milanist je napisao/la:31?SoloJuve26 je napisao/la:Sto se mene tice neka vrate nazad Del Piera i neka oslobode Contea i nista nam netreba vise.. I idemo po 31 titulu....![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
milanist je napisao/la:31?SoloJuve26 je napisao/la:Sto se mene tice neka vrate nazad Del Piera i neka oslobode Contea i nista nam netreba vise.. I idemo po 31 titulu....![]()
![]()
![]()
![]()
reko da se nisi zabrojao, da nisi preskocio koju?SoloJuve26 je napisao/la:milanist je napisao/la:31?SoloJuve26 je napisao/la:Sto se mene tice neka vrate nazad Del Piera i neka oslobode Contea i nista nam netreba vise.. I idemo po 31 titulu....![]()
![]()
![]()
![]()
StileJuve je napisao/la:Pozdrav Juventini odavno pratim ss.ba/forum i evo odlučio sam da se registrujem da nas je više Forza Juve !!
Nikad prestati ovo brojanje, bas kao neki kratki film. Pa dobro to za neke i jeste samo radnja koju mogu gledati u filmu.SoloJuve26 je napisao/la:Milanista#
donesi sebi kokice i uzivaj
Zašto je meni stalo na 28? Jel' do konekcije ili ...?SoloJuve26 je napisao/la:Milanista#
Kec iz matematike ...mandraX je napisao/la:Zašto je meni stalo na 28? Jel' do konekcije ili ...?SoloJuve26 je napisao/la:Milanista#
bas puno brojanja. ali kad god ovo pogledam vidim da ima i viska. ko sad tu krijesi. i da. ono sto ukrades pa ti posle to oduzmu nikad nije ni bilo tvoje. a za uzvrat dobijes titulu ''lopov''SoloJuve26 je napisao/la:Milanista#
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.