Tako je.Gianluca Di Marzio: "PSG are not serious for Lichtsteiner and haven't made a €15 mill bid for him."

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Tako je.Gianluca Di Marzio: "PSG are not serious for Lichtsteiner and haven't made a €15 mill bid for him."
Vidal je napisao/la:Tako je.Gianluca Di Marzio: "PSG are not serious for Lichtsteiner and haven't made a €15 mill bid for him."
I mi se isto nadamo. Nije valjda da Benfica nema tri miliona.Ziegler:The club want to sell me outright while Benfica wants a loan w/option. I hope it goes through, it would be the ideal club"
Ma vide da se Marotta stim bavi posudba pa hoce i oniVidal je napisao/la:I mi se isto nadamo. Nije valjda da Benfica nema tri miliona.Ziegler:The club want to sell me outright while Benfica wants a loan w/option. I hope it goes through, it would be the ideal club"
I to će biti dovoljno sigurno... mjera.JUVENTUS READY TO OFFER AND FOR 25M Llorente
Oxygen je napisao/la:Neukusno je da te lopovom zove neko čiji klub je već izbacivan iz lige zbog lopovluka 1980 godine i klub koji je i u calciopoliu bio sankcinisan sa bodovnim minusom i koji je jedva izbjegao izbacivanje.
CLAMOROSO: ESCLUSIVA SM24: MAROTTA-SABATINI CONTATTO TELEFONICO PER OSVALDO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.