Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
amarosim je napisao/la:KM Estonija-Crna Gora 154,5 manje
U skoro svim kladionicama kvota na manje koš je dobro pala,mislim da ima logike jer obje ekipe na ovu utak dolaze nakon velikih pobjeda,Estonija protiv Izraela u gostima(igrali su se produzeci pa jos povratak nazad,let je trajao 6-7 sati) a C.Gora protiv Srbije a to bi moglo znaciti veliko fizicko i psihicko praznjenje pa bi danas mogli igrati u laganijem tempu,prve dvije utakmice C.Gora je bila daleko ispod zadane granice(posebno me se dojmilo kad su Srbe ostavili na 71 poen i to u gostima,Izrael im je zabio 69),Estonija obje preko ali mislim da ce u ovom susretu gl.rijec voditi C.Gora koja igra vrlo dobru obranu...sretno.....
Prosao listic...Mirzoni89 je napisao/la:Odigrano danas:
Zivkovic - Gard 1 1.55
Olivetti - Marcan ** 1.50
I. Navarro - Diez 1 1.50
Turska/20 - Slovacka/20 Kosarka Zene 1 1.50
St. Petersburg - Novosibirsk 1 1.50
Japan - Angola Rukomet Zene 1 1.40
Ulog 4.5KM
Kvota 10.99
Moguca isplaTa 49.46KM
anonimni je napisao/la:džaba sam proklinj'o![]()
Devil je napisao/la: tiket 1:
Notts-Hartlepool 1 1.75![]()
Oldham-Wallsall oba daju 1.70![]()
Northampton-Rotheram oba daju&3+ 2.30![]()
Blackpool-Leeds oba daju&3+ 2.10![]()
Da neko i od mene prepisebadblueboylivno je napisao/la:To, yebote.Edin TM87 je napisao/la:BiH - Gruzija 2 3,70![]()
Dakle, imamo 6 igraca u rosteru za ovu tekmu koji su spremni (ne brojim juniore jer oni ne mogu igrat na ovom nivou), dok je Gruzija kompletna i ionako su bolji od nas, a sad su i odmorniji, jer nasi igraju u nemogucem ritmu sto se tice najboljih igraca... Mali milion stvari se mora poklopit da dobijemo, a ako dobijemo osjecat cu patriotizam i nece mi bit zao para![]()
Učinih isto, dodalo se još Čehe.
fazon je sto jeste.anonimni je napisao/la:u 15:04 je post s parovima objavljen, ne znam je li šta prije završilo, ali ako nije, ko ti je kriv što ne gledaš...
Češka tačno 7 razlikehodža je napisao/la:-7,5/BiH-Gruzija...H2
+7,5/Portugal-Češka...H2
Kiel-Flensburg...1
i
Brighton - Cardiff...Oba daju i 3+
Bristol C. - Crystal P...Oba daju i 3+
Charlton - Leicester...Oba daju i 3+
Huddersfield - Nott.Forest...Oba daju i 3+
Sheffield Wed. - Birmingham...Oba daju i 3+
i
Bugarska-Njemačka...X2
+14,5/Slovačka-Srbija...H2
+13,5/Ukrajina-Hrvatska...H1
-6,5/Latvija-Nizozemska...H1
-5,5/Mađarska-Austrija...H1
-14,5/BiH-Gruzija...H2
-9,5/Belgija-Švicarska...H1
-14,5/Italija-Turska...H2
+20,5/Island-Izrael...H1
-13,5/Poljska-Finska...H2
Očito nisi vidio da sam dodao Azerbajdžan.Edin TM87 je napisao/la:Da neko i od mene prepisebadblueboylivno je napisao/la:To, yebote.Edin TM87 je napisao/la:BiH - Gruzija 2 3,70![]()
Dakle, imamo 6 igraca u rosteru za ovu tekmu koji su spremni (ne brojim juniore jer oni ne mogu igrat na ovom nivou), dok je Gruzija kompletna i ionako su bolji od nas, a sad su i odmorniji, jer nasi igraju u nemogucem ritmu sto se tice najboljih igraca... Mali milion stvari se mora poklopit da dobijemo, a ako dobijemo osjecat cu patriotizam i nece mi bit zao para![]()
Učinih isto, dodalo se još Čehe.![]()
![]()
![]()
![]()
Drago mi je, cekam ovaj tenis glupi, Tsonga ne smije dobit 5 razlike i Jankovic isto!
Ovaj turnir kod Salema mi nikad nije bio drag...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.