenje bit regularno nema natezanja. Ovdje pobjedjuje bolji

Hoće li biti prenos na TVu? Očekujem težak meč i osvajanje najmanje boda na Grbavici.
trebala bi biti na ArenaSport u subotu 19:00h, ako ne bude odgoderebonja je napisao/la:Hoće li biti prenos na TVu? Očekujem težak meč i osvajanje najmanje boda na Grbavici.
Otkud mali Dursun da igra protiv Borca u subotu ?
Zar on nije u Stuttgartu ?
-
- Kontakt:
Nisam vidio da je pozvan.Zadovoljio je u Stutgartu međutim ovde mora da se razvija tako je rečeno.Valjda kao ovdje bi mu došlo bolje seniorskog nego tamo kadetskog fudbala.Devil je napisao/la:Otkud mali Dursun da igra protiv Borca u subotu ?
$ ? $ ? ? " " ".
Ma protiv juniora Borca sad zadnji vikend,ne seniorski tim.Sigurdsson je napisao/la:Nisam vidio da je pozvan.Zadovoljio je u Stutgartu međutim ovde mora da se razvija tako je rečeno.Valjda kao ovdje bi mu došlo bolje seniorskog nego tamo kadetskog fudbala.Devil je napisao/la:Otkud mali Dursun da igra protiv Borca u subotu ?

Bolje mu je pionirski u Štutgartu nego seniorski u BiH ali eto neka igra momak pa kako god
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
- savatihotece
- Kontakt:
19:00 uživo Fudbal PREMIJER LIGA BiH: Zeljeznicar - Slavija ARENA SPORT 1 rs
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.