nigdje veze sa nama, fulali temu

Moderator/ica: GracanicaAA
čudan znači, ima i dres Bratstva..hamogr76 je napisao/la:Ma čovjek je iz Gračanice,vatreni navijač je Sarajeva,garant nije došo da provocira jer često ga viđsam u graddu u dresu Sarajeva,,,,mislim da radi kao poštar....nepotrebno s vaše strane.....Jasenko jest malo čudan al nije baš tako opaasan da ga vi u njegovom gradu matletirate,,,,
Za sledeći post mislim da tebi ide ban od admina... pozzzzzrole je napisao/la:cestitke gilijevim momcima ......mnogo ste se potrosili na zagrijavanju tak da vam je ostalo malo snage za utakmicu-skoro nikako al dobro je-idemo dalje-pozzzz
Ma ja igram keca, i još 3-4 sigurice i na 20KMBarsa je napisao/la:Mislim da je doslo vrijeme I za prvu pobjedu Gradine,vec. su malo sazreli I sve osim pobjede bilo bi veliko iznenadjenje a ionako velez je sam pokazao svoj kvalitet u ovom kolu........
ti to njega osobno poznajes pa znas da ce se qrcit ? kao sto je benjo napisao taj momak je uvijek u dresu sarajeva i cudan je. mozda je i malo skrenuo, nije sav svoj, a oni poletili svi na njega, i kao sto neko napisa mogu ovako u svojoj avliji neka idu gdje dalje u vece gradove i neka se pokusaju ovako provoditBrcko87 je napisao/la:Nisu oni "mudonje"..Taj lik u dresu Sarajeva je imao namjeru da ispadne mudonja..sutra da se qurči da je prošao pored Fukara u dresu Sarajeva i niko ga nije smjeo pogledat..Podržajem ovaj potez FKR TZ..Hoće da se qurči i da ispadne mudonja a ispao je pic**..AlmirexSTB je napisao/la:[youtube][/youtube]
vid' ovih "mudonja"![]()
Pusti mo to..mašamo temu..
Imal šta novo u našem klubu,vidim tribine se grade punom parom?!
zbog cega ban?? pa svi smo brate vidjeli da imaju snage sam za 25 do 30 minuta,mozda dance i arap za cjelu utakmicu ostalo je bas tako kak sam napiso-poz i do pobjede protiv rodjenihBenjo_AFC86 je napisao/la:Za sledeći post mislim da tebi ide ban od admina... pozzzzzrole je napisao/la:cestitke gilijevim momcima ......mnogo ste se potrosili na zagrijavanju tak da vam je ostalo malo snage za utakmicu-skoro nikako al dobro je-idemo dalje-pozzzz
Zbog onih ranije provokacija , admin te upozorio koliko sam ja vidio. Zato kažem.role je napisao/la:zbog cega ban?? pa svi smo brate vidjeli da imaju snage sam za 25 do 30 minuta,mozda dance i arap za cjelu utakmicu ostalo je bas tako kak sam napiso-poz i do pobjede protiv rodjenihBenjo_AFC86 je napisao/la:Za sledeći post mislim da tebi ide ban od admina... pozzzzzrole je napisao/la:cestitke gilijevim momcima ......mnogo ste se potrosili na zagrijavanju tak da vam je ostalo malo snage za utakmicu-skoro nikako al dobro je-idemo dalje-pozzzz
Ma ako bude šetao po terenu kao do sad njegova sudbina u ekipi Gradine će bit zapečanjena..narod je pogubio živce,neće se trpit ničije šetkanje po terenu..Luka je napisao/la:Veliki hendikep za gradinu je izostanak dzafe,realno najboljeg igraca gradine ,a relano jos veci endikep je igranje tusunovica,momak igra bez volje,samo stoji i ne trazi lopte bar tako je izgledalo u pripremnim mecevima i ona utkamica protiv goska...i ovaj put ce mi tim uzeti dosta zivaca,al hvala bogu ramazan je izasao,pa cu moc svoje frustracije u vezi nejgovog setanja oko terena na glas iznijet..Mada ova ekipa gradine igra sve bolje i ja mislim kako su se poslozili i ugrali.mi idmeo na pobjedu i abd cemo i uspjet,ocekuje se velika podrska iz srebrenika,ja mislim najveca do sada..
Dzafić vam je bio od boljih igrača,stvarno steta.Benjo_AFC86 je napisao/la:Džafa zeznuo križne ligamente, mora ići na operaciju![]()
samo nam je to trebalo
Tosunović nije nesto,mada on Veležu zna zabiti.Prije dvije sezone u Mostaru je zabio tri ili četiri komada u dresu Zvijezde.vatreni je napisao/la:Dzafić vam je bio od boljih igrača,stvarno steta.Benjo_AFC86 je napisao/la:Džafa zeznuo križne ligamente, mora ići na operaciju![]()
samo nam je to trebalo
Opet ti brdo parovaBenjo_AFC86 je napisao/la: Ma ja igram keca, i još 3-4 sigurice i na 20KM![]()
Min. 5 kombinacija sa našom ligomPirloSTB je napisao/la:Opet ti brdo parovaBenjo_AFC86 je napisao/la: Ma ja igram keca, i još 3-4 sigurice i na 20KM![]()