FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Sad procitah da Queens Park Rangers zeli Fontasa, cijena oko 6 miliona. Sto se mene tice pustio bi ga iste sekunde, Bartra je po meni kvalitetniji a i ovog mozemo vratiti ako bude dobar tamo.
Don't hate what you don't understand.
ma odma ga dat 6 milki je superxaviesta je napisao/la:Sad procitah da Queens Park Rangers zeli Fontasa, cijena oko 6 miliona. Sto se mene tice pustio bi ga iste sekunde, Bartra je po meni kvalitetniji a i ovog mozemo vratiti ako bude dobar tamo.

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Ovaj Dos Santos ima veliku nesrecu sto dolazi u vrijeme daleko naboljeg veznog reda od kada se iga ova igrica. Momak se odlicno krece, ima dobar pregled igre, zavidnu tehniku i dugi pas na kojem mu mogu pozaviditi i mnogi od prvotimaca. Nažalost, tesko ce imati prostora za igru pogotovo nakod dolaska Songa.
Pored njega veceras bih izdvojio i Sergi Roberta i Deulofeua. Affelay gori u zelji da se pokaze, taj momak nikako da se opusti i da odigra onako kako zna u reprezentaciji recimo.
Pored njega veceras bih izdvojio i Sergi Roberta i Deulofeua. Affelay gori u zelji da se pokaze, taj momak nikako da se opusti i da odigra onako kako zna u reprezentaciji recimo.
Prvi na tabeli, apsolutno zasluzeno.
It's Tito Time
It's Tito Time
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
" onclick="window.open(this.href);return false;
predstavljanje igraca za novu sezonu
song ce nosti broj 25

predstavljanje igraca za novu sezonu
song ce nosti broj 25

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
-
- Kontakt:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Glavne razlike u taktičkim zamislima izmedju Pepa i Tite

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ovaj tunel na stadionu, nešto savršeno!
Osim što su dvije, vjerovatno, najjače svjetske ekipe, Barcelona i Real Madrid su vodeći i na društvenim mrežama. Tako Barça ima ukupno 46 miliona fanova (računaju se Facebook i Twitter), a Real 8 miliona manje.
Sutra protiv Reala prva ozbiljnija utakmica sa Titom na kormilu, jedva cekam da vidim kako ce to izgledati.
Alexis je odmarao protiv Sociedada zajedno sa Piqueom i Iniestom, tako da sam siguran da ce poceti utakmicu. Tako da su po meni jedine nedoumice da li ce poceti Masche ili Puyol odnosno ko ce se pridruziti Messiju i Alexisu u napadu. Ako Real postavi odbranu malo visocije onda bi cak i Tello mogao poceti ali to je malo vjerovatno.
Druga opcja je Fabregas, onda bi se vjerovatno Alba vise ubacivao prema naprijed, sto po meni nije dobro jer bi ostavilo dosta prostora za kontru koja je Realovo najjace oruzje.
Ja sam za to da Pedro pocne, foma mu je u usponu od Eura i cini se da je konacno onaj stari, dobra stvar je sto bi se u tom slucaju mogao cesto rotirati sa Alexisom. Naravno ne treba ni spominjati koliko njih dvojica grizu na terenu.
Znaci ja ocekujem ovo:

Alexis je odmarao protiv Sociedada zajedno sa Piqueom i Iniestom, tako da sam siguran da ce poceti utakmicu. Tako da su po meni jedine nedoumice da li ce poceti Masche ili Puyol odnosno ko ce se pridruziti Messiju i Alexisu u napadu. Ako Real postavi odbranu malo visocije onda bi cak i Tello mogao poceti ali to je malo vjerovatno.
Druga opcja je Fabregas, onda bi se vjerovatno Alba vise ubacivao prema naprijed, sto po meni nije dobro jer bi ostavilo dosta prostora za kontru koja je Realovo najjace oruzje.
Ja sam za to da Pedro pocne, foma mu je u usponu od Eura i cini se da je konacno onaj stari, dobra stvar je sto bi se u tom slucaju mogao cesto rotirati sa Alexisom. Naravno ne treba ni spominjati koliko njih dvojica grizu na terenu.
Znaci ja ocekujem ovo:

ma bez puyola nista
,ja bi macha ovu utakmicu na klupu stavio ,treba nam skakaca protiv reala,oni vecinom ic na duge visoke lopte ,i ice na prekide ,bolje ce puyol i pique to zatvoriti, a i mache je isto ubica ,brzi je od puyola al et 
a i real je ranjiv u prekidima ,bas lako primaju golove pa su pique i puyol tu da zabiju makar jedan iz kornera il nekog ubacivanja sa strane
nadam se da ce alexis zaigrat sutra ,al ak bude igro valjda ce vise bit u sredini napada se ubacivat nego po strani, to mu vise godi ,ono guardiolino kad se krila ubacuju u srediinu nadam se da ce sutra profunkcionisat i kod tita, jer tako je barca opasnija a i alexis .jer on po strani malo toga moze napravit

a i real je ranjiv u prekidima ,bas lako primaju golove pa su pique i puyol tu da zabiju makar jedan iz kornera il nekog ubacivanja sa strane

nadam se da ce alexis zaigrat sutra ,al ak bude igro valjda ce vise bit u sredini napada se ubacivat nego po strani, to mu vise godi ,ono guardiolino kad se krila ubacuju u srediinu nadam se da ce sutra profunkcionisat i kod tita, jer tako je barca opasnija a i alexis .jer on po strani malo toga moze napravit
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Ocekujem sutra minimalnu pobjedu nasih
Visca Barca!

Visca Barca!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
A Bogami valjalo bi nakon dugo vremena vidjeti Piquea i Puyola zajedno
Ne sjećam se kad su zadnji put počeli zajedno tekmu na tim stoperskim pozicijama...ili mozda i jesu, samo se ja nešto ne sjećam
Mogla bi to sutra biti dobra tekma, očekujem pobjedu naravno, 2 razlike...da se šta i na hendikepu uzme

Ne sjećam se kad su zadnji put počeli zajedno tekmu na tim stoperskim pozicijama...ili mozda i jesu, samo se ja nešto ne sjećam

Mogla bi to sutra biti dobra tekma, očekujem pobjedu naravno, 2 razlike...da se šta i na hendikepu uzme

Ko prenosi ovaj, el clasico, na poslu sam pa u novinama nema nista... nemojte mi reci da cu morati streamove gledati?
- tyler durden
- Kontakt:
niko.tu i tamo je napisao/la:Ko prenosi ovaj, el clasico, na poslu sam pa u novinama nema nista... nemojte mi reci da cu morati streamove gledati?

SKPRIMEtyler durden je napisao/la:niko.tu i tamo je napisao/la:Ko prenosi ovaj, el clasico, na poslu sam pa u novinama nema nista... nemojte mi reci da cu morati streamove gledati?
Visca el Barça ! Mes que un club !
Hoće li Tito nastaviti tamo gdje je Pep stao a to je sakaćenje Reala. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.