E vala smješno je ovo sa Lukom! Stvarno što je previše ,previšeacovic1 je napisao/la:Evo napokon izgleda završila ova sapunica oko Luke Modrića i Real Madrida![]()
.Po natpisima u medijima Između 35 i 40 miliona eura je transfer,znači mogla bi fina cifra da kapne i Zrinji (0,5 % = 350 000 - 400 000 KM).Ajde da i na tom planu malo živnemo
Izgleda Murinjo popizdio zbog Levija i njegovog **** i odusto od Luke.To je zadnja informacija koju sam maloprije pročitao na Herceg. info.starmo94 je napisao/la:Maminjo sto dalje od Zrinjskog !
Da je danas uzet bod u Travniku bilo bi dobro, a o sva 3 da i ne govorim..
Samo jako momci !
Zar nije ovo s Modricem rjesena stvar ?
Neočekivano ali mi je drago posebno zbog Perićaalo_bola je napisao/la:Bravo Mile legendooopirota je pala
![]()
FORZA ZRINJSKI
Svaka vam cast sto se ovako odnosite prema navijacima vaseg kluba koji nisu iz Mostara. Vidio sam da ste i na utakmici protiv Travnika imali transparent u cast Kristijana Mijatovica i to se cijeni. RESPECT!!starmo94 je napisao/la:In Memoriam: Kristijan Mijatović Kristo
S tugom smo primili vijest da je rano jutros u 05:10 sati u prometnoj nesreći u Žepču život izgubio navijač Zrinjskog i pripadnik “Ultras Žepče” Kristijan Mijatović Kristo. Ovim putem u ime Uredništva portala Zrinjski.info Kristijanovoj obitelji, prijateljima i svima pripadnicima “Ultras Žepče” izražavamo duboku sućut.
- Zauvjek sa nama na tribinama, zauvjek u našim srcima -
” Jednoga dana kada prođe sve, sa neba bodrit ću te, Zrinja ti čut ćeš moj glas, volio te jedan Ultras… “
![]()
Pocivaj u miru
Ovo je sportski forum tako da brisanje plitickih i nacionalnih rasprava nikad nece biti tema diskusije sa forumasima!lenta crvena je napisao/la:Ova tema bi do sada imala 1000 stranica da nisu brisali šta im ne odgovara. Većinom bi to bila istina u nekim raspravama koja im iz političkih i nacionalnih razloga ne bi odgovarala.
Možda je Alexanadar veliki u pravu što se tiče teme jer strogo gledano i nije se pisalo o Zrinjskom ali isto tako postoji poveznica između Zrinje i onog texta ali upravo je to ono što sam napisao o "jednakima i jednakijima" jer i na temama drugih klubova se odluta od teme i to dosta češće nego na temi "Zrinjski" ali tamo se ne brišu postovi i ne šalje u "banoviće" tako lako.Odlučio sam da neću otići sa foruma ali ću vas redovno upozoravati na ovakve slučajeve i za mene je ovo završena stvar.Možda ne bi loše bilo da se zapitate zašto je toliko ljudi otišlo sa ovoga foruma i da li je to bilo baš njihovom krivicom.Kod nas u Mostaru se kaže: "ako ti dvojica kažu da si pijan , iako si trijezan ,valjaj se!"aleksandar_veliki je napisao/la:Bistrik je sve rekao, nema potrebe da se objasnjavamo dalje. Tema je Zrinjski, a za komentare, sugestije i kritike, imate posebnu temu. Hvala!
Ko god je otisao,neka je.Nije otisao sigurno zato sto nije mogao pisati o sportu kojeg voli,vec zato sto se pisalo o nekim stvarima nevezanim za sport.Politika,Nacionalizam i sve vezano za to nikada nece naci dom na ovom forumu,kome se o tome pise ima masu foruma na tu temu,neki su cak i kvalitetni,smisljeni.Ovdje cemo ipak samo o sportu jer ipak to je ono sto nas ovdje okuplja.acovic1 je napisao/la:Možda je Alexanadar veliki u pravu što se tiče teme jer strogo gledano i nije se pisalo o Zrinjskom ali isto tako postoji poveznica između Zrinje i onog texta ali upravo je to ono što sam napisao o "jednakima i jednakijima" jer i na temama drugih klubova se odluta od teme i to dosta češće nego na temi "Zrinjski" ali tamo se ne brišu postovi i ne šalje u "banoviće" tako lako.Odlučio sam da neću otići sa foruma ali ću vas redovno upozoravati na ovakve slučajeve i za mene je ovo završena stvar.Možda ne bi loše bilo da se zapitate zašto je toliko ljudi otišlo sa ovoga foruma i da li je to bilo baš njihovom krivicom.Kod nas u Mostaru se kaže: "ako ti dvojica kažu da si pijan , iako si trijezan ,valjaj se!"aleksandar_veliki je napisao/la:Bistrik je sve rekao, nema potrebe da se objasnjavamo dalje. Tema je Zrinjski, a za komentare, sugestije i kritike, imate posebnu temu. Hvala!
Naravno da smijes,ali postavljanje navijackih slika i klipova je zabranjeno.To se konzekventno brise na svakoj temi.To ce ti svi potvrditi.lenta crvena je napisao/la:smijem li onda pisati o karti za utakmice na gostujućim terenima kada igra zrinjski?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.