FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

adis_macak
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la adis_macak » 01 okt 2009, 17:54

nisam rekao da je sto posto zato ako neko zna sigurno nek javi

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 01 okt 2009, 20:53

Ovdje u Mostaru na Tv govore utorak tekma
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

maximus_genius

Post Postao/la maximus_genius » 01 okt 2009, 21:32

http://www.transfermarkt.de/de/verein/2 ... rt_mw.html
evo visca ce moc protiv slobode a recitemi za rovcanina ko zna najnovije informacije

theM87
Kontakt:

Post Postao/la theM87 » 01 okt 2009, 21:44

nije lose za kup al sad protiv slobode ce da bude andtipropaganda fudbala nema sanse da igramo lijepo ako je to ikako moguce onaj novi trener sto im je dosao kofa kae igracemo mi napadacki necemo se branit evo po 100KM da ce svake dvije min bit prekid. I znal neko kad je tekma neko kaze u pola osam neko u pola sedam sad nezz kako da planiram
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼

maximus_genius

Post Postao/la maximus_genius » 01 okt 2009, 21:52

staje sa ovim mahira karic naso sam o njemau na sporin ocel se vratit u zelji kako vidim dobar je

ljuba_tm1987
Kontakt:

Post Postao/la ljuba_tm1987 » 01 okt 2009, 22:08

zna li iko cijeli tekst jedne pjesme sto je bila pjevana protiv Rudara u Kupu, ide pocetak ovako: Sanjam direktor sam firme,sanjam,.....

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 okt 2009, 22:22

maximus_genius je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/verein/2 ... rt_mw.html
evo visca ce moc protiv slobode a recitemi za rovcanina ko zna najnovije informacije
Kazu da je Visca povrijeđen i da ce debitovati protiv Veleza :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 01 okt 2009, 22:47

maximus_genius je napisao/la:staje sa ovim mahira karic naso sam o njemau na sporin ocel se vratit u zelji kako vidim dobar je
neće se vratiti u želju 100%, sad već kad je otišao to je gotova stvar, i iskreno trenirao sam s njim i nije toliki talenat kao što se priča, igra veznog isto što je igrao naš čolić u oml.pogonu i za njega je čola bio fabregas
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 01 okt 2009, 22:55

theM87 je napisao/la:nije lose za kup al sad protiv slobode ce da bude andtipropaganda fudbala nema sanse da igramo lijepo ako je to ikako moguce onaj novi trener sto im je dosao kofa kae igracemo mi napadacki necemo se branit evo po 100KM da ce svake dvije min bit prekid. I znal neko kad je tekma neko kaze u pola osam neko u pola sedam sad nezz kako da planiram

Samo laprdate nista drugo nikad niste ni znali samo da vrijedjate :twisted: :twisted:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 01 okt 2009, 22:58

TaRgEt_ je napisao/la:
theM87 je napisao/la:nije lose za kup al sad protiv slobode ce da bude andtipropaganda fudbala nema sanse da igramo lijepo ako je to ikako moguce onaj novi trener sto im je dosao kofa kae igracemo mi napadacki necemo se branit evo po 100KM da ce svake dvije min bit prekid. I znal neko kad je tekma neko kaze u pola osam neko u pola sedam sad nezz kako da planiram

Samo laprdate nista drugo nikad niste ni znali samo da vrijedjate :twisted: :twisted:
**** miki maus sa ove teme
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 01 okt 2009, 22:59

TaRgEt_ je napisao/la:

A šta je vrijeđanje bgt??To što se izlezavaju igraci i sto su stalno prekrsaji??Pa jesi li mozda gledao utakmicu Sarajevo-Sloboda??A sve u svemu svaka utakmica je takva bez obziira ko s kim igra

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 okt 2009, 23:04

imas na predhodnoj strani kad je tekma i ko je sudija
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 02 okt 2009, 09:00

Visca nece igrati u subotu jer vuce neku povredu od utakmice sa Famosom. Nije nista opasno ali nece da rizikuju pa ce ga cuvati do uzvrata sa Velezom. Postoji mogucnost da protiv Slobode zaigra Rovcanin u napadu.
Treba uzeti u obzir da su ovo sve price i da sve zavisi od Amara!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 02 okt 2009, 09:58

TaRgEt_ je napisao/la:

A vi da se valjate, gadjate ciglama, psujete glavni grad, navijate za Siroki ....
Sloboda odgovorno tvrdim ima najgoru igru u cijeloj ligi, izbi, nabi, nekako zabi i valjaj se cijelo vrijeme, predlazem upravi da kada dodje sloboda karta bude 3 puta jeftinija jer se igraci slobode valjaju po terenu 60 od 90 minuta.
Cuva Bog Zelju svog!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 okt 2009, 10:01

Al' zato mi igramo k'o Barcelona :arrow:

ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 02 okt 2009, 10:05

bistrikboy je napisao/la:Al' zato mi igramo k'o Barcelona :arrow:

ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
bas ti hvala na podrsci sad ce ovi tuzlaci imati za sta da se uhvate :roll: , mi se na valjamo ko picke na svakoj gostujucoj tekmi 60 od 90 minuta
Cuva Bog Zelju svog!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 okt 2009, 10:17

Na Grbavici za četvrtfinale
Obje ekipe propustile su svoje prilike za golove, kaže trener Dino Đurbuzović

U Željezničaru su zadovoljni remijem s Veležom u prvoj utakmici osmine finala Kupa BiH (0:0), no za prolazak dalje trebat će im pobjeda u uzvratu na Grbavici. Dino Đurbuzović, prvi saradnik menadžera Amara Osima, kaže da je neriješen rezultat realan.

- Velež je imao svoje prilike, ali i mi smo mogli postići golove, tako da obje ekipe mogu žaliti za propuštenim. Utakmica je bila dinamična, otvorena, mislim i dosta korektna - govori trener Želje.

Ako želi proći u četvrtfinale, Željezničar će morati postići gol, što baš i nije odlika ekipe u ovoj sezoni. Istina, u posljednje vrijeme jedini špic igrač na raspolaganju je Popović, a u Želji se nadaju da će protiv Slobode zaigrati i roviti Mešanović.

- Istina je da imamo velike probleme s realizacijom. Na svakoj utakmici stvorimo nekoliko izglednih prilika, ali ne zabijemo golove. Valjda će se to okrenuti u našu korist - kaže Đurbuzović.

Na subotnjoj utakmici Premijer lige protiv Slobode (Grbavica, 18.30) Željezničar će biti bez stopera Mešića (tri žuta kartona), Ćuluma (crveni karton u Vrapčićima), Serdarevića i Rovčanina (povrede), dok će Mešanović i Mehić biti u konkurenciji.

ABA3.ba

KENZO_SA
Kontakt:

Post Postao/la KENZO_SA » 02 okt 2009, 11:59

Ako ne utrpamo ovako lošoj Slobodi 2 komada onda smo ništa!

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 02 okt 2009, 12:05

KENZO_SA je napisao/la:Ako ne utrpamo ovako lošoj Slobodi 2 komada onda smo ništa!
ma kad nismo rudaru nećemo ni slobodi
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 02 okt 2009, 13:24

tuborg-green je napisao/la:
KENZO_SA je napisao/la:Ako ne utrpamo ovako lošoj Slobodi 2 komada onda smo ništa!
ma kad nismo rudaru nećemo ni slobodi
pa ako zabijemo slobodi 2 komada odma ce ispasti : :roll: :lol:
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 58 gostiju.